Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Sto se tice prodaje

Krenulo na bolje 😊
2021 01 22
Nikako😂😂😂😂
2021 01 23
Ja sam baš zadovoljna 🤗 Mada slažem se sa članicom Stefani, prezadovoljne saradnjom i zaborave da ostave utisak. 🤦🏼‍♀️
2021 01 24
Meni uzas, doduse ovde sam uglavnom kupovala nikad mi i nije isla prodaja uglavnom pitanja za razmene.. A ni na fb nista bas lose🙄 Ne znam da li je do cena mada mislim da su pristupacne🙄
2021 01 24
Kod mene solidno okej, kako zna da bude dobro je 😊 Idu mi stvari od po 200, 300din sto mi je okej... zarade nema ali barem oslobadjam prostor sto mi je i cilj... tako da sam zadovoljna 😊
2021 01 24
Ja sam izgleda sebe izbaksuzirala x-) meni sad sve stalo
2021 01 24
Prodaja bas slabo ide, od danas sam se posvetila sminci, mozda prodam vise 😊😂
2021 01 26
Meni ne ide nikako 😔
2021 01 26
Onoliko koliko sam aktivna. Kad ne otvaram Krpice, stane, neka poruka tu i tamo. Ali kad se pokrenem da fotografisem, dodaje, onda krene. I dalje se drzim nekog svog (mozda pogresnog) rezona, ne pretrpavam profil, koliko prodam, toliko novog postavim. Ovih par dana sam prodala pet-sest stvarcica, toliko cu i dodati. Srcno svima (da nam idu prodaje, a time i kupovine o:) )
2021 01 26
Trenutno slabašno ,ali nisam prevše ni aktivna, verujem da i to utiče.
2021 01 27
Meni januar na limundu vrh.Prodaje 22 a ovde 2. Cak su mi tamo vece cene za nekih 100 do 200 din zbog provizije. Par kupaca mi je odmah posle kupljene jedne stvari,kad si videli odnos kvaliteta i cene opet licitiralo za neki drufmgi predmet. Ovde januar slab realno.Uglavnom traze razmene.
2021 02 02
1 2