Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Obaveštenja?!

Pozz svim članicama, da li još neko ima problem sa stizanjem obaveštenja? Ranije su bukvalno u min, pa izvesno vreme sa kašnjenjem od 2-3 sata, sada mi uopšte ne stižu?! Ništa nisam menjala, ali moguće da je i do mene.
2021 09 10
Već godinu dana mi ne stižu na mail obaveštenja o novim razgovorima; problem nije rešen iako sam u dva navrata prijavila. Imam potvrđenu mail adresu. (Pre godinu i po dana je otvorena slična tema i tada sam prijavila, ali sa priloženim linkom te teme i tada je privremeno rešen problem.) 💥Neka se u ovoj temi samo jave članice, koje imaju isti problem sa funkcionisanjem sajta, da bude preglednije i da tema posluži kao spisak za prijavu ovog problema!
2021 09 10
Ja sam imala dva puta takav problem, u oba slučaja su obaveštenja i poruke prestale da stižu i ispalo je da su završavale u neželjenoj pošti, iako ništa nisam dirala. Pogledajte da li su i kod Vas poruke tu završile.
2021 09 10
Kod mene nisu u Spam folderu. To je prvo što proverim.
2021 09 10
Ja sam imala taj problem od starta, nisu mi stizala obavestenja ni u spam ni u normalan folder. Samo od sebe se sredilo nakon godinu dana ili malo jace. Postoji opcija da odete u podesavanja na mailu i ubacite [email protected] u safe/trusted sender.
2021 09 10
Ni meni ne stizu obavestenja vec nekoliko meseci, pre jesu.
2021 09 10
U međuvremenu su obaveštenja o porukama stigla, ali sa zakašnjenjem od par sati, definitivno je do sajta. Eto cure, hvala svima na odgovorima, ostaviću temu, možda, ali samo možda uspemo da dođemo do rešenja.
2021 09 10
Mislila sam da je to samo kod mene slučaj, nekad stignu sa zakašnjenjem od par sati a nekad ne, nadam se da će se rešiti..
2021 09 10
Meni su takođe pre godinu dana prestala da stižu obaveštenja na mail.
2021 09 10