Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li prodajete ?

Drage clanice ,cini mi se da se nista ne prodaje /kupuje ? Sajt je mnogo drugaciji nego ranije ,bas se nista ne prodaje. Kakva je vasa situacija trenutno? Da li ista i sta kupujete/prodajete ?
2021 02 27
Kod mene je ovih dana okej prodaja. Prodala sam kožne čizme, džepmer, i dve torbice u par dana...
2021 02 27
Bukvalno ništa. Više niko i ne pita ništa, a i oni koji pitaju se nikad više ne jave. Ne znam da li je to samo kod mene slučaj, ali prodaje više nema...
2021 02 27
Mislim da je trenutno bolje na svim drugim sajtovima nego ovde 🤔
2021 02 27
Sve stoji.Nista.Razmena neka i to je to...Prodaja stala skroz
2021 02 27
Dve prodaje ovih dana, inače je bilo zatišje duže vreme. Na instagramu malo bolje.
2021 02 27
Samo kupujem :D
2021 02 27
I ja definitivno samo kupujem, doduse na drugim sajtovima, pre sam mnogo, ali bas mnogo kupovala ovde, sada jedino ako slucajno vidim nesto sto nemam ovde u gradu ili onlajn, neka brendirana stvarcica ili nesto bas povoljno, a prodaja nikako ne ide, samo raspitivanje posle kog nema ni hvala kada se posalju mere i dodatne fotke😭
2021 02 27
Prodajem lepo ovde , zadovoljna sam <3
2021 02 27
Meni bas slabo ide prodaja u poslednje vreme...
2021 02 28
Ide prodaja ovde - ali Limundo mi je procvetao, javljaju mi se članovi za više komada odeće u paketu
2021 02 28
Ja sam se vratila, bila sam neaktivna oko godinu dana. Ranije mi je islo dobro, pa sto ne bi i sada :) Limundo i Kupindo mi nešto ne leže, imam averziju prema njima... I da, srećno svima :)))
2021 02 28
KupujemProdajem, da, a ovde sam u poslednjih mesec dana prodala dve košulje i cipele
2021 02 28
U februaru 5 prodaja tj. 6 prodatih predmeta na Krpicama...zavisi sta je za koga zadovoljavajuce. Po meni, interesovanje je ipak slabije.
2021 02 28
Isto tako i kod mene. Naidju raznorazni periodi, ja se nadam da je ovo samo trenutno i da ce se u nekom momentu popraviti... Vidim da se neke marke bas brzo prodaju: Mona, Replay, naravno Zara... Sve ostalo kao da ne postoji.
2021 02 28
1 2