Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Treba mi pomoc

Imam profil na kome prodajem stvarcice i on je u opisu ovog profila. Na njemu ne mogu da otvorim temu na forumu, a ni da komentarisem druge teme. Kako to otkloniti? I jos jedna pomoc 😁 Dopunila sam novcanik i stavila datum za promociju odece na prvoj strani, kako se to aktivira? Da li je potrebno ponovo da izbavim stvari ili sam sajt bira koje stvarcice promovise? Hvalaa
2021 06 06
Mislim da ste na tom drugom profilu blokirani na forumu-tako mi zvuci...mozda da kontaktirate Admina? Za promociju sami birate koji predmet (jedan) sa vaseg profila ce tog datuma biti istaknut.
2021 06 06
Aha. Hvala. A kazite mi gde postoji opcija za biranje predmeta?
2021 06 06
Kako je imati vise od jednog naloga zabranjeno na sajtu, jedinu pomoc koju potencijalno mozete dobiti od admina je blokiranje naloga.. https://mojekrpice.rs/help/24/da-li-mogu-da-imam-vise-od-jednog-naloga
2021 06 06
Kako da se otvori tema? Otvorila bih temu za CLANICE KOJE NE OSTAVLJAJU UTISAK, bas sam skoro od jedne trazila jer msm, svima nama to znaci zar ne? Kupis, zadovoljna si i kao aj cao! Mi obrisemo predmet i na kraju imamo vise utisaka nego predmeta koji stoje pod PRODATO
2021 06 14