Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Lista zelja...

> TatCat: > Samo cu ostaviti ovo ovde > https://mojekrpice.rs/cve8711-195917 😂😂😂 Ali u čitavoj temi, meni je najjači upravo komentar koji je otvorio jer je rečitiji od hiljadu reči. 😂😂😂 I dalje se smejem.
2021 02 20
Ja iskreno ne krivim doticnog samo je nasao adekvatan materijal za njegove potrebe... treba da se zapitamo zasto postoje ovakve slike... e to ne mogu da razumem nikako 🤯
2021 02 20
Luciferce, žena može da ide i gola ulicom, muškarac ne sme da je pipne. Naučite da prestanete da govorite ženama da se obuku do guše i da branite muškarce koji ih napadaju. Umesto doga, naučite muškarce da ne diraju žene, kako god da se one oblače. Sramotno je takvo ponašanje jedne žene prema ostalim ženama.
2021 02 20
Nije bilo pipanja, ni uznemiravanja, koliko sam shvatila. Ako je žena privlačna, a pored toga to i pokaže otvoreno, ne vidim sta nije prirodno u tome da se muškarcima to dopada. Valjda je logično. Sa druge strane i zakopcana do grla, žena može biti jako seksipilna. Apsolutno ste me napali bez razloga, ali nije važno. Poenta cele priče je bila u tome da će muškarac pre obratiti pažnju na ženu u donjem vesu nego u širokim pantalonama, kako god vama delovalo to je apsolutno logično. Ne razumem sta očekujete, da mi žene u donjem vešu šetamo po ulicama, a muškarci da zmure, pa to se nikada neće desiti.Gledanje nije zabranjeno, a ni sviđanje. Niko nije govorio o pipanju i uznemiravanju. Ono što je prirodno, ne treba da vas šokira.
2021 02 20
Da vidiš polugolog zgodnog muškarca noću, samog, šta bi uradila? Ništa. Da muškarac vidi polugolu zgodnu ženu samu noću na ulici, šta bi uradio? Ne osuđuj to kako se žene oblače nego šta muškarci rade. Naučite muškarce da njihovo ponašanje nije ok, a ne da se podrazumeva jer muško je muško. Zaboravih da navedem razlog za "napad". Vređaš žene na osnovu toga kako se oblače i indirektno govoriš da svojim oblačenjem pokazuju da žele muškarce.
2021 02 20
Apsolutno ne osuđujem. Svako ima pravo da se obuče onako kako želi, to je stvar izbora i stila odevanja. Govorim vam opet, apsolutno je prirodno da kada vidiš zgodno telo suprotnog pola ti bude privlačno i dopadne ti se. Ni u jednom trenutku nisam nikoga vredjala, a ni rekla da žene žele muškarce ako se tako obuku, već da nema potrebe za kukanjem ako vas neko pogleda i to mu se dopada, sasvim prirodna stvar. Ljudi nismo u manastiru, o čemu se radi. Ne govorim o napadanju, spopadanju i slično, govorim o tome da je prirodno dopadanje. Druga stvar, nisu svi muškarci isti, neko bi možda prošao pored devojke i ne bi ni pogledao, neko bi samo pogledao, a neko pokusao nešto. Ni u jednom trenutku nisam branila manijake.Ne razumem zašto se toliko osuđuje muška populacija, pa nisu svi manijaci.
2021 02 20
Luciferce, nismo u manastiru, ali ovaj profil nema drugu svrhu na Krpicama. Niko od nas ne osudjuje musku populaciju. Ako smatras da je normalno napraviti profil na kupoprodajnom sajtu da bi sakupljao slicice zena (ako bolje pogledas, nisu bas sve nesto nepotrebno otkrivene) i da zene 'zasluzuju jer izazivaju' (nije to uradio nijedan od muskaraca koji ovde prodaju i kupuju, primetices)... ne znam sta bih ti rekla. Mozemo se sloziti da neke slike nisu po nasem ukusu ili u okviru dobrog ukusa uopste, ali pravdati tim postojanje ghost profila, ne.
2021 02 20
Devojke, ja zaista ne znam kako vi tumačite moje komentare. Ni u jednom trenutku nisam osudjivala ko se kako obukao, a ni branila dotičnog gospodina. Ne smatram da je normalno uraditi tako nesto, moj komentar je bio samo da je apsolutno normalno da se muškarcu svidi zgodna devojka, još veća ako je oskudno obucena. Ništa drugo. Ne razumem čemu šokiranje što se to njemu dopada, to je bio bukvalno moj komentar.
2021 02 20
1 2