Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Zasto je tesko odgovoriti na poruku???

> Kimberly: > Kacki94 bas poslednjih dana po temama vidim da traze razmene a kad udjes pise u opisu da ne rade nikad ili rade samo za odredjenu stvar... Tako obezvrednjuju opis jer vise ne znas ko stvarno ne radi a koga mozes da pitas. > Ja inace ne pitam ako to pise, ali vidjam cesto ovu pojavu. > Jos je jace kad me pita za razmenu a u opisu stoji SAMO PRODAJA, NE ODGOVARAM ZA SVOJE POSTUPKE AKO POMENETE RAZMENU!!! :D Pa u tom slucaju bi trebalo na objavi koju zele da razmene da to i naglase, ne u opisu profila, nema smisla. Hahhaha pa jaooo! 😂😂
2020 12 18
> Aaanaaaa: > Da li vam se desava da posaljete poruku kao na primer upit o nekom predmetu ili vas neka clanica pita za neki vas predmet vi kulturno odg i kraj prepiske? > Nema vise ni traga ni glasa od clanice. > Zar je toliko tesko odg na poruku, pritom je poruka procitana jer je clanica on line? > Da li je to stvar kulture, ili gubljenje vremena, pitanje sta je?🤗 Desavalo se ovde, mada nekad traze dodatne slike i onda odgovore, vise mi lici da im je zapravo dosadno nego sto bi hteli da uzmu. Na Limundu mi je isto jedna trazila slike ima mesec dana i vise, sve super i uzima samo da primi platu. Posle toga nista, a vidim kupovala je od nekog. Ubacim odmah to u blok tako da od takvih vise ni poruku ne mogu dobiti. :D Ne opterecujem se, resim to na ovaj nacin, perma blok i nema vise mogucnost ni da me pita ni da kupi.
2020 12 18
Svugde je tako, ja ne znam sta se desava evo saljem na kupujem prodajem poruke 3 prodavca sam kontaktirala samo procitaju poruku i niko da odgovori, na limundu sam poslala poruku jel ima ostecenje, prodavac video poruku i obrisao predmet nisam vise pametna sta se desava ali ne mogu nista da kupim :,'(
2020 12 18
Najgore su mi te sto glume ludilo i ne odgovaraju, a pitas ih jednostavno pitanje da li je predmet dostupan...sramota, ali za njih
2020 12 19
A sta radite kada Vam se pretrpa inox porukama kada clanice samo isklikcu 'ja zelim i to je to ? Nema pitanja... Pun inbox ja zelim praznih poruka ! Da li treba cupati reci iz usta tih sto klikcu ja zelim a nista ne pitaju ,ili iskulirati ?
2020 12 20
Nedostatak kulture....tesko im odgovoriti na poruku kao da se od njih trazi da sidju u rudarsku jamu a ne da odgovore na jednu poruku...i naravno, kako neko da se upusti u onlajn kupovinu kada prodavac ne zeli da mu napise koje su mere predmeta?
2020 12 20
> marara: > A sta radite kada Vam se pretrpa inox porukama kada clanice samo isklikcu 'ja zelim i to je to ? Nema pitanja... Pun inbox ja zelim praznih poruka ! > Da li treba cupati reci iz usta tih sto klikcu ja zelim a nista ne pitaju ,ili iskulirati ? Upravo 😅 šta li misle, čemu li se nadaju? 😄 Ja obično ponudim da mi pošalju podatke za slanje i kažem kada mogu da pošaljem, za slučaj da im se nije slučajno omaklo 😄 obično odgovora nema. Verovatno su sramežljive, ' ajd da ih ne ocrnim baš skroz 😁 P.S. Slobodno odgovorite devojke, nije to ništa strašno 😉
2020 12 21
Volela bih da čujem komentar vezano za postavljanje predmeta koji su u startu objave navedeni kao rezz a ostalo PRODATO, kako me stvari interesuju ipak pošaljem poruku gde dobijam odgovor da je rezz, nakon 7 dana sve isto stoji na tim predmetima takođe dodaje se novo sa istim rezz, ponovo pošaljem poruku gde dobijam odgovor kako stvari čuva za kpce koji godinama kupuju od nje i ona tu ništa ne može, zaista ne razumem čemu onda objave ovde ako već ima stare kupce, pa neka šalje slike na viber i gotovo.
2020 12 22
Da, malo je čudno. Možda na instagramu prodaje, tamo se brže rezerviše, ali možda je i samo reklama za profil, a stvari ni ne prodaje te, već neke druge sa profila. Ništa me ne bi začudilo. Nisam do sad naletala na takve profile, ali samo to mi pada na pamet.
2020 12 22
@Makilis..Ne znam da li mislimo na istu clanicu ali ako jeste..Meni nije bilo jasno na koju foru tako brzo proda stvar?Istog dana skoro sve postavljene stvari budu rezervisane,maltene deset minuta od postavljanja oglasa ,:) Nisam nikada poslala upit ali sam bila u fazonu "Svaka cast,kako brzo prodas" ,:)
2020 12 22
> jelena2606: > @Makilis..Ne znam da li mislimo na istu clanicu ali ako jeste..Meni nije bilo jasno na koju foru tako brzo proda stvar?Istog dana skoro sve postavljene stvari budu rezervisane,maltene deset minuta od postavljanja oglasa ,:) Nisam nikada poslala upit ali sam bila u fazonu "Svaka cast,kako brzo prodas" ,:) a cene su povoljne, ja sam za sad naletela na nju a ima preko 1000 pozitivnih, naisla sam na jos jednu clanicu ali lepo zena rezz 24h dok uplatis onda obelezi prodato ili skine rezz, a ova jok :D
2020 12 22
Izgleda da mislimo na istu..Ja sam jednom pitala za neki Desigual kaput.Naravno bio je rezz.Kazem joj da mi javi ako odustane kupac,a ona mi kaze ima ih jos peteoro na cekanju :o Kad pre mislim se!Tek sto ga je okacila....Mozda i laze,ko zna...
2020 12 22
> dacafaca535: > I ja se tako osecam.Pisem pitanja, hocu da kupim.parfem, a od odgovora nista, cast izuzetcima😏 Kao što Vi niste meni odgovorili kad sam poslala silne slike dečije garderobe. Pre toga je odgovor bio- Može razmena, treba mi to i to. Oni što ne odgovaraju na poruke, ne treba da pišu o drugima koji su isti po tom pitanju, zar ne?
2020 12 28
> LindaBg: > Najgore su mi te sto glume ludilo i ne odgovaraju, a pitas ih jednostavno pitanje da li je predmet dostupan...sramota, ali za njih Kad se pita da li je dostupno, znaci da se interesuje za kupovinu, je li tako? Meni nije jasno da neko pita za dostupnost, a neće da kupi. *Je li ga ima?* *Ima.*.. I to je to..
2020 12 28
Ja nekako volim da konktaktiram ukoliko imam neki konktakt i van sajta, jer ovde retko dobijem odgovor....
2020 12 28
1 2