Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Sta preporucujete protiv celulita?

Pozdrav svima, sta biste mi preporucili od proizvoda za celulit na nogama?
2021 06 26
Ne postoji proizvod koji može rešiti celulit. Ako ne želiš više da ga imaš, odradi promenu pola i budi muško :D Estrogen stvara celulit, jednostavno su žene tako građene I prirodno je. Jedini drugi način je da vežbaš toliko da imaš manje od 3% masnoće u organizmu, a ostalo da budu mišići (baš oni pravi veliki bodybuilderi). Nemoj bacati pare na čudne kreme jer one neće smanjiti nivo estrogena koji je kriv za to što žene imaju veći procenat masnoće u organizmu u poređenju sa muškarcima :)
2021 06 27
Ne slazem se da ne postoji proizvod. Guam krema u kombinaciji sa blatom resava celulit ,iz licnog iskustva. Samo je problem sto je jako skupa i krema i blato,a mora da se koriste stalno ako ne zelite celulit. Jer cim prestanete sa koriscenjem ,celulit se posle nekog vremena vrati... 😫
2021 06 29
Vezbanje + ishrana + rucna masaza celulita, ne oklagijama..kad sam zavrsila masazu po preporuci nastavila krautehof gel protiv celulita i moram da kazem da su rezultati vidljivi , ali uzmimo u obzir da ja dugo treniram...i nikakv trening mi celulit nije resio :) nije ni sada skroz nestao ali je vidno bolje stanje :)
2021 07 01
> Lylly990: > Vezbanje + ishrana + rucna masaza celulita, ne oklagijama..kad sam zavrsila masazu po preporuci nastavila krautehof gel protiv celulita i moram da kazem da su rezultati vidljivi , ali uzmimo u obzir da ja dugo treniram...i nikakv trening mi celulit nije resio :) nije ni sada skroz nestao ali je vidno bolje stanje :) Eeee bas to, sve sam isto radila osim vezbanja, nisam cesto vezbala ali sam setala i rezultati su bas vidljivi. Takodje bih preporucila devojkama da ne nose mnogo uske farmerke i helanke koje ih stezu, nije dobro zbog cirkulacije. :)
2021 09 01