Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Krznar u Beogradu

Da li je neka clanica mozda prekrajala bundu u Beogradu? Imam monton u broju 40 od nerca od kog bih napravila bundicu, pa me zanima da li znate nekog proverenog? I da li se to uopste isplati raditi?
2020 12 22
Ja sam nosila bundu na sredjivanje kod krznara u Cumicu (sprat, pored radnje sa zdravom hranom). Moze da se nadje kontakt na netu, on nije uvek u radnji pa je najbolje da ga prvo zoves. Inace je sve uradio po dogovoru, postovao je rok, sve je bilo ok. Zna sta radi i bila sam zadovoljna.
2020 12 23
Hvala na odgovoru> SquirrelGirl: > Ja sam nosila bundu na sredjivanje kod krznara u Cumicu (sprat, pored radnje sa zdravom hranom). Moze da se nadje kontakt na netu, on nije uvek u radnji pa je najbolje da ga prvo zoves. > Inace je sve uradio po dogovoru, postovao je rok, sve je bilo ok. Zna sta radi i bila sam zadovoljna.
2020 12 23
I ja sam kod Vukovog spomenika, pre restorana Orašac čini mi se, ima jedna menjačnica i prolaz pored nje uvučen, čim se prođe taj prolaz i mala kapija uđe su u dvorište i sa desne strane je krznar s kim možete da se dogovorite oko cene.
2020 12 24
Ima tabla na zidu, ispisana u Bulevaru, tačno pre ulaza i pre menjačnice. Doduše jeste slabo vidljiva ali vidi se. Jesam malo čekala duže, ali mi je zaista uradio perfektno. Čak sam i rukavice kožne po meri radila kod njih a njih sam čekala mesec i po dana. Rukavičara je teško naći. Da ne lutam s teme, uglavnom prezadovoljna sam.
2020 12 24
Da, da.. znam gde se nalazi. Ali sam totalno izgubila iz vida da postoji. Hvala 😊> Ana11109: > Ima tabla na zidu, ispisana u Bulevaru, tačno pre ulaza i pre menjačnice. Doduše jeste slabo vidljiva ali vidi se. Jesam malo čekala duže, ali mi je zaista uradio perfektno. Čak sam i rukavice kožne po meri radila kod njih a njih sam čekala mesec i po dana. Rukavičara je teško naći. Da ne lutam s teme, uglavnom prezadovoljna sam.
2020 12 24