Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Brisanje predmeta

> jelena2606: > Moze zavisi ko prodaje,da li je kupljeno na veliko ili....Postoji mogucnost,naravno mala ali postoji..Relika ove tasne koju sam ja prodavala kosta 300 dolara,a original 1600... Mislila sam na dinare :') replike i kopije su dve razlicite stvari, po mom nekom shvatanju
2021 06 08
Pa i jesu jesu dve razlicite stvari.. :D
2021 06 08
Jelena, torba koju prodajes zaista puno košta. Ja bih oglasila kao Chanel, a uslikala pločicu i deo gde je utisnuto "R". Iskreno glupo je da predmet koji kao replika vredi dosta, povlačis po ostavi, tavanu i slično, kada ga već možeš prodati. Ko se razume svakako će znati šta kupuje. Po pravilima ovih sajtova, očigledno se drugačije ne može poslovati.
2021 06 08
Profil mi je pociscen, vracam polako.😊😊😊
2021 06 08
Na limundu sam jednom davno prodavala nesto i znam da sam naglasila da je kopija,posle 1 dana je obrisan sa odgovorom zabranjena prodaja kopija,kazem ok,ali sta je sa ostalim predmetima gde se vidi da je kopija,pa kao ako se ne naglasi da je kopija onda moze,samo nemoj napisati ime brenda,tako mi rekli majke mi. Znaci postavis oglas slikas gde je ime brenda,napises torba prelepost,i ćutiš. Posle čekaš 100 pitanja i podpitanja. Izgleda ce biti i ovde tako
2021 06 08
Kiki..Jeste ali to ne rade,svi pisu ime brenda i ako je fejk stvar.A ti nagadjaj da li je original ili ne...ako nisi poznavaoc istog.
2021 06 08
Znam Jelena,samo se daje prostor ljudima koji se bave takvim prodajama fejka/kopija i naravno ovim drugim uvaljivačima koji se vade na to pa sto niste pitali jel original i gde ste videli original po tako maloj ceni
2021 06 08
> kiki87: > Znam Jelena,samo se daje prostor ljudima koji se bave takvim prodajama fejka/kopija i naravno ovim drugim uvaljivačima koji se vade na to pa sto niste pitali jel original i gde ste videli original po tako maloj ceni A moze i da se napravi lud prodavac,pa kaze pa pise Boss ,:) ,znaci original je ,:(
2021 06 08
Neverovatno... znaci, opet onaj ko je posten naje*e. Dakle, kada clanica nije sigurna da li prodaje original ili je sigurna da je rec o kopiji, ona ne navodi naziv brenda u opisu predmeta, i taj oglas joj se uklanja?! E stvarno svasta. A ko meni garantuje da je npr Gucci tasna, oglasena ovde kao original, stvarno original? Ja se, npr, uopste ne razumem u tasne i ne vidim problem da oni koji kopiraju npr Gucci tasne takodje kopiraju i razne detalje koji govore o originalnosti (plocice, brojeve, etikete i sl). Ili treba da poverujem da je original samo zato sto je neko u opisu predmeta naveo naziv brenda i zviznuo cenu od nekoliko desetina hiljada dinara?! Pa to mi nije nikakav garant originalnosti te tasne. Ludilo je sta se desava sa ovim sajtom: pravila sumanuta, administracija budibogsnama... pa ovo je sve, samo ne "MOJE krpice".
2021 06 08
Ja mislim da ove admini nemaju preca posla pa brisu stvari kako zele,bukvalno je danas,kao i milion puta ranije,obrisano 7 predmeta stoje nedeljama bez izmene a danas su skinuti,zasto,niko ne zna. Stvarno nema smisla da brisu predmete kako im dodje,
2021 06 08
Изгледа да ћете научити да читате и невидљиво. Недозвољени предмети - тачка 36. Забрањено је постављати предмете који чине конкуренцију повлашћеним члановима, или нису одговарајуће величине... (кашаљ). x-)
2021 06 08
da li moze neko da mi posalje link pravila za LOT
2021 06 09
> jelena2606: > da li moze neko da mi posalje link pravila za LOT https://mojekrpice.rs/help/15/sta-je-lot-i-koja-su-pravila-za-postavljanje-istog
2021 06 09
> sandy89: > > jelena2606: > > da li moze neko da mi posalje link pravila za LOT > https://mojekrpice.rs/help/15/sta-je-lot-i-koja-su-pravila-za-postavljanje-istog Hvala
2021 06 09
Evo i meni je obrisano 10+ oglasa za cipele i odeću... Uopšte mi nije jasan razlog
2021 06 09