Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Molim za pomoć !!!

Već treći put šaljem adminu na mejl da mi ugase stari profil međutim niko ništa, profil je i dalje tu a prošlo je baš dosta vremena . Da li neko možda zna kome drugome mogu da se obratim povodom toga ? Hvala unapred na odg .
2021 04 01
Ja sam baš pre dve nedelje zatražila gašenje drugog, neaktivnog profila i mislim da je bilo potrebno malo jače od nedelju dana da mi ga ugase. Ne znam zašto admin ne reaguje na Vaše mejlove 🤷🏼‍♀️ Da li ste ispunili mejl informacijama kako je navedeno kod admina? > Justshoes: > Već treći put šaljem adminu na mejl da mi ugase stari profil međutim niko ništa, profil je i dalje tu a prošlo je baš dosta vremena . Da li neko možda zna kome drugome mogu da se obratim povodom toga ? Hvala unapred na odg .
2021 04 01
Da, da, poslala sam link sa mejla na kom sam prijavljena, već 3ći put šaljem. 🙄 Na mejl [email protected] . Da li trebam možda da pokušam na neki drugi mejl da pošaljem ili je to taj ?
2021 04 01
Ako si bila prevarant na tom profilu, nece ga obrisati nikad :') .
2021 04 01
Ma ne, čak i tamo imam utiske, nego samo nisam bila toliko aktivna, a i imam ovaj gde sam mnogo više, i baš iz tog razloga mi nije jasno zašto ga ne gase .
2021 04 01