Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li neko zna?

Mozda sam promasila forum,ne znam... Zanima me da li neka od vas zna da li postoje da se kupe negde privremene farbe za kosu, u nekim bojama na primer crvena,roza.Prirodno sam plava, i svaka boja bi se primila ,hocu da isprobam nesto novo ,ali nemam hrabrosti da se trajno ofarbam za sada... Ako postoji neka privremena farba koja traje maks 5 pranja pisite :)
2021 02 17
Pa u sustini sve boje koje su nadznacene kao 'semicolor' - njima je u teoriji 'rok trajanja' na kosi neke 2 nedelje, eventualno 3. Premda ja bih birala na Vasem mestu neke pastelne boje (bebi roze, bebi plava, lila) jer one potpuno izblede - dok neke odredjene boje posle ispiranja promene boju i izblede ali tesko izlaze iz kose (npr. crvena, ljubicasta, ciklama, teget, zelena). Ako planirate na prirodnu kosu da stavljate, zavisi mnogo od Vaseg tona plave kose - jer vecinski te farbe su napravljene za platinastu kosu ali dosta boja se lepo primi i na prirodnu i ispiranje zavisi od toga kako se boja primi na kosu i koliko ce biti jaka pigmentacija i boja. Sto je svetlija kosa to ce farba biti efektnija, a ako imate malo topliju boju plave, i sama boja u koju se ofarbate ce biti toplija - to je ta neka frizerska matematika :D
2021 02 17
Imaš u DM-u bas takve u roze, narandzastoj i crvenoj.. Ne mogu trenutno da se setim kako se zove, ali pakovanje je metalik i izgleda kao pre oni sokovi u tetrapaku, ako znaš na šta mislim. Pokušaću da nađem sliku da dočaram, inače je extra, ja sam koristila, nije ni skupo.
2021 02 17
Pre par godina smo sestra i ja koristile tamno plavu na krajeve samo, Venita Trendy penu. https://www.kozmetikaiparfemi.rs/proizvod/pena-za-kosu-u-boji-venita-trendy-41-magic-violet Na svetlijoj kosi se odlicno videla. Nije trajala kao sto pise do 6 nedelja, brzo se ispirala. Venita sprej https://www.youtube.com/watch?v=MUBH-8KsSjE&ab_channel=Kozmetikaiparfemi%7CK%26P
2021 02 17
hvala punoo :)) ❤️❤️❤️
2021 02 18