Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li su podobe za voznju?

A kontrast nokta? Kako glezanj leži iznad patike, baca li senku? Udara li nokat od 3 mm u vrh patike ili mora da se seče ako je gaziste stopala 24,4 mm? Možete li izračunati korisno nošenje patika u satima? Ne bih ako su nošene ispod 600 sati. Da, uzimam ih, ali imam jos 213 pitanja dok dodjemo do slika tabana, a onda ću da vas pitam za gljivice, možda mogu tu da Vam pomognem. Ništa, pošaljite samo stopala 😂😂😂
2021 06 21
> jacaikaja: > A kontrast nokta? Kako glezanj leži iznad patike, baca li senku? Udara li nokat od 3 mm u vrh patike ili mora da se seče ako je gaziste stopala 24,4 mm? Možete li izračunati korisno nošenje patika u satima? Ne bih ako su nošene ispod 600 sati. Da, uzimam ih, ali imam jos 213 pitanja dok dodjemo do slika tabana, a onda ću da vas pitam za gljivice, možda mogu tu da Vam pomognem. Ništa, pošaljite samo stopala 😂😂😂 :') :') :') :') И микроскопски снимак гљивица - чисто да се види од које су феле. 8-)
2021 06 21
> jacaikaja: > A kontrast nokta? Kako glezanj leži iznad patike, baca li senku? Udara li nokat od 3 mm u vrh patike ili mora da se seče ako je gaziste stopala 24,4 mm? Možete li izračunati korisno nošenje patika u satima? Ne bih ako su nošene ispod 600 sati. Da, uzimam ih, ali imam jos 213 pitanja dok dodjemo do slika tabana, a onda ću da vas pitam za gljivice, možda mogu tu da Vam pomognem. Ništa, pošaljite samo stopala 😂😂😂 "Čarapa mi pukla, jer mi je nokat na gore" Djordje Cvarkov 😂
2021 06 21
> Madeleine: > Пошаљи му линк. > https://www.amazon.co.uk/RHSMW-Silicone-Photography-Positioned-Sandals/dp/B08G8J6TVD Džaba ako ne smrduckaju :') Vole da nam se jave ovde fetišisti stopala, otkako sam tu a to je poprilično vremena, raznoraznih sam zahteva imala ali ovaj dingospo je baš prevazišao sam sebe u gnjavljenju. I obožavaju patike, one malo više nošene a na špagerice i espadrile doživljavaju metafizički trans :') Stopalo slikano uživo u salonki, sandali... Verujem da su mnoge od nas deo njihovih kolekcija.
2021 06 21
:') :') :') :') :') :')
2021 06 22
Treba uvesti tagove za fetisiste, gde, ako želite da prodate obuću, morate navesti da nije oprano i da je nošeno dugo. To bi skratio raspitivanje. Mora se biti iskren u opisu, jer može da usledi negativna, npr. Patike su dobro oprane i ne osećam prirodne mirise stopala 😅
2021 06 22
Hahahhahah pa ovo je hit 😆😆😆
2021 06 23
https://mojekrpice.rs/items/odeca/7520720/sive-kratke-carapice
2021 06 23
Ovo je najveći hit 😁
2021 06 23
"Prodajem svoje nosene carape svakome kome trebaju 😜" HAHAHAHAHAHA pa boginja :')
2021 06 24
1 2