Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Slanje paketa

Dragi clanovi, da li neko moze ukratko da napise kako je najednostavnije slati pakete, kako popuniti, predati? Ukratko ceo taj proces da li post net koristite za placanje itd? Hvala unapred
2021 04 11
Najjednostavnije je poslati u pošti Post Expressom. Na papirić napišete vaše podatke i podatke kupca (ime, prezime, adresa, broj telefona), vreme do kojeg želite da stigne paket (12h ili 19h(jeftinije)), sadržaj paketa i otkup ako ga ima. Najjeftinije je da Vam otkup legne na račun, pa ispišite i broj računa na papirić. Obično u pošti imaju kese za pakovanje manjih paketa, ali ja uvek zapakujem dobro u svoju kesu za slučaj da im ponestane ambalaže. Ako hoćete uplatu pre slanja, opet je najjeftinije na račun.
2021 04 11
Ono sto dosta ljudi ne zna je da ne morate da idete u Postu da biste poslali paket Post Expressom ☺️ Nadjete na internetu broj poste, kazete da zelite da posaljete paket, date svoje podatke kao i podatke kupca i postar besplatno dolazi na adresu da ga preuzme. (Postarina se i dalje placa, svakako)
2021 04 14