Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta nije u redu?

Sa ovim kolazima? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1d57adfc78da88e6cca25ad53509497e.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/388ab643bc994170abd59b2599e1afcc.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/7a9c4e37c5a1539eab915679b0abdcfb.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/dc5e1a50aa423182db3cbd8aa77628ce.jpg)
2021 03 21
И то су Вам обрисали или? Ја бих да се надовежем питањем да ли могу да поставим оглас овако. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ff2b1b1487380d5f08c1bab0f86d3484.jpg)
2021 03 21
Јесу два предмета, али ја никако да нађем то правило где пише да мора предмет по предмет да се постави, само сам чула да и то бришу.
2021 03 21
Da.. Bas me zanima odgovor :)
2021 03 21
> Plavizmaj: > И то су Вам обрисали или? > Ја бих да се надовежем питањем да ли могу да поставим оглас овако. > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ff2b1b1487380d5f08c1bab0f86d3484.jpg) Za ovo provereno znam da ne moze, ja sam imala dve stvari u oglasu isto ovako kao kolaz i admin mi je obrisao, jedan oglas = jedan predmet samo moze koliko sam ja razumela
2021 03 21
LoolaA lepše su Vaše slike nego te profesionalne sa interneta. 😊 Možda prvo Vašu u kolazu da stavite, pa onda tu drugu. Samo da bude obrnut redosled.
2021 03 21
@Loolaa Za ovoliko prenemaganje i glumu ja bih Vam dodelila Oskara :D Imali ste oglase sa nedozvoljenim kolazima! Dozvoljeni su kolazi od samo 2 slike! Vasi kolazi su bili sastavljeni od 3-4 slike. Pogledala sam Vas profil tada kada ste me na jednoj od Vasih ovakvih tema nepravedno optuzili i popljuvali. Posto vidim da Vam je jedan od oglasa koji sam zapamtila po nedozvoljenim kolazima obrisan, pretpostavljam da je to razlog, a verovatno su i ostali bili takvi. Ovakvi oglasi kakve ste nama prikazali nisu za brisanje ni po kom osnovu, ali to je samo deo slika, i vrv naslovna. Zasto niste postaili i ostale slike nego samo ono sto Vama odgovara. Evo prilike da Vi meni i ostalim clanicama objasnite koje su to Vase povlastice kada Vam zbog ovolikog krsenja pravila nije dodeljena negativna ocena, niti ste blokirani na forumu zbog spamovanja. Da sam ja kojim slucajem slikala patike iz Opposita na kutiji iz Zare i na taj nacin dovodila kupce u zabludu, sigurno bih bila kaznjena ;)
2021 03 21
Mislim da je vreme da pitate Admina. Mi samo nagađamo i to već dugo bez ikakvog pomaka.
2021 03 21
Hvala puno Vedrana 🤗❤ Ja mislim da se kolaz od dve fotografije odnosi samo na naslovnu (prvu) fotografiju.. Devojke, da li je dozvoljeno da u okviru oglasa postoji kolaz od 3-4 fotografije? Da li neko zna? Tacno je, prikazala sam etikete u kolazu od 3 slika i tragove nosenja na kaisu isto u kolazu od 3 fotografija.. 😲
2021 03 21
Nije dozvoljeno da budu u kolazu vise od 2 slike, pravilo se ne odnosi samo na naslovnu fotografiju. > LoolaA: > Hvala puno Vedrana 🤗❤ > Ja mislim da se kolaz od dve fotografije odnosi samo na naslovnu (prvu) fotografiju.. > Devojke, da li je dozvoljeno da u okviru oglasa postoji kolaz od 3-4 fotografije? Da li neko zna? > Tacno je, prikazala sam etikete u kolazu od 3 slika i tragove nosenja na kaisu isto u kolazu od 3 fotografija.. > 😲
2021 03 21
Ja se izvinjavam, onda je moja greska.. Citala sam u nekoj od tema da ne moze naslovna, da ona mora da bude kolaz od 2.. moram da nadjem to.. Svakako sam odmah ispravila kada je Gabi pomenula.. jos jednom hvala sto ste mi, bukvalno, otvorili oci :)
2021 03 21
> GabiProdaja: > @Loolaa > Za ovoliko prenemaganje i glumu ja bih Vam dodelila Oskara :D > Imali ste oglase sa nedozvoljenim kolazima! Dozvoljeni su kolazi od samo 2 slike! Vasi kolazi su bili sastavljeni od 3-4 slike. > Pogledala sam Vas profil tada kada ste me na jednoj od Vasih ovakvih tema nepravedno optuzili i popljuvali. > Posto vidim da Vam je jedan od oglasa koji sam zapamtila po nedozvoljenim kolazima obrisan, pretpostavljam da je to razlog, a verovatno su i ostali bili takvi. Ovakvi oglasi kakve ste nama prikazali nisu za brisanje ni po kom osnovu, ali to je samo deo slika, i vrv naslovna. Zasto niste postaili i ostale slike nego samo ono sto Vama odgovara. > Evo prilike da Vi meni i ostalim clanicama objasnite koje su to Vase povlastice kada Vam zbog ovolikog krsenja pravila nije dodeljena negativna ocena, niti ste blokirani na forumu zbog spamovanja. > Da sam ja kojim slucajem slikala patike iz Opposita na kutiji iz Zare i na taj nacin dovodila kupce u zabludu, sigurno bih bila kaznjena ;) > > Ja sam admin 🤣
2021 03 21
> GabiProdaja: > @Loolaa > Za ovoliko prenemaganje i glumu ja bih Vam dodelila Oskara :D > Imali ste oglase sa nedozvoljenim kolazima! Dozvoljeni su kolazi od samo 2 slike! Vasi kolazi su bili sastavljeni od 3-4 slike. > Pogledala sam Vas profil tada kada ste me na jednoj od Vasih ovakvih tema nepravedno optuzili i popljuvali. > Posto vidim da Vam je jedan od oglasa koji sam zapamtila po nedozvoljenim kolazima obrisan, pretpostavljam da je to razlog, a verovatno su i ostali bili takvi. Ovakvi oglasi kakve ste nama prikazali nisu za brisanje ni po kom osnovu, ali to je samo deo slika, i vrv naslovna. Zasto niste postaili i ostale slike nego samo ono sto Vama odgovara. > Evo prilike da Vi meni i ostalim clanicama objasnite koje su to Vase povlastice kada Vam zbog ovolikog krsenja pravila nije dodeljena negativna ocena, niti ste blokirani na forumu zbog spamovanja. > Da sam ja kojim slucajem slikala patike iz Opposita na kutiji iz Zare i na taj nacin dovodila kupce u zabludu, sigurno bih bila kaznjena ;) > > ma nije tacno to o kolazima, meni je licno adminka objasnila, samo prva slika ne sme da ima vise od dva kolaza a ostale smeju, jedino ako se nesto u medjuvremenu menjalo a koliko znam nije Bez obzira sta pise u pravilniku tj tamo ni nije objasnjeno da li se odnosi na sve ili samo na prvu fotografiju, a meni je receno samo na prvu Obzirom da sada valjda imamo tri admina, moguce je i da je to bila interpretacija pravila tadasnje adminke a da je sad drugacije
2021 03 21
> LoolaA: > Hvala puno Vedrana 🤗❤ > Ja mislim da se kolaz od dve fotografije odnosi samo na naslovnu (prvu) fotografiju.. > Devojke, da li je dozvoljeno da u okviru oglasa postoji kolaz od 3-4 fotografije? Da li neko zna? > Tacno je, prikazala sam etikete u kolazu od 3 slika i tragove nosenja na kaisu isto u kolazu od 3 fotografija.. U pravilima je bilo da se vise od dva kolaza odnose samo na prvu sliku, tako je meni Admin objasnio (adminka) u Inboxu , jer je i mene ovo pravilo zbunjivalo > 😲
2021 03 21
Ja sam sigurna da sam procitala negde da se odnosi samo na naslovnu fotografiju predmeta.. No dobro, merak nema cenu 😁 Lilali - ako Vam nije tesko molim Vas da postavite skrinsot odgovora koji ste dobili od admina.. hvala najlepse.. 🌸
2021 03 22
1 2