Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li vam se dešavalo?

Da li vam se dešavalo da vidite neki predmet koji zelite da kupite i posaljete poruku prodavcu i on napise prodat je ili prodat je danas a ne briše ga sa profila i ne označava da je prodat uopšte nikada? Dešavalo mi se čak i da pitam za neku stvar jednom ili nekoliko puta i ne dobijem odgovor uopšte. Verujem da su ti predmeti tu postavljeni da bi "pecali" potencijalne kupce da pogledaju onda ceo profil ali ja iz principa više kod takvih prodavaca ne bih kupovala više. Imate li takva iskustva?
pre 8 dana, 15:20
Zdravo Mislim da smo vec pisale na ovu temu. Svaka od clanica razlicito odlucuje kada ce obrisati prodati predmet. Neke cekaju razmenu utisaka, npr ja vec par nedelja cekam clanice da ostave utisak i ne brisem prodate predmete jer zlu ne trebalo; neke prodaju na nekom drugom sajtu pa na Krpicama zaborave da naznace da su predmet prodale, a neke nazalost rade to sto zamerate, odnosno "love" kupce uz pomoc lepih a nedostupnih krpica.
pre 8 dana, 15:51
da li vama radi filter za odabir velicina? 😦
pre 6 dana, 09:32
No. > milica19891: > da li vama radi filter za odabir velicina? 😦
pre 6 dana, 10:02
Šta čini nekonkretan naslov... 🤣
pre 6 dana, 10:16
Filter mi ne radi, a sto se konkretne teme tice: upravo kao sto ste rekli. Kupci moraju nekako da se privuku. Bar mi se cini da devojke na sajtu tako razmisljaju. Postave cak predmet koji i nemaju ili imaju, ali je lep, pa ga samo slikaju, da bi postavile taj oglas. Ja konkretno jedva cekam da nesto prodam i obrisem, da imam sto manje predmeta na sajtu, ali ne razmisljaju svi tako. :( :)
pre 5 dana, 09:32
Da li vam se desilo da posaljete poruku u vezi predmeta,da se clanica loguje nekoliko puta i da ga obrise,bez da vam odgovori???🙄🤪🤭🤔
pre 4 dana, 11:15