Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li prodajete ?

Na početku meseca je baš išlo, imala sam dosta akcija, paketa, ali sada baš slabo. Stavila sam zbog toga ponovo neku akciju, pa možda ponovo krene
2021 02 28
> Oleloleeee: > Isto tako i kod mene. Naidju raznorazni periodi, ja se nadam da je ovo samo trenutno i da ce se u nekom momentu popraviti... > Vidim da se neke marke bas brzo prodaju: Mona, Replay, naravno Zara... Sve ostalo kao da ne postoji. Nekad ni ti nazivi ne pomazu: ja imam i Mona haljinu i njihovu torbu, kao i "cuvenu" Zaru pa opet nista. :")
2021 02 28
Generalno , kao da je sve stalo .... Bar meni tako deluje ,pa sam htela da cujem i iskustva ostalih ,mozda nisam u pravu ...Izgleda definitivno samo neke odredjene stvarcice idu ...
2021 02 28
Da, ocigledno dosta nas ima taj utisak. A bas me cudi...popusti po radnjama su uglavnom pri kraju, krece nova sezona, nije ni vreme karantina. Prosto nemam neko objasnjenje zasto je to tako.
2021 02 28
Popusti u radnjama su bili bas veliki, dosta radnji je uvelo on line prodaju, ptt je poskupeo. Po mom misljenju sve to utice. Ja sam stavila minimalne cene zbog selidbe, pa opet prodaja ide onako. Bolje mi ide kupovina :)
2021 02 28
> bokismoki: > Popusti u radnjama su bili bas veliki, dosta radnji je uvelo on line prodaju, ptt je poskupeo. PTT je poskupeo - kada? Mislite bas na Postexpress?
2021 02 28
Poštarina dosta utiče. Skoro mi je za parfem poštarina bila oko 400 dinara, nikako se ne isplati. Još ako kupujete jeftinije stvarčice, to je skoro duplo. Po radnjama su sniženja, po ceni nečeg polovnog sa postarinom, možete kupiti novu stvar na sniženju i to ne lošeg kvaliteta.
2021 02 28
Pomalo prodajem, pomalo kupujem, niti stalo, niti ide nesto spaktakularno.
2021 03 02
Meni na Limundu vrh ovde traljavo. Ili se nude razmene ili se raspituju za predmet i samo nestanu.
2021 03 02
Uglavnom nude razmenu ili se samo raspituju i nista se ne desava,sto ne znaci da nece biti bolje,samo pozitivno🙂
2021 03 02
tokom januara i februara odlicno, mada radila sam sam rasprodaju zimskih stvari i bas sam pravila simbolicne cene.. sad ubacujem prolecne, videcemo kako ce biti na kp nista nisam prodala iako i tamo imam otvoren nalog. Zelim vam svima uspesnu prodaju <3
2021 03 04
U glavnom mi bolje ide prodaja na Facebooku, ali u poslednje vreme i tamo loše. Nakon svake ugovorene saradnje kupci su mi odustajali veče pred slanje 😂 Jedna je odustala jer nije imala poverenja u online kupovinu i nadala se da ću joj odneti lično na drugi kraj Srbije, da može da vidi, artikal od 600 dinara.
2021 03 04
Zdravo. Nova sam članica, nepuna dva meseca. Slažem se sa svime što ste rekle. Za sada imam 6 utisaka, čekam još dva 😂😂😂😂 Verovatno se sećate kako ste svaki brojale na početku. Meni je čudno to da kome god kažem da sam počela na Krpicama, niko nije ni čuo za to. A ima toliko članica. Pa onda dok objasnim šta i kako.. Na Instagramu, Lalafou, KP apsolutno ništa nikada nisam prodala, mada sam ovde najaktivnija. Iskusnije članice mi kažu da šest utisaka i nije toliko loše za početak.😂😂😂 U svakom slučaju, želim nam svima da nam krene. Srećno.❤❤❤
2021 03 05
1 2