Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Sinsey kvalitet???

Devojke zanima me kakav je kvalitet Sisnsey garderobe?Ja sam dobila neku majicu Iz Sinseya na poklon ali iskreno toliko je los kvalitet ,pamuk se providi cak je posle jednog pranja izgledala kao da je stara 10 godina(mozda je u pitanju i cena,verujem da je jeftinija bila),zanima me da li su im stvari takve generalno lose ili ne?Ovde nalazim lepih stvarcica iz Sinseya ali me strah da kupim.
2021 09 03
Zavisi, ima Sinsay i dobrih krpica. Recimo 50-50, koliko losih toliko i dobrih. Ja kupujem kod njih najcesce pidzame, donji ves, svece itd. to im je odlicno... odecu manje-vise, printovi na pamucnim majicama su loseg kvaliteta i mora na niskoj temperaturi da se pere. Imala sam i jedan par high waist crnih pantalona od njih, trajale su mi skoro 2 godine konstantnog nosenja. Cene su im niske, pa kvalitet je shodan tome :) primetila sam da im je vecina haljina sinteticka, sto me je dosta razocaralo jer sam nalazila bas lepe krojeve letnjih haljina, ali letnje haljine od sintetike? ugh, ne :')
2021 09 03
Zavisi sve kako sta. Nesto je bas nikakvih materijala, a nesto odlicno. Ja imam dosta majicica, haljina, pantalona, sakoa, kaputa koje sam platila max 1500 i savrseno je sve. Te lose materijale sam izbegla i to je to. Samo treba probrati, a radnja je meni super. Pogotovo kad su snizenja, sve je dzaba.
2021 09 03
Ja sam mislila da ne postoji radnja kod nas i da ljudi donose od preko pa prodaju pa sam kupovala neke stvari po abnormalnim cenama kvalitet sto kazu gore 50:50 kupila sam majicu majica kao majica kvalitet je dobar al sam majicu dobila sa slikom koja je vec pocela da se ljusti a clanica je napisala da je majica nova tako da mozda ne kupovati sa tim printovima a ja je zbog printa kupila :'(
2021 09 03
Kao naša terranova. S tim što meni farmerke od jačeg teksasa iz terranove i teksas suknja, traju sto godina, malo se razvuku, operem, kao nove. Ove iz sinsaya posle jedne sezone nisu ni za šta. Imam par sinsay majici koje su od lepog materijala i kombinezon-pidzamu jednoroga koji je top kvalutet- u h&m bili pre par godina 4000, ovde 1700 bila puna cena. Na sniženju dzabe, a za korak modernije od terranove
2021 09 03
Za pamučne majice, od jeftinijih brendova, ja biram waikiki. Ubedljivo najbolji pamuk imaju turci :D Ja bar volim
2021 09 03
> Angieengelll: > Kao naša terranova. S tim što meni farmerke od jačeg teksasa iz terranove i teksas suknja, traju sto godina, malo se razvuku, operem, kao nove. Ove iz sinsaya posle jedne sezone nisu ni za šta. > Imam par sinsay majici koje su od lepog materijala i kombinezon-pidzamu jednoroga koji je top kvalutet- u h&m bili pre par godina 4000, ovde 1700 bila puna cena. Na sniženju dzabe, a za korak modernije od terranove Terranova nije nasa
2021 09 03
Kvalitet je vrlo vrlo slab. Kao i način izrade i materijali. Generalno su okej sa cenama pa zato i kupujem ponekad tamo. Ali garderobu više ne uzimam od kad sam kupila zelene farmerke i posle prvog pranja su poslate šarene. Pidžame, donji veš, i tako te sitnice uzimam ali samo kad je sniženje 😂
2021 09 03
Meni se garderoba za nas odrasle nije pokazala nesto posebno ali za decu je vrh. Klinac je nosio dukseve I pantalone svaki Boziji dan, oprano milion puta i kao novo je, bukvalno kao novo.
2021 09 03
Ja nisam imala problem sa njihovim stvarima, mada nisam nista spec ni ocekivala za te cene pa se zato i nisam razocarala. Stvari za bebe je kupovala sestra i one su stvarno lepog materijala a cene jako povoljne...
2021 09 03
> Debela_devojka: > > Angieengelll: > > Kao naša terranova. S tim što meni farmerke od jačeg teksasa iz terranove i teksas suknja, traju sto godina, malo se razvuku, operem, kao nove. Ove iz sinsaya posle jedne sezone nisu ni za šta. > > Imam par sinsay majici koje su od lepog materijala i kombinezon-pidzamu jednoroga koji je top kvalutet- u h&m bili pre par godina 4000, ovde 1700 bila puna cena. Na sniženju dzabe, a za korak modernije od terranove > Terranova nije nasa Mislila sam na to da su terranova kod nas i terranova u Španiji i Italiji nebo i zemlja-i kvalitet i modeli i cena, kao da je različita radnja. Loše sam se izrazila
2021 09 03
Sve što sam ikad kupila tamo bačeno je. Neki gornji deo trenerke, majice i tako... Ne vredi platiti malo a ne nositi posle jer im je odeća zaista nenosiva 😢
2021 09 04
Bofl. Nisu loše zezalice za devojčice, hemijske, blokčići, jastuci na jednoroge itd. Kupovala klincima, jeste jeftino ali toliko i vredi, par pranja maksimalno, posle ako dajete nekome dalje biće mu za po kući. Mnogo je bolje dati malo više novca i uzeti u C&A, njihov pamuk je bolji i od H&M, Waikikija itd. Eto, juče sam na sniženju u C&A uzela dve haljinice za bebe za 399 din, a sebi letnje pantalone lan/viskoza za 599. Odlična kupovina!
2021 09 04
Kako šta. Pidžame su im odlične, kao i pamučni veš. Farmerke jedne nosim već mesecima konstantno, nisu mrdnule. I haljinu. Ali se majica jedna razvukla toliko da je žalosno :D
2021 09 06
Pa jeste jeftino, ali posto meni su se sve stvari isprale ili rasile posle par pranja, onda stvarno ispada skupo. Iskreno ne isplati se
2021 09 13
1 2