Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Novim članicama

> Iz_mog_ormara: > A imala sam i dve odlične saradnje posle kojih nisam dobila nikakav utisak. I to se dešava... To se redovno dešava. U jednom trenutku sam obrisala sve utiske koje sam ja ostavila članicama, a one nisu uzvratile, iako su saradnje bile odlične. Kada sam imala malo utisaka, to me je bas ljutilo, sada više ne. Po meni svaki predmet ode u prave ruke, u nekom trenutku. Ako neko ne želi da kupi zbog toga što imate malo utisaka, neko drugi hoće, nije svima to presudno. Tako da bez brige, korektno i samo napred. Kada je obraz čist, sve ostalo dodje na svoje. 💪🌸
2021 03 05
Moraću da naučim kako se brišu utisci. 😂😂😂 Mada, još uvek nisam toliko ljuta. Verovatno se sećate kako u početku brojite svaki jer znate koliko se trudite. Pisala sam na drugoj temi, ali mi niko nije odgovorio. Pitam se na koji način neko može da sazna za moj profil. Naučila sam da prilikom azuriranja treba obrisati predmet pa ponovo postavljati jer tako izlazi medju sveže objavljenim. Ali kad neko vidi moj prefmet, to mi nije garant da će ući na profil i pogledati ga ceo, zar ne?
2021 03 05
Evo ja sam nova, imam samo tri utiska i ne znam cemu bi mi sluzila kupovina samo zarad utiska a stvar mi nije potrebna. Na sajtu smo kako bismo se resili stvari a ne da trpamo jos nepotrebnih🤣 Prva saradnja mi je bila sa devojkom koja mi se javila za sat a ja nula utisaka, druga clanica mi je kupila 4 stvari odjednom dok jos nisam utisak dobila od prve. Apsolutno nema pravila, stvari se kupuju prema potrebi i licnom stilu a ne prema broju, svako je jednom bio nov ovde. Ako ce neko po broju utisaka gledati da li da nesto kupi onda nista nema smisla🤣
2021 03 05
> Iz_mog_ormara: > Zdravo. Evo još jedne nove članice. Trudim se stvarno.🙂 Svakog dana naučim ponešto novo. Prodavala sam, poklonila, razmenila i kupila. Želela bih da zahvalim članicama koje nesebično pružaju podršku i pomoć nama novajlijama. Iza pojedinih profila se stvarno kriju fenomenalne osobe. Nadam se da cu ih otkrivati vremenom još... Srdačan pozdrav ❤❤❤❤ 6 pozitivnih utisaka uopšte nije malo 😁 plus su stvari sa profila stvarno divne, verujem da ćete imati još puno saradnji 😍 A sto se ocena tiče, nemojte da se ustrucavate da tražite ocenu od kupca/prodavca. Meni bilo neprijatno u početku pa tih prvih ocena ni nema 🤦🏻‍♀️
2021 03 05
> Iz_mog_ormara: > Moraću da naučim kako se brišu utisci. 😂😂😂 Mada, još uvek nisam toliko ljuta. Verovatno se sećate kako u početku brojite svaki jer znate koliko se trudite. > Pisala sam na drugoj temi, ali mi niko nije odgovorio. Pitam se na koji način neko može da sazna za moj profil. Naučila sam da prilikom azuriranja treba obrisati predmet pa ponovo postavljati jer tako izlazi medju sveže objavljenim. Ali kad neko vidi moj prefmet, to mi nije garant da će ući na profil i pogledati ga ceo, zar ne? Da, članice gledaju samo pojedinačne predmete uglavnom. Obnavljanje oglasa pomaže i dobar opis. Ako je nesto na tufnice napišite nekako u opisu sve potencijalne kombinacije reči koje bi neko tražio (tufnice, tufnasta, na tufne), dobar opis isto daje veću šansu predmetu da nađe kupca.
2021 03 05
> Angieengelll: > > TanjaTiffany85: > > > Angieengelll: > > > Ako ste nove na sajtu i imate 0 ili ispod 10 ocena, valjalo bi malo da kupite nešto, poklonite ili razmenite kako biste dobile ocene. Dobronameran savet. > > > Vidim navalu novih profila i svima velikim slovima piše da rade samo prodaju, a ocena 0. Iskreno ne znam kako očekuju da se neko usudi da poruči nešto preko 500 din (Ako nije lično preuzimanje) > > Evo ja sam bas poslala takvoj curi bundu od 500e važan je kontakt i razgovor > Pa niste sigurno sa otkupom? Naravno sa otkupom preko poste
2021 03 05
Ja nikada nisam tražila da mi se uplati pa da saljem. Uvek sam imala savršenu komunikaciju sa svakom devojkom čak posle smo se i privatno čule i slala sam im stvari ali nisu mogle da mi stave utiske više od jedne. Posaljem uredno po dogovoru pošta ili neka kurirska služba. Stvarno super cure. Vidim da neke koje imaju više utisaka izgleda da su izgubile volju i ljubaznost radeći ovo. Ovaj poso nije za svakog. Meni nikad nije bilo teško snimiti slikati poslati i to pored dva deteta I obaveza.Pocela sam prvo na Lalafo pa tek ove.
2021 03 05
Devojke, kako da ostavimo utiske jedna o drugoj ako smo imale razmenu, posto postoje samo opcije kupljeno i prodato? I jos jedno pitanje: posle ponovljene saradnje u kojoj sam oba puta bila prodavac, nisam uspela da ostavim utisak o članici, niti ona o meni. Da li možeš uopšte ostaviti dupli utisak o istoj članici? Hvalaaa ❤❤
2021 03 05
> Iz_mog_ormara: > Devojke, > kako da ostavimo utiske jedna o drugoj ako smo imale razmenu, posto postoje samo opcije kupljeno i prodato? > I jos jedno pitanje: posle ponovljene saradnje u kojoj sam oba puta bila prodavac, nisam uspela da ostavim utisak o članici, niti ona o meni. Da li možeš uopšte ostaviti dupli utisak o istoj članici? > Hvalaaa ❤❤ NA žalost ne može može samo neutralni kao prodavac ili kupac.
2021 03 05
Hvala ❤
2021 03 05
A ne može ni ponovljeni? Ako si u istoj ulozi?
2021 03 05
Ja sam imala super saradnje sa clanicama bez utiska ili sa par samo, nema pravila uposte, recimo kupila sam od dve clanice koje su imale par stotina pozitivnih i bez negativnih i bila totalno razocarana i uopste mi nije bilo jasno od tolikih saradnji dal sam samo ja nezadovoljna.....
2021 03 05
1 2