Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Negativna iz frustracije

Na pocetku svoje krpicarske karijere dobih negativnu, od osobe sa kojom nisam imala saradnju uopste! Razlog neodgovaranje na poruke (detalje sam objasnila adminu zasto sam odlucila tako i na sta sumnjam) Doticna se kasnije vratila na moj profil i dala mi jos jednu negativnu jer je prva izbrisana (i ova ce biti nadam se) E sad, vidim da je jako besna i isfrustrirana pa me je pomenula u svim mogucim temama o prevarantima.. Da li uopste pomaze blokiranje takvih osoba posto sumnjam da je jedini profil? I da taj profil uopste sluzi za kupovinu..
2021 04 22
> Tamarisol: > Na pocetku svoje krpicarske karijere dobih negativnu, od osobe sa kojom nisam imala saradnju uopste! > Razlog neodgovaranje na poruke (detalje sam objasnila adminu zasto nisam odgovarala- a i ispostavilo se u pravu sam) > Doticna se kasnije vratila na moj profil i dala mi jos jednu negativnu jer je prva izbrisana (i ova ce biti). > E sad, vidim da je jako besna i isfrustrirana pa me je pomenula u svim mogucim temama o prevarantima.. Da li uopste pomaze blokiranje posto sumnjam da je jedini profil? Ne mozes da je blokiras, to mogu samo admini. Mislim da njena negativna nece da utice na tvoje dalje prodaje.
2021 04 23
Znam da ne mogu, nadam se da ce mi biti opet izbrisana negativna, Pitam se kako spreciti ovo izivljavanje sa postavljanjem mog profila u sve teme o prevarantima i crnu listu, i ponavljanjem negativnih..
2021 04 23
Ajde, samo si dobila besplatnu promociju 🤣
2021 04 23
Ih pa to je ništa, dok ne dobiješ tri stalna člana koje te proganjaju po sajtu a i van njega. ,:)
2021 04 23
> MissDiva: > Ih pa to je ništa, dok ne dobiješ tri stalna člana koje te proganjaju po sajtu a i van njega. ,:) Miso, bojim se.. 😟 Utesila si me sad 😂
2021 04 23
Ovde ima jako jaaako mnogo ružnog ponašanja i zlih ljudi.
2021 04 23
Nije ni njoj lako; dugogodišnji profil ili multi bez ijedne saradnje, a ne može da preboli tu krpicu! 😂 Ekskluzivno!!! Ovo možete videti i doživeti samo na krpicama!
2021 04 23