Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Posiljka za Kosovo

Pozdrav svima, da li je neko slao posiljku na Kosovo post expresom? Clanica mi je ostavila podatke, tvrdi da nema ulice, samo mesto na KiM i br. tel. U posti su mi rekli da saljem na sopstvenu odgovornost , jer ne garantuju da ce stici. Saljem vrednu stvar koja fino kosta. Da li slati ili ne ?
2021 06 06
Trazi uplatu na racun pa salji
2021 06 06
Ja sam slala ali imala je ulicu i broj koliko se secam i sve ok u posti poslala nista nisu komentarisali, stiglo sve bilo normalno
2021 06 06
Moguće je samo i mesto jer imaju dosta sela blizu gradova koja nemaju nazive ulica već samo kažu mesto i bb
2021 06 06
A pošiljka veća od 2 hiljade svakako ne može da se šalje koliko ja mislim
2021 06 06
Trazi prvo uplatu pa da posiljka ide na njenu odgovornost. Gardaroba stigne ako je neki parfem mogu da prave problem .
2021 06 06
Traži uplatu obavezno. Ja sam slala parfem, bez otkupnine, u pošti su mi rekli da šaljem na svoju odgovornost jer je parfem u pitanju i stiglo je bez problema.
2021 06 06
Ja sam slala cipele, sve je bilo ok...
2021 06 06
Takođe sam slala bez problema, ali su na šalteru prvo pitali kolika je otkupnina tako da verovatno stvarno postoji neko ograničenje... moja je bila oko 1900 din...
2021 06 06
Isto sam slala bez problema, bila je uplata unapred, ali je bila puna adresa... Kao sto kazu clanice, dogovorite se za uplatu unapred ili barem deo da uplati unapred, a ostatak kada preuzme...
2021 06 06
I ja sam slala i bilo je sve u redu. Bio je veci paket i plaćnje pouzećem. U pitanju je bilo neko selo. Cak clanica nije ni imala utiske. Ali sve je proslo kako treba. Jer sam i imala osecaj da ce tako biti iz razgovora. Kada neko lepo komunicira, iz price mozete da zakljucite sa kim imate posla. Bar je tako u mom slucaju...🙂
2021 06 06
Ja sam slala veći paket, takođe je bilo selo bez adrese. Članica je uplatila pre slanja, u pošti su isto rekli da ne garantuju, ali je stiglo bez problema. Drugi put se vratio paket posle dužeg vremena, članici sam vratila novac, ali je trošak za poštarinu bio baš velik. Tako da mislim da nema pravila, ali svakako postoji problem sa poštom.
2021 06 07
Hvala puno svima na savetima i odgovorima 💟
2021 06 07
Slala odecu za dete u Gracanicu...sve proslo kako treba....stiglo posle 2-3dana...
2021 06 09