Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Mihaella123/zrmihajlo123

Ovo je ista osoba koja traži dodatne slike u jakni. Još prvi put mi je bila čudna komunikacija pa sam zabeležila broj a onda se pojavio/la pod novim imenom ali istim brojem pa sam skontala da se radi o nekoj vrsti ne znam, fetiš jakna lika ili... stagod? No, ono sto je malo zabrinjavajuce je sto je sada lik hteo da se nadjemo da mu dam jaknu. I to ISKLJUČIVO da mu se uzivo da jakna. Nista slanje postom i slicno te sam se s toga odlucila da ipak podelim sa vama da obratite paznju jer mi deluje poprilicno... pa malo je reci sumnjivo.
2021 02 11
https://mojekrpice.rs/forum/t/559340/da-li-samo-meni-bode-oci
2021 02 12
A da admini obaveste policiju? Imate slike poruka. Neko ne čita forum. Ne bi valjalo da neka cura ne provali da je manijak. 👀
2021 02 12
I meni se javljao, užas, muškarac je imam i njegovu fotografiju, slučajno je stavio na viberu pa uklonio..
2021 02 12
Evo i broj telefona da znate 0621575764 Ako neko zna na koji način možemo da podnesemo prijavu ja ću vrlo rado proslediti sve podatke koje imam.
2021 02 12
Da se ogradim u startu, ne branim dotičnog gospodina. I meni je tražio dodatne fotografije u jakni, nisam poslala jer se nikada ne slikam u odeći koju prodajem. Tada je još uvek bio devojka "Mihaella123". Medjutim mislim da ne postoji razlog za prijavu, on nije počinio krivično delo, niti vas je ugrozio na bilo koji način. Ne opravdavam ga, niti bilo sta slično, samo mislim da se apsolutno ništa ne može uraditi po tom pitanju.
2021 02 12
Dok ne naleti na neku klinku od 15, 16 godina kojoj hitno treba novac. Da, ozbiljno je. Za pocetak adminu.
2021 02 12
Pa ako se potkrade 'slučajno' neka kompromitujuća slika između poruka to je već uznemiravanje, a to što tu ima i maloletnih je posebna priča.
2021 02 12
Problem je što na sajtu ne postoji ograničenje, što se tiče profila. Tako dolazimo u situaciju da neko ko je blokiran, otvara novi i nastavlja dalje. Kada bi se to uredilo, moglo bi se lakše ovako nesto kontrolisati.
2021 02 12
> LUCIFERCE: > Problem je što na sajtu ne postoji ograničenje, što se tiče profila. Tako dolazimo u situaciju da neko ko je blokiran, otvara novi i nastavlja dalje. Kada bi se to uredilo, moglo bi se lakše ovako nesto kontrolisati. Potpisujem.
2021 02 12
Uvesti napr proveru preko broja mobilnog telefona, da dobijes kod koji je potrebno uneti i onda tako ne mozes sa istog broja da otvaras milion naloga... nece to spreciti sve manijake ali ce im makar otežati. Sto se tice toga sto je ovaj lik konkretno uradio - meni nije nista jer sam skontala o cemu se radi ALI pre toga je insistirao da se nadjemo uzivo da dam jaknu, znaci ne da saljem poštom. Naravno nije mi palo na pamet ali neko mozda nece skontati i otici ce da se nadje sa likom... mislim, sto se mene tice bolje spreciti nego leciti.
2021 02 12
I meni je pisao ovaj profil da slikam jaknu kako stoji, ali sam videla negativne ocene i zbog čega su i samo sam rekla, ne slikam se u stvarima. Pozdrav Mislim da je u pitanju neko sa fetišem..
2021 02 12
Da je fetis bezbedan, jeste, u svojoj meri. Da je nalazenje licno sa osobama sa fetisom bezbedno, pogotovo u jakni, sad je hladno, bas i nije. A drugi kako zele.
2021 02 13
Meni je taj profil pisao non stop cim objavim neku jaknu od ekokoze. ili kad ponovim oglas uvek se javlja. u pocetku sam bila ljubazna zatim mi je dosadilo da me pita za istu jaknu 10x. Blokirala sam je (kod mene se predstavljala kao zena koja zeli da kupi jaknu od ekokoze jer njen decko ima fetise na iste).
2021 02 17