Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Da li znate

Ukoliko se sutradan članica ne javi da želi da joj pošaljite ili sačuvate koji dan, što ne morate, onda je predmet dostupan. Treći dan nejavljanja smatram sigurnim odustajanjem. Negativne ocene se ne daju bez saradnje, to i ako neko ostavi, obrisace admin ukoliko mu se obratite. Smešno je da čekate nekog 15 dana, samo jer je tražio mere. To traže svaki čas i nestanu. Odustaju i posle razmene podataka, gde su dobili broj računa za uplatu i poslali svoje podatke. Odustaju i posle rezervacije od 10 ili 20 dana.
2021 03 11
Kod mene se redovno raspoituju članice i traže mere, i nikad se više ne jave, tako da slobodno prodajte drugome, javila bi se vec sigurno da zeli predmet
2021 03 11
Takvih koji traze mere ili dodatne slike, snizenje, i ne zahvale se, jednostavno nestanu je milion. Zarobile bi mi sve predmete da sam ih smatrala kupcima. Samo prodajte, ona nema pravo da Vas oceni bez saradnje. Desilo se i meni dva puta da me optuze da sam "prodala usred dogovora sa njima". Taj dogovor je tako izgledao. Kupac pita nesto, ja odgovorim. Pita jos nesto nakon tri dana. Odgovorim. Ne javlja se narednih sedam dana. Kaze da hoce. Ostavim podatke za uplatu, trazim podatke za slanje. Ne javlja se narednih devet dana. Ja prodam. Javi se i optuzi me da sam nekorektna. Aha. Mozda je to nacin da se odugovlaci bez pitanja za rezervaciju, nemam drugo objasnjenje za takvo ponasanje.
2021 03 17
> Djedovic: > Da li znate koliko dugo treba cekati clanicu da vam odgovori da li kupuje predmet,jel postoje neka pravila Ja jednu članicu da od mene kupi haljinu čekam još od 31.12..😎😎 Šalim se... Odluka je na tebi...
2021 04 06
1 2