Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Uskoro promene na sajtu. Kliknite ovde za više informacija.

Uskoro promene na sajtu. Kliknite ovde za više informacija.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Koje kurirske službe koristite?

Dragi/e članovi/ice, Zanima nas koje kurirske službe najčešće koristite prilikom slanja paketa? Kakva su vaša iskustva sa tim kurirskim službama i koliko ste zadovoljni uslugom? Kako funkcioniše slanje paketa i koja je procedura? Kako ste zadovoljni uslugom kada se nalazite u ulozi kupca? Hvala unapred na odgovorima :")
pre 9 dana, 14:49
Zdravo! Ja koristim post expres! Generalno sam zadovoljna, imala sam 2 puta problem jer nisu upisali broj od kupca, od tada sve detaljno proveravam. Slanje vrsim uglavnom u pošti, tako mi je najlakše pošto mi je blizu, sve zavrsim brzo i bez čekanja, unapred pripremim paket i podatke za slanje, tako da taman kad idem da šaljem tada iskoristim i podignem post net. Kad me mrzi, pozovem kurira preko Pošta aplikacije, to je isto jako brzo. Takodje zadovoljna sam kao kupac, devojke su ljubazne i predusetljive, i nisam imala nikakvih problema.
pre 9 dana, 15:01
Post Express je generalno najbolja opcija. Sa privatnim kurirskim sluzbama sam poslovala samo kad narucim online iz oficijalne radnje i nisam bila zadovoljna preterano uslugom a iz tudjih iskustava sam cula svasta, da su neazurni i bezobrazni kada su privatni paketi u pitanju. Sa Post Ekspresom skoro nikad nisam imala problem
pre 9 dana, 15:21
Post express oduvek. I realno, zadovoljna. 😄
pre 9 dana, 15:26
Post Express! 🤗
pre 9 dana, 15:33
Post Express je definitivno najpouzdaniji. Kao kupac sam jako zadovoljna, iz razloga što uvek dobijem svoj paket, bez obzira na potencijalne greške. Biram uvek isporuku do 19 h, u slučaju da se izabere do 12 h, znaju kasniti, a naplate regularno. Još jedna dobra strana PE je sto vam donose na vrata i nema jurcanja za kuririma po gradu, kao kod ostalih. Takođe bih navela da pošiljku možete pratiti i to je super. Kao prodavac uvek biram njih, iz razloga što mi je pošta na 5 min od kuće. Uvek proverim podatke, pre nego odem, znaju zeznuti u brzini, ali im opraštam. Moje iskustvo sa njima je zadovoljavajuće. 👍
pre 9 dana, 15:59
PostExpres je najbolji...i naravno da cu i dalje koristiti.
pre 9 dana, 16:23
Post express nekako mi je najsigurniji mada meni nikad ne donose do vrata nego nas sve sakupe napolju da nam izdele pakete. U zadnje vreme znaju da kasne sa isporukama i 2 puta su me zvali da idem u postu jer im ne radi vozilo to mi je jedino malo cimanje posto je meni posta iza ulaza medjutim post express paketi mi ne stizu tu u postu nego u glavnu postu u Rakovici pa moram da se cimam autobusom do poste. Recimo da sam 90% zadovoljna i onih 10 je za probleme koje sam imala sa njima tipa vrate paket jer je neko podstanar i nisu nasli osobu na listi stanara ili ako je nesto lomljivo totalno urnisu paket itd... Ostale kurirske sluzbe su uzasss to samo ako neka kompanija salje pa moras da koristis njihovu sluzbu inace nikako.
pre 9 dana, 16:24
Post Expres do sad su se pokazali kao najbolji..
pre 9 dana, 16:56
Post ekspress je najsigurniji. Biram ga i u ulozi kupca i u ulozi prodavca. 💝✔
pre 9 dana, 17:00
Post express se i meni pokazao kao najbolji i najpouzdaniji, dobra iskustva sam imala i sa Bex-om. Po mom mišljenju, Aks je najgori od svih kurirskih službi i kasne sa dostavom u većini slučajeva.
pre 9 dana, 17:07
Definitno Post Express. Pogotovo za slanje jer mi je jednostavnije da odnesem paket da pošaljem kad meni odgovara, a ne da čekam kurire. A kao kupac imam okej iskustvo i sa ostalim službama, ali Post Express mi je ipak broj jedan.
pre 9 dana, 17:13
Post express definitivno, a i city je sasvim okej :)
pre 9 dana, 17:13
Postexpres,kad saljem popunim sve preko aplikacije i mnogo je lakse,a kad primam znam da je paket u pošti ako se slučajno mimoiđem sa kurirom.
pre 9 dana, 17:30
Postexpres, definitivno najbolji.
pre 9 dana, 17:43
1 2 3 Sledeći