Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Pomoć oko slanja paketa-staklo

Potrwbna mi je pomoć, savet. Kako poslati paket (tačnije nekoliko tegli zimnice). Ja cu paket obezbediti koliko mogu, ali ne znam koliko će to biti sigurno.. Da li ste slale nešto slično? Ne znam da li je ovakvoj temi ovde mesto, ako ne obrisaću. Hvala unapred na pomoći 😊
pre 15 dana, 23:27
Najbolje u drvenoj kutiji obzirom na sadržaj. Drvena kutija i nabijena slama, kao vino, ali pošto je to gotovo nemoguće izvesti, onda svaku teglu u deblju kesu pa oblepiti dobro selotejpom, okolo tegle oblepiti makar tri sloja pucketave folije ili još bolje jedan sloj one folije što je jajastog oblika celom dužinom i punjena vazduhom (ne znam kako da objasnim ali stizali su mi tako gedžeti iz Kine), pa u kutiju a svu kutiju dobro ispuniti gužvanim novinama. Gledaj da tegle ne dodiruju ivice kutije i da se ne dodiruju međusobno, odnosno da su skroz u novinama i kada upakuješ, dobro promrdaj, ako se iznutra ništa ne miče, trebalo bi da si bezbedna. Ili ako imaš već kutiju od nekog tehničkog uređaja (monitor npr.) iskoristiti postojeći stiropor i kutiju a sav prostor između tegli opet dobro napuni gužvanim novinama ili pucketavom folijom i svaku teglu posebno zaštiti. Znači, kao za atomski rat :)
pre 15 dana, 23:41
Ja sam svecnjak od tankog stakla slala ovako kao sto je Srebrna objasnila, folija pucketava, novine, salvete, kutija...Sve je proslo ok.
pre 15 dana, 00:12
U kutiju/torbu pa na autobus, tamo saceka osoba da preuzme. Dati neki dinar vozacu ili kondukteru.
pre 15 dana, 02:24
Hvala puno na odgovorima 😊😊 To je to što mi je trebalo 😊
pre 14 dana, 16:01
Pošto ste iz BG a možete naći u Super Vero Jumbo radnjama, rolnu puckve folije, jako je povoljno nekih 300din. Ako želite da kupite baš kutiju za tegle nažite na sajtu Delić transport, imaju sve za pakovanje.
pre 14 dana, 17:47
Samo naglasite da je lomljivo i nema nekih problema
pre 13 dana, 13:41