Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Ishrana, recepti, ekologija /

devojke pomagajte

Zavisi kako kod koga... Ja je licno nikad nisam drzala ali imam drugaricu koja je malo, malo na Atkinsu i redovno pada u nesvest ali i gubi kilograme, samo sto te iste kilograme vrati svaki put kad prestane sa dijetom [:sokiran]
2013 09 08
Neophodno je drzati je mesec dana da se kilogrami ne bi vvratili. Naravno ne treba po prestanku dijete navaliti na hranu kao blesav, tada bi se svakako opet ugojila, zar ne? [:osmeh]
2013 09 08
E pa tu vec nastaje problem, lako je izgubiti kilograme ali tesko odrzati kilazu, bar meni [:osmeh] Zato je meni svanulo sa ovom hrono ishranom jer se tako hranis do kraja zivota, jedes sve samo pazis sta sa cim i u koje vreme i uzivas [:lepota]
2013 09 08
evo ja ti dajem mojih 8 kg viska [:keziti] [:keziti] [:keziti]
2013 09 08
E ja sam smrsala 6kg za mesec dana,jedem tri puta dnevno,sve sem belog hleba,testa i slatkisa,uzina mi je voce,kutijica male plazme i to je to,dosta voca,povrca a slatkise,grickalice i testo izbaci. [:poljubac]
2013 09 08
[:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 09 09
tanjiric [:poljubac] [:poljubac] za tebe,zato sto te znam..lazarevac..<3
2013 09 09
[:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] ali i za ostale devojke.. [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 09 09
Drzimo se [:osmeh] [:poljubac] [:poljubac]
2013 09 09
DAcu ti ja mog starijeg sina na cuvanje par dana,nema sanse da ne izgubis kilograme.... [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 10 15
1 2