Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Pomoc oko macke...

Dosla mi je mala macka u dvoriste.Uglavnom to nije nista cudno,malo se zadrze i odu dalje...Sinoc se pojavila ta maca,cujem kako mjauce izadjem da vidim gde je,medjutim ona se iskezi i pobeze u drugi grm...Divlja je.Evo je ceo dan kuka ,:) dobila je da jede i dalje ne prilazi,pobegne pa se vrati i jede.Cim mi cuje glas, doslovce kuka ,:) ,pritom i dalje ne prilazi,a i dobro je nahranjena.Nemam nikakvo iskustvo sa mackama,ali do sada uglavnom budu ili pitome,ove koje dolaze, ili divlje odmah pobegnu i svakako se ne vrate.Esada jel to ponasanje normalno ili....uopste ne znam sta da radim sa njom.
2020 12 17
Jeste Jeco, uplašena je i ona, možda nepoverljiva jer je neko povredio. Normalno je i što se zadržala, jer je dobila hranu. One u principu traže vlasnike, tako da ako ne misliš da se zbližiš sa njom oglasi da potražiš trajni ili privremeni dom. Ako da, malo po malo približiće se sama, kad ukapira da joj nisi opasnost.
2020 12 17
Luna,hranila sam i ranije macke.Ali budu tu malo i zbrisu,cak i one pitome.Medjutim ova se zali po ceo dan..Jos kada utanjim glas pa kao krenem da "pricam"sa njom..e tek se onda raskuka ,:) .Ne mogu da joj ne dam da jede,a ne mogu da je zadrzim u kuci posto imam psa.Nije pas problem nego se bojim da ce ona kuce da izgrebe.Jedino da ostane napolju...Uzasno mi je cudna macka.Mislim mozda su inace takve ali nisam imala prilike ovo da vidim..
2020 12 17
Hladno joj je; mačke vole toplo da se usuškaju. Izneti neku zatvorenu kutiju negde na zaštićeno mesto, napraviti mali otvor, tek da može da uđe i staviti neki topliji materijal unutra i ostaviti. Ona će da uđe, kad je ostavite samu. 🐱 P.S. Ostavite malo hrane i vode u blizini kutije.
2020 12 17
Pa nešto ti priča 😁. Tako i ja Jeco, vidim frajera, vičem, pričam, malo se približim pa pobegnem, normalno za mačke 😁. No, nemoj da imaš frku da će povrediti psa, vrlo često se oni sprijatelje međusobno, ali upoznavanje mora da bude kontrolisano u početku, ako žele da se onjuše i slično, to je sve priroda 😉. I da, lepo ti je rekla @REASHOP, neku kutiju i stavi džemper ili nešto, tako će i da oseti tvoj miris i ko zna možda si dobila prinovu 😀. U principu one vole prostor, dvorište, ali vole i da budu slobodne da uđu u kuću
2020 12 17
To sam mislila sutra da uradim ako i dalje bude bila tu. Jadna, bas mi je zao. Ukoliko ne ode, ja ne znam kod macaka da procenim uzrast ali da nagadjam da npr ima dva meseca mozda i malo vise. Sta da uzmem i koliko da joj ubacim u hranu za gliste.
2020 12 17
@Luna..Frajeri?!Rado ih se secam ,:) ,:), a i svega sto ide uz njih ahahah
2020 12 17
Ovo je moj decko, ljubav i svaler, gospodin Beba Stankovic, tako se zove. Lepo rece REASHOP, toplo, zasticeno mesto. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/fe4776a6799378426edeb9f986587f7c.jpg)
2020 12 17
Srebrna jel ovo plisana igracka ili macka. :) <3
2020 12 17
Evo je, ti si već "keva" samo ne znaš 😁, one se vrlo brzo uvuku pod kožu. Hranu za juniore, možda za početak nešto tečno, mislim na mekanu hranu, a u pet shopu će ti reći, u zavisnosti koju tableticu uzmeš koliko daješ malcu, da li pola ili celu, isto kao i za pse po kilaži. Ja sam kupovala Bayer za parazite, dok nismo prešli na neke kombinovane, koje pokrivaju i unutrašnje parazite.
2020 12 17
Ovo je Beba Stankovic, najlepsi buduci macor, mimo Filipa Bogunovica. Volim macke a pogotovo orijentalne.
2020 12 17
Gospodini mačori.
2020 12 17
Meni je tako pre nekoliko godina macka dosla i izrodila gomilu macica. Pre desetak dana su mi tri macke nestale bukvalno u jednom danu, tj dva macora i mackica od nepunih godinu dana i pretrazila sam celo naselje,ni traga ni glasa. Nadam se da nemam neku sektu u komsiluku :@ :@ :@ Ta mackica je isto tako "vristalica" kao ova koju jelena opisuje, ali ne verujem da je stigla do bg x-) x-) :') neke su jednostavno mirne i umiljate a neke non stop kmece iako im nista ne fali.
2020 12 17
Srebrna macor je ozbiljan preko svake mere, toliko da sam se zapitala da li je mali klempavi tigar 😍 A snesko je BOZANSTVEN, zajedno sa ostatkom jelke, trazila nesto slicno ovih dana, sve patuljci i Deda Mrazevi 🤔
2020 12 17
https://www.animalrescueserbia.org/ možete probati preko njih, možda neko od volontera živi u vašoj blizini i mogao bi doći.
2020 12 17
1 2 3