Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Brisanje predmeta

Ja moram da ostavim komentar povodom brisanja predmeta. Ne znam ko i kad ga obrise ali rade mi to redovno. Npr kupila sam dosta zara stvari online dok sam bila trudna i ne odgovara mi vel.ili duzina uglavnom. Tako da to ne mogu na sebe obuci svakako da bih stavila realnu sliku predmeta pa koristom sa interneta. Ja takodje vise volim sliku sa Sajta ako je moguce jer tako znam tacno koja stvar je u pitanju. Pravila su toliko glupava da nemam reci. 😡
2021 06 10
Ne znam da li ijedan od tri admina uopste cita ovu temu. Postoji sansa da AdminRS mozda cita temu koju je sam postavio https://mojekrpice.rs/forum/t/567844/novi-nedozvoljeni-predmeti-i-lista-odgovora-na-cesta-pitanja?page=2& i koja nije zakljucana, tj. u njoj moze da se pise. Pokusajte tamo da pisete, da navodite besmisao nekih pravila, nerazumevanje zasto vam je nesto obrisanoi sl... Na kraju krajeva, sajt cine clanovi, ne admini. Kako je ovde pocelo, a koliko vidim ima nezadovoljstva medju clanovima zbog novih pravila, ostace neko vreme uglavnom preprodavci. Ali ni oni nece ostati dugo, jer od njih kupuju upravo obicni clanovi. A na kraju ce ostati tri admina. Pisite tamo, postavljajte pitanja, trazite da se razjasne neki nejasni momenti, ukazujte na nelogicnost nekih pravila... Takodje, na sajtu ima i adresa [email protected] i imam utisak da tamo ipak neko cita mejlove i uzima ih u obzir (barem delimicno).
2021 06 10
Bacila sam pogled na fb moje krpice.Tamo admini valjda po svom nahodjenju stavljaju artikle sa ovog sajta.Ono sto sam primetila da su fotografije predmeta odlicne.Jbg ja tako nikada ne bih umela da slikam stvar a niti imam neki aparat koji pravi profi fotke.A na kraju nemam ni talenta za neko lepo fotografisanje.Bas bacite pogled..
2021 06 10
> Ana2018: > Evo meni je obrisan oglas Liu Jo original torbe, sa mojim slikama, i ispravnim tagovima i opisom… malo je reći da sam zbunjena zbog čega je likvidiran 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ i meni takodje,pola moje slike pola sa neta,mislim da nisu definisali pravila sami sa sobom i da brisu bez ikakve veze,ovo je treci put da slikam iste slike, stvarno prelazi u bezobrazluk! Sta je cilj,da svi obrisu profil? Od sad vise nece moci ni svoja slika da se kaci
2021 06 12
Ne sme uopste slika sa neta
2021 06 12
Toliko sam se trudila da lepo slikam kozmetiku i sminku i sve mi obrisano! Pritom dobila sam poruku od admina da su obrisani predmeti koji nisu u skladu sa pravilima, svakom proizvodu sam slikala batch kod i obrisali mi, al nemam deklaracije na tim predmetima zato sam slikala kodove i opet ne valja! Pa gde onda to da prodam !?
2021 06 13
> IrinaMarkovic: > Toliko sam se trudila da lepo slikam kozmetiku i sminku i sve mi obrisano! Pritom dobila sam poruku od admina da su obrisani predmeti koji nisu u skladu sa pravilima, svakom proizvodu sam slikala batch kod i obrisali mi, al nemam deklaracije na tim predmetima zato sam slikala kodove i opet ne valja! Pa gde onda to da prodam !? Poštovana, u pravilima za postavljanje oglasa za kozmetiku napisano je da se, pored slika, i upiše rok trajanja i batch kod u opisu predmeta: https://mojekrpice.rs/help/16/koja-su-pravila-za-postavljanje-kozmetike. Potom je dato još i obaveštenje na forumu: https://mojekrpice.rs/forum/t/568673/oglasi-za-prodaju-kozmetike-i-parfema
2021 06 14
> jelena2606: > Bacila sam pogled na fb moje krpice.Tamo admini valjda po svom nahodjenju stavljaju artikle sa ovog sajta.Ono sto sam primetila da su fotografije predmeta odlicne.Jbg ja tako nikada ne bih umela da slikam stvar a niti imam neki aparat koji pravi profi fotke.A na kraju nemam ni talenta za neko lepo fotografisanje.Bas bacite pogled.. Poštovana, na FB profil se stavljaju oglasi koji su postavljeni po pravilima sajta mojekrpice.rs. Uslov je da slika lepo izgleda, da nema slika sa interneta i da korisnik/profil nema negativnih utisaka.
2021 06 14
1 2 3