Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Oglas za parfem - u čemu gresim?

Drage moje, Molim da pogledate oglas koji sam upravo okačila i koji mi se uporno briše. Molim Vas da mi kazete u cemu to gresim. Sve fotke su moje, osim malog previewa kako izgleda bocica, ali tako male fotke su dozvoljene, batch code je uslikan... Hvala unapred! ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/e24dd73a92a51eb84298915d1e85cfad.jpg)
2021 08 23
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/5dfb79477a82c6e5218624657e4b9c93.jpg) Ovo gore su pojedinacne fotke
2021 08 23
Mislim da nisu dozvoljene nikakve slike sa interneta. https://mojekrpice.rs/help/14/zasto-ne-mogu-da-koristim-slike-sa-interneta Verovatno je to u pitanju :")
2021 08 23
batch kod mora biti i u tekstu oglasa, a nijedna fotka sa neta nije dozvoljena. u novom oglasu koji ste postavili uopšte se ne vidi batch kod, samo bar kod, to nije isto.
2021 08 23
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/554cdbfed097a0cc58e1b142037e1dac.jpg)
2021 08 23
Ovo su svi brojevi koji se nalaze na omotu... Valjda je jedan od njih batch kod
2021 08 23
parfemi carolina herrera bi trebalo da imaju batch code u vidu 4 ili 5 oznaka (obično kombinacija slova i brojeva) utisnutih na kutiji i bočici. primer: ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/2dc31e3a4c35554a144e0fdc93e99fe6.jpg) to se na vašoj fotki ne vidi.
2021 08 23
Ne mora da znači da grešite u nečemu. Meni brišu senke koje već 2 puta postavljam, sa svim mogućim i nemogućim opisima i slikama 😅 nema tu baš pravila, dok sam videla neke oglase od pre 7-10 dana da su i dalje aktivni bez pola potrebnih informacija.
2021 08 23
I meni se brise maltene sve sto postavim, kao da je sajt "privatizovan" I vise nismo dobrodosli. Nema problema, ako vlasnici ili admini MK zele da oskrnave sopstveni sajt praveci njima znanu selekciju, slobodno! Ionako su svi kvalitetni prodavci napustili sajt I sada uspesno posluju na drugim platformama. Ako zelite da rasterate ljude, SAMO NAPRED! Ja konkretno prodajem parfeme koje vise necu koristiti, koji su mi iz nekog razloga dosadili itd. Ma kome se BRE ja uopste pravdam? Nekome ko dopusti da na sajtu visi 300 oglasa FEJK parfema I kozmertike Vercaga, parfema Cool Girl I turskih I kineskih Chanela? Zasto ne brisete takve predmete koji mogu napraviti ozbiljne komplikacije na kozi onog ko tu bljuvotinu kupi?? Eto juce postavih Shalimar parfem, batch kod je tu, ali obrisano. Isto je bilo I sa VS parfem setom. Napisala sve detaljno, kao I batch kod, ali nekom to ne odgovara te je sve pobrisano. ZASTO? ZBOG CEGA? Mora da postoje privatni razlozi jer sam pravila ispostovala. Druga stvar, koju mnogi ovde ne znaju. Vecina vintage parfema NEMA batch kod. U svojoj kolekciji imam preko 20 takvih koje ni u ludilu ne bih prodala, I mirisu IDENTICNO kao pre 25 godina jer su propisno cuvani. Batch kod je irrelevantan ukoliko neko prodaje originalne bocice u koje je nekako sipao cudnu tekucinu koja ni ne lici na original parfem. Mislim konkretno na korisnicu sl*dz*. Sta cemo s tim? Treca stvar a mozda I najbitnija: Ovde sam prvenstveno kao kupac. Imala sam u listi zelja mnogo proizvoda kozmetike, parfema, ali naprasno su nestali, tako da ne mogu da se setim ni ko je prodavao ni sta je prodavao, samim tim onemogucili ste me, kao I mnoge druge, da kupimo ono sto zelimo I sto nam treba a ne mozemo npr "skoknuti" do AMERIKE ili UK da to kupimo. Otezavate I prodavcima I kupcima, a sa kojim ciljem? Oterali ste sa sajta i prodavce I kupce, ostala je sacica ljudi, I ovde vise nema sta da se vidi niti kupi. Opet pitam : ZASTO? STA JE KONKRETAN RAZLOG?
2021 08 27
Meni su obrisali skoro sve parfeme, bilo je tu i novih i starijih. Sve sam lepo slikala i napisala nisam kršila ni jedno pravilo. Da li se to radi da bi se uklonila konkurencija ili šta?. Na ovom sajtu sam ja mislim od 2012.god i nikada nije bilo ovako. Nisam razočarana nego zgrožena ponašanjem takozvanih "administratora".
2021 08 28
Ne znam Majo sta je razlog, pretpostavljam da zele da monetizuju sve ovo, da koriscenje sajta vise ne bude besplatno kao sto npr Limundo nije. Ali to se ne radi bahatim I bezobraznim ponasanjem. Na svim sajtovima gde se usluge placaju imas bar neki vid zastite od prevare, ovde nas "stite" tako sto pobrisu 80% predmeta pa ne mozemo ni da kupimo ni da prodamo. Jedna mutna slika je njima dovoljan razlog za brisanje predmeta, a zasto to rade pitam se I ja. Valjda ce onih pedesetak clanova koji ostanu na sajtu nakon ovog drskog ponasanja admina saznati sta je bio razlog. Ali kad im ostane 50 clanova, mogu slobodno I sajt da obrisu.
2021 08 29
tako je, ako moramo da platimo, hoćemo veću odgovornost uslogodavaoca i bolju zatitu korisnika. ovako će i dalje profitirati prevaranti koji su ispoštovali formu ili čiji je mankavi oglas zaobišao cenzuru. bez obzira na strožija pravila u oglašavanju parfema, kupac, i dalje, isto rizikuje.
2021 08 29
I meni je bio brisan oglas dok nisam postavila sliku batch koda, zatim je jos jednom obrisan zato sto nisam stavila i batch kod u sam tekst za oglas, u opisu, kada sam sve to odradila, od tada nije diran oglas. Znaci pored slike batch koda, napisite ga i u samom opisu. Slika sa interneta takodje ne moze biti naslovna, mora vasa.
2021 08 29