Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ZASTO ADMIN NE REAGUJE NA SPAMOVANJE OVOG PODFORUMA OD JEDNE CLANICE?

> Ninuskica: > Ukazuje..ukazuje da je Vama svejedno ko hara i koga varaju sve dok Vas licno ne ostete i prevare sve je u naboljem redu.. Nece biti da je tako. Posto sam godinama na sajtu, a prezirem prevaru i kradju vrlo sam aktivno ucestvovala u hvatanju ozbiljnih i pravih prevarantkinja i povratnica koje su ovde umele da ostete clanice za mnogo novca. Starije clanice znaju odlicno o cemu govorim, a ovo hvatanje laznih tagova i kolaza je cisto mlacenje prazne slame. Jer cinjenica je da ni vas ni bilo koga lazni tag nece kostati ni dinara, ali prevara i uvaljivanje hoce.
2021 03 07
> Ninuskica: > Admin reaguje ako se prijavi.Niko nije zasticen > https://mojekrpice.rs/forum/t/551517/prijava-clanova-sa-laznim-tagovima,Iako je tema prijava laznih tagova,mozete prijaviti i kolaze,komercijalnu prodaju,krsenje bilo kog pravila sajta,foruma itd I vec u roku od sat-dva bice sankcionisani.To sto kukate ovde na forumu drugim clanicama,nece pomoci verujte > Potrebno je da se sajt ocisti,a to ne mogu ukupno 4 zene > Podrzite nas > Hvala Neistina. Prijavila osvetnicku negativnu, adminka mi napisala da prodavac ima pravo da ostavi negativan utisak, iako nema osnova ( placeno unapred, paket podignut) i evo nije mi jos uklonila negativnu, iako je prodavac prekrio pravila sajta i kupoprodaje. Tako da nije isti tretman za sve
2021 03 07
Loki, dzaba pricas, na zalost.. Evo malopre se logovala i stigla meni da obrise oglase OPET a ja i dalje ne znam zasto, jer mi uvek obrise neke druge, pa zato nije stigla da obrise spam na glavnom forumu :D
2021 03 07
Jedan Admin nije dovoljan za sajt sa ovoliko članova. Možda ih ima više, ne znam. Prvobitan cilj bi svakako trebao da bude pravilno funkcionisanje sajta sa jasno definisanim pravilima u skladu sa zakonom. Tako bi se neko mogao baviti nepravilnostima dok drugi sa prevarama, pretnjama i vređanjem. Čekam da se DD skine negativan i da prevaranti koji prete članicama u porukama budu sankcionisani. Sve ostalo može nakon toga. Na KP na primer neki dan mi neko pisao sasvim neprimerene poruke vezano za dečiju odeću. Prijavila i Admin reagovao u roku od 2 sata. To je efikasnost.
2021 03 08
A što se doslednosti tiče, prijavili ste člana fashiontezga zbog komercijalne prodaje a i dalje sve isto tako stoji na profilu. https://mojekrpice.rs/fashiontezga-247715 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
2021 03 08
Da li mi mozete reci gde je ta tema gde clanice prijavljuju jedne druge? Ne mogu da verujem da se neko time bavi i da takva tema postoji.. Ja sve i da vidim da neko "krsi" neko "pravilo" nikad' ne bih prijavila.. Neka se admin bavi time.. Pravila nisu uopste definisana, admin ne zeli da odgovori na poruku zasto nekome brise oglase, a jos druge clanice pomazu u tome.. Ja sam zblanuta 😲😔
2021 03 09
> LoolaA: > Da li mi mozete reci gde je ta tema gde clanice prijavljuju jedne druge? > Ne mogu da verujem da se neko time bavi i da takva tema postoji.. > Ja sve i da vidim da neko "krsi" neko "pravilo" nikad' ne bih prijavila.. > Neka se admin bavi time.. > Pravila nisu uopste definisana, admin ne zeli da odgovori na poruku zasto nekome brise oglase, a jos druge clanice pomazu u tome.. > Ja sam zblanuta 😲😔 https://mojekrpice.rs/forum/t/551517/prijava-clanova-sa-laznim-tagovima
2021 03 09
> LoolaA: > Da li mi mozete reci gde je ta tema gde clanice prijavljuju jedne druge? > Ne mogu da verujem da se neko time bavi i da takva tema postoji.. > Ja sve i da vidim da neko "krsi" neko "pravilo" nikad' ne bih prijavila.. > Neka se admin bavi time.. > Pravila nisu uopste definisana, admin ne zeli da odgovori na poruku zasto nekome brise oglase, a jos druge clanice pomazu u tome.. > Ja sam zblanuta 😲😔 Slazem se 😂
2021 03 09
A unikatna saksija/činija/noša.... dospela do prve strane. To niko da briše ili prijavi?
2021 03 09
> LoolaA: > Da li mi mozete reci gde je ta tema gde clanice prijavljuju jedne druge? > Ne mogu da verujem da se neko time bavi i da takva tema postoji.. > Ja sve i da vidim da neko "krsi" neko "pravilo" nikad' ne bih prijavila.. > Neka se admin bavi time.. > Pravila nisu uopste definisana, admin ne zeli da odgovori na poruku zasto nekome brise oglase, a jos druge clanice pomazu u tome.. > Ja sam zblanuta 😲😔 Ali bukvalno, ne bih pomislila o tome da tuzakam nekoga. Ovo se počelo svoditi na to, ko će koga, po mogućstvu skloniti sa sajta. Meni je drago kada vidim da neka članica ima fenomenalnu prodaju i divne utiske, sve i da imaju zabranjene kolaze ili sta vec, kakve veze ima dok je korektna kao prodavac. Problem su uvaljivaci i članovi koji prete i šta sve ne. A to da li je neko napravio loš kolaž ili okačio nešto zabranjeno, koga briga, ako će ispoštovati kupca i neće nikoga ugroziti.
2021 03 09
LUCIFERCE, Bas tako.. ja se slazem.. Okej je da prijavis prevaru ili clana za kojeg sumnjas da je prevarant povratnik.. da upozoris da ne dodje do prevare opet.. Ali medjusobno prijavljivanje zbog nekih sitnica je bas ruzno, tako pokazujemo koliko smo zlobni, zavidni, sujetni, nesrecni.. A to je tuzno.. Sta i ako neko uz lazni tag proda nesto, pa nece Svet propasti.. mozda nekom znaci, ustvari svakom znaci svaki dinar u ovim vremenima.. Slazem se takodje da otezava pretragu.. da kada ukucam zara haljina izadje i od popa uvo.. ali listam dok mi ne dosadi, svakako ne bih prijavila.. A vidim u temi koju mi je Loki poslala da neke clanice prave lazni profil sa kojeg prijavljuju :') toliko je ocigledno.. Boze dragi, ja ne bih mogla mirno da spavam.. A plus to sto je clanica napravila lazni profil u te svrhe, pa to govori apsolutno sve.. :,'( :|
2021 03 09
1 2