Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Sta mislite o ovome?

Ja se time uopšte ne opterećujem, zašto obraćati pašnju na takve ljude kad ima drugih, boljih? Ako se nije javila, uplatila... pff... kupiće neko drugi i hvala lepo. Ko ne zna da kaže hvala to je do njihovog vaspitanja.... nije do mene.
2021 01 25
> MissDiva: > Ja se time uopšte ne opterećujem, zašto obraćati pašnju na takve ljude kad ima drugih, boljih? Ako se nije javila, uplatila... pff... kupiće neko drugi i hvala lepo. Ko ne zna da kaže hvala to je do njihovog vaspitanja.... nije do mene. Bas tako. 😊 +1
2021 01 25
Navikla sam na takve situacije, uvek izmerim, slikam dodatno, posaljem, uredno sve i ne dobijem nikakav odgovor, ali dobro kupice neko drugi😁
2021 01 25
Pocels sam da stavljam na licnu crnu listu clanice koje ne umeju da na dodatne slike i odgovore na 30 pitanja kazu razmislicu,ne odgovara mi,javicu se ili bar ono najosnovnije hvala.Kad se ponovo jave uglavnom ista pitanja,dodatne slike za drugi predmet ja jednostavno ne odgovaram.Ne zelim da imam dodira sa ljudima koji su na drvetu rasli.
2021 01 27
Bukvalno slikam sve sta treba, snimim. Ne dobijem ni “hvala”.🥺
2021 01 27
A šta mislite o članicama koje u ponudi imaju markiranu odeću, obuću, tašne i slično po da kažemo pristojnim cenama (polovno) sa nijednim ili svega par utiska i da se loguju jednom mesečno ili nikad više? Ne razumem o čemu se tu radi......
2021 01 28
> makilis: > A šta mislite o članicama koje u ponudi imaju markiranu odeću, obuću, tašne i slično po da kažemo pristojnim cenama (polovno) sa nijednim ili svega par utiska i da se loguju jednom mesečno ili nikad više? Ne razumem o čemu se tu radi...... Mislim da se radi o tome da im nije ni hitno ni bitno da prodaju. Ko zaradjuje na Krpicama zna koliko je znacajno da odgovaras na poruke i logujes se svaki dan. Sto se nepristojnih clanica tice, ignorisem. Iz iskustva (dugogodisnjeg :") ) znam da, cim pocnu da zapitkuju za mere, dodatne slike, slike na sebi, iz ovog ugla, onog ugla, ugla od 90 stepeni, od prodaje slaba vajda. Ali se fokusiram na sve one divne devojke koje se razumeju u garderobu i kako ovaj sajt funkcionise :")
2021 01 28
Meni je clanica poslala opcijom "zelim" kako bi ona plavu kapu. Ja joj odgovorim da je dostupna, a ona nista. Ne razumem, obavestila me je koja joj je lepsa!? Svasta! x-)
2021 02 03
1 2