Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li se i vama desava i koja je poenta???

Dešava mi se već treći put kod razlicitih članica,da neće da odgovore na poruku,tipa samo da mi npr. izmere obim i dužinu ili dogovor oko slanja i sl. Želim da kupim i stvarno mi se svidja ta stvar i treba mi samo mali odgovor da bih kupila ,eto bar nesto samo da odgovore i ne dobijem uopste odgovor... A vrlo sam kulturna i fina i u postavljanju pitanja i u svemu i stvarno ne znam u cemu je poenta da nece da prodaju??? Da li se to i vama dešava?
2021 03 26
Takodje, cim se traze dodatne slike i dimenzije odmah nestanu. x-)
2021 03 26
Vrlo često..ne znam samo zašto su na MK ako im je teško da komuniciraju sa potencijalnim kupcem. Ja se uvek obradujem kada vidim da se neko interesuje za neki predmet kod mene... A možda, kada vec dodje do prodaje, zaključe da im je ipak zao da prodaju neku svoju garderobicu pa se ucute i zadrže za sebe...
2021 03 26
Desavalo mi se da odlazu, kao izmericu kad dodjem kuci, pa kao kad nadjem, na kraju ja odustajala, sto bih moljakala nekog ko ocigledno i ne zna gde je to sto prodaje. Ali nije cesto. Od drugih sam cula da postoje i oni koji ubacuju stvari koje i nemaju (ne sa namerom da prevare) nego da im to dovuce nekog da pogleda druge stvari na profilu, tako nesto, ne kontam, iskreno. Ja odgovorim cak i kad imam ostavljene mere (nije mi jasno ni to, da traze da premerim nesto vec premereno, ok, ako sam nesto izostavila). Opet, imas i masu onih koji traze mere, dodatne slike, ne kazu ni hvala, ni ne odgovara mi, samo nestanu, mozda se umorile od takvih (ako imaju vec mere, a postavljanje artikala bez mera ionako ne razumem, nije svaki S isti, ni svaki M... prvo, sebi ustedis vreme ako odmah izmeris ...)
2021 03 26
Desava se i meni. U pocetku me je nerviralo, sad vise i ne reagujem. Dobijem odgovor - super. Ne dobijem - ok, cao zdravo. Ne razumem kako iko ocekuje da proda odecu, a da ne navede dimenzije. Medjutim, izgleda da se prodaje i bez tih informacija.
2021 03 26
Ma ja i ne zagledam mnogo ono sto umesto preciznih mera mi pokazuje kako je slicno sa necim na internetu, kako je preeeelepooo itd. Daj mi sastav i mere, ostalo pokazi slikama i to je to (osim sto ce mene ubiti slike crnih stvari, ne ide, pa ne ide)
2021 03 26
Najvise kad izmerim sve islikam iz 500 uglova i na kraju ni tacka, ne znam zasto je tesko reci ne odgovara, i pozz.🙄🙄
2021 03 26
Hvala vam na odgovorima ❤❤❤ Sada mi je lakse kada znam da se ne desava to samo meni... Žao mi je samo sto se tako nalozim na tu stvar,i mislim super ugrabila sam je,kad ono nema sanse da mi je prodaju... I bas se iznerviram ali cutke 🙄 Onda obrisem taj predmet iz omiljenih predmeta da ga ne gledam, jer ne mogu da ga imam...
2021 03 26
Tako je,sve ste u pravu. A nekada ni to ne trazim,samo pitam da se dogovorimo npr. za slanje,ali ne ,nema odgovora....
2021 03 26
Mala digresija ali je vezano za temu: u zadnje vreme mi se jako puno puta desilo da sam kontaktirala za kupovinu članice koje više nisu u zemlji. Neke su se iscimale da mi organizuju kupoprodaju i beskrajno im hvala na tome - ali mnogo se članica, i generalno ljudi - odselilo iz države
2021 03 26
Da, da. Skoro sam jednoj clanici pisala za teksas prsluk i to dva puta jer prvi put nije odgovorila, pa rekoh ajde jos jednom, bas sam bila zainteresovana za kupovinu, ali odgovora nije bilo... Trenutno cekam clanicu da mi odgovori za starkice patikice koje prodaje za 500 dinara, pa ako ulovim tu kupovinu, bice veselo, ako li ne, opet dolazimo do toga sa pocetka teme.☺️
2021 03 26
Moja drugarica je otvorila ovaj profil na kom sam ja samo ostala i kad je počelo da je mrzi da meri postavljene predmete i nalazi se lično, odustala je. Mislim da je to ok, bolje nemoj prodavati, ako ti je smaranje. Meni se događa da ne mogu da nadjem odmah predmet, ali odgovorim da će stići mere, čim ga pronađem. Uglavnom i ne kupe, ali moje je da dam informaciju ili posaljem dodatne slike, ako sam već predmet postavila. Svima se događaju iste situacije i sve je to normalno na sajtu. Često neće da ostave utisak, da se zahvale na trudu što ste merili i slikali dodatno. Često odustanu, iako su ostavili podatke i uzeli Vaše za uplatu na račun. Isto tako- Vaše je da odgovorite ili ne odgovorite i da li hoćete prodati nešto nekome sa negativnim utiscima ili ako deluje drsko i naporan je. Ja se trudim da imam strpljenja sa svakakvim tipovima licnosti i zadovoljna sam saradnjama na sajtu, jer nemam prevelika očekivanja. Kad se menjam ili kupujem, ako stigne nešto ekstra, što mi sasvim odgovara, onda sam prezadovoljna.
2021 03 26
Desilo mi se više puta da pošaljem upit za mere i ne dobijem odgovor, ali je svim tim članicama bilo zajedničko to da se loguju jednom mesečno ili još ređe i to samo na par minuta. Te predmete sam izbacila iz omiljenih, iako bih ih odmah kupila, ako bi mi poslate mere odgovarale.
2021 03 26
Ne znam zasto clanice u startu ne postave mere i sastav materijala jer je to temelj opisa predmeta i onda ce izbeci gnjavazu saljuci svakom ponaosob i "kupce" koji u stvari uopste nemaju nameru da ista kupuju nego bzvz tako klikcu, traze mere i onda nestanu. Nepostavljanje mera i malo detaljnijeg opisa mene u startu odbija jer me mrzi da kontaktiram kupca samo da bih ga to pitala. Primecujem da clanice i kad detaljnije opisuju predmet cesto ipak izostave sastav materijala ili ako i napisu onda ne navedu tacno u procentima jer nije isto da li u necemu ima 80% pamuka,viskoze,vune,svile,polistera ili 20% Nekome je sasvim svejedno da li je u pitanju poliester,viskoza ili pamuk i platice neki komad garderobe od poliestera par hiljada a ima nas kojima je jako bitan sastav,prirodni materijali... Neodgovaranje na poruke je manjak elemantarne kulture kao i nepristajanje da se nesporazumi bilo koje vrste rese mirnim putem ili barem da se pokusa. Izvinjavam se na digresiji, Sto se tice neodgovaranja na poruke,periodicno se uvek neko javi da pita da li je odredjeni predmet dostupan i posle odgovora da jeste,(inace sve je dostupno sto je oglaseno,zasto bi i dalje visilo na profilu x-) ) samo nestane,eto,mozda im bas znaci da znaju da su ti predmeti dostupni iako ih nece kupiti ,:) :')
2021 03 26
U potpunosti se slazem Simona7 .
2021 03 26
1 2