Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Koliko trošite na sebe mesečno?

Retko otvaram teme ali mi forum nešto postao dosadan sa pitanjima oko prodaje, pošte i funkcionisanja sajta pa sam pomislila da vas pitam da li znate koliko novca trošite mesečno na sebe u smislu odeće, obuće, šminke, parfema, pedikir, manikir i slično.
2021 05 07
Lepa tema🌸 Sve zavisi od meseca do meseca i od mog raspoloženja i finansijske situacije ali u proseku ne više od 3-5000 mesečno. Ako nije sale u nekoj omiljenoj radnji ahahha
2021 05 07
Pa ja kao student ne mnogo, najvise trosim na hranu 😂 Ali u zadnje vreme menjam nacin oblacenja tako da sam povecala na 5-6000 mesecno, ali ja se nadam da je to samo dok se stabilizuje ormar. 😂 Pre sam jako malo jer sam kupovala na snizenjima za narednu sezonu i to je ispadalo po 6000 dva puta godisnje, ne racunajuci obucu.... e sad je druga prica 😂
2021 05 07
Najminimalnije, nekada se desi i ništa u toku meseca 😊> AppleRed: > Retko otvaram teme ali mi forum nešto postao dosadan sa pitanjima oko prodaje, pošte i funkcionisanja sajta pa sam pomislila da vas pitam da li znate koliko novca trošite mesečno na sebe u smislu odeće, obuće, šminke, parfema, pedikir, manikir i slično.
2021 05 07
> OlgaBogdanov: > Najminimalnije, nekada se desi i ništa u toku meseca 😊> AppleRed: > > Retko otvaram teme ali mi forum nešto postao dosadan sa pitanjima oko prodaje, pošte i funkcionisanja sajta pa sam pomislila da vas pitam da li znate koliko novca trošite mesečno na sebe u smislu odeće, obuće, šminke, parfema, pedikir, manikir i slično. U poslednje vreme i ja. Jedino frizerku ne mogu da preskočim pošto mi kosa mora da liči na nešto zbog posla.
2021 05 07
Slabo, u zadnjih par meseci skoro uopste... specifican ukus i stil dozvoljava kupovinu 2-4 puta godisnje :') Frizer jednom u 4 meseca sisanje, sad kad krene toplo vreme bice depilacija... u svakom slucaju zanemarljiva cifra, ni ne znam kolika je Jedini veliki izdatak koji sam imala skorije je hirursko vadjenje umnjaka, tako da to racunam u brigu o sebi :')
2021 05 07
Nema pravila. Nekad bas dosta, nekad tek ponesto. Mislim da sam poslednjih meseci dosta trosila.
2021 05 07
I ja imam prirodnu kosu, nefarbanu ali je jako ostra i gusta, jos je i prirodno talasasta na sve to... princeza je osetljiva i susi se, pa mora redovno sisanje. Evo sad se nisam sisala 6 meseci, kad me video frizer umalo slog nije dobio, progutala me kosa krajevi suvi kao seno :')
2021 05 07
Zanimljivo pitanje..... U sustini, ne idem kod frizera skoro pa nikada. Sama skracujem kosu. Ni na depilaciju vise ne idem jer se sredjujem sama Lumeom i epilatorom jednom u 100 godina. Sto se tice tih redovnih zenskih potreba vrlo sam "zahvalna za odrzavanje", ali zato kozmetika i tretmani debelo nadoknadjuju! ;) I na garderobu i obucu ume da ode mnogo. E sad stvarno neko duze vreme (za moje pojmove duze) nisam nista kupovala, uspela sam da se iskontrolisem konacno
2021 05 07
Nema pravila...Nekada skoro nista a nekada dosta.U principu najvise trozim u kontinuitet za kozmetiku,na to mi ode dosta novca.Kod frizera slabo idem posto se ne feniram...U sustini bas nema pravila,sve po potrebi.
2021 05 07
Izmedju 3000-5000....zavisi kako i sta kupujem.Pre svega deci da kupim,pa onda ja.E,vec sledeci mesec ce biti malo vise od 5000...
2021 05 07
Trosim na sve sto u trenutku zelim, nemam limit. Ne bahatim se, i uglavnom vise mislim o tome sta da kupim drugima nego sebi.. Prioritet mi je zdravlje i tu novac ne zalim, pogotovo sto u Smrdiji mora sve privatno..
2021 05 07
Zavisi kako kad. Student sam, ne mogu uvek da radim koliko bih želela. Nokte radim sama, ali idem redovno kod frizera. Prešla sam u crvenokose, najzahtevnija boja, ali se isplati. 😊 Odeću kupujem kako kad. Tokom leta radim puno radno vreme, tako da imam dosta novca. Volim da kupujem, ali sam dovoljno zrela da kupujem samo ono što ću da nosim. Kad sam bila mladja kupovala sam razne gluposti koje na kraju ne bih ni nosila.
2021 05 07
Poprilično, a na uređenje kuće mnogo ali ne žalim. Volim i da jedem u kafani, šta ću, jedva sam dočekala da prorade bašte i počastim se telećom glavom u škembetu i ljutim papričicama :") Najveći redovni mesečni izdatak mi je laserska epilacija ali ne žalim novce jer je vidljivo rešavanje dlakavih napasnika 8-)
2021 05 07
Hm.. Ja u sustini jedino sto redovno idem kod frizera jednom sedmicno, i nokte radim na 3 nedelje.. Ostalo sve individualno, zavisi od potrebe u tom momentu, Garderobu kupujem uglavnom sezonski, znaci godisnje 2 - 3 puta, i ako mi nesto trenutno zatreba ili bas mi se svidi..
2021 05 07
1 2