Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

HIT.HIT...

Gledam sajt i ne verujem ...clanice nove o pozitivnih Traze uplatu unapred ....STOP razmenama i bla bla A pri tom cene astronomske ....mozda tako treba hahaaaa
2021 06 16
Bezobrazne, drske bez prostora za bilo kakvim dogovorom Sa izgovorom vec “ su se opekle” samo nisam sigurna kada kada imaju 0 utisaka
2021 06 16
Vec su se "opekle" - pa je red na njih da nekoga "opeku" po novcaniku :') cc
2021 06 16
Da opekle se ...mozda na peglu ...to su im fore... akp...ja sa svojih 17o i kusur utisaka ne trazim uplatu unapred i hvala bogu imala sam sve super saradnje sa nekim devojkama se i privatno druzim ..a vidi njih cccc ...LUDILO
2021 06 16
Meni je recimo neobicno kada neko nov ima toliko "iskustva"sa sajtom...Ja nisam znala nikakva pravila 6 meseci niti sam posetila forum..Okacila stvari i to je bilo to.Cak nisam ni u opisu nista napisala.Naravno jasno mi je bilo da se ovde rade prodaje i ramene gardrobe.Nije mi palo napamet da trazim uplate unapred,a meni nisu hteli da prodaju bez predhodne uplate.Znam da mi je to bio sok,da mi neko trazi npr4000 din unapred...Uglavnom trebalo mi je vreme da se uhodam..
2021 06 16
Ne uplacujem unapred i nikad nisam jer ako ti meni ne verujes ..a sto bi ja tebi...
2021 06 16
> ninanica: > Ne uplacujem unapred i nikad nisam jer ako ti meni ne verujes ..a sto bi ja tebi... Meni nije problem,uglavnom.Medjutim tada mi je to bilo nesto sasvim novo....Zato i kazem da mi je neobicno kada neko ko je tek dosao na sajt ima toliko iskustva
2021 06 16
> ninanica: > Ne uplacujem unapred i nikad nisam jer ako ti meni ne verujes ..a sto bi ja tebi... Meni nije problem,uglavnom.Medjutim tada mi je to bilo nesto sasvim novo....Zato i kazem da mi je neobicno kada neko ko je tek dosao na sajt ima toliko iskustva
2021 06 16
Ne kazem da je to uvek slucaj ali ja sam recimo godinama prodavala garderobu i nakit preko fejsa, tamo sticala "iskustvo", upoznala se sa pozitivnim i negativnim stranama ovog "posla', tamo i izgradila stav da ne saljem bez uplate unapred (kome ne odgovara ne mora da kupi od mene), bas zbog naglog rasta broja besramnih zena koje poruce pa ne podignu paket, onda Kupindo, pa cini mi se Kupujem - Prodajem i tek nakon toga otkrila Krpice. Hocu da kazem - ako neko ima 0 utisaka ovde moze ali i ne mora da znaci da je nov/a u svetu online trgovine...
2021 06 16
> pufnastapufnica: > Ne kazem da je to uvek slucaj ali ja sam recimo godinama prodavala garderobu i nakit preko fejsa, tamo sticala "iskustvo", upoznala se sa pozitivnim i negativnim stranama ovog "posla', tamo i izgradila stav da ne saljem bez uplate unapred (kome ne odgovara ne mora da kupi od mene), bas zbog naglog rasta broja besramnih zena koje poruce pa ne podignu paket, onda Kupindo, pa cini mi se Kupujem - Prodajem i tek nakon toga otkrila Krpice. Hocu da kazem - ako neko ima 0 utisaka ovde moze ali i ne mora da znaci da je nov/a u svetu online trgovine... Slažem se.
2021 06 16
Uplata unapred ima svojih prednosti, ja uglavnom trazim broj racuna jer je tako ptt jeftiniji..
2021 06 16
> pufnastapufnica: > Ne kazem da je to uvek slucaj ali ja sam recimo godinama prodavala garderobu i nakit preko fejsa, tamo sticala "iskustvo", upoznala se sa pozitivnim i negativnim stranama ovog "posla', tamo i izgradila stav da ne saljem bez uplate unapred (kome ne odgovara ne mora da kupi od mene), bas zbog naglog rasta broja besramnih zena koje poruce pa ne podignu paket, onda Kupindo, pa cini mi se Kupujem - Prodajem i tek nakon toga otkrila Krpice. Hocu da kazem - ako neko ima 0 utisaka ovde moze ali i ne mora da znaci da je nov/a u svetu online trgovine... I ja sam kupovala na Limundu KP i zaista iako vrlo malo pozitivnih u tom trenutku,nikada nisam placala unapred.Medjutim vec duze vreme vidim da mnogi traze uplatu unapred na tim sajtovima,sto ranije nisam vidjala..Verovatno se i povecao broj kojekakvih prevaranata.Sto kazes ljudi se opekli..
2021 06 16
Imaju iskustva,jer im je ovo 100ti profil!😉
2021 06 22