Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

KO JE OVDE LUD?

Za svaki predmet dobijem upit da li moze popust,makar 100,200 din nezavisno koja je cena u pitanju a kod mene su stvarno simbolicne cene.Sve clanice koje su kupovale od mene znaju da uvek izadjem u susret.Svi zelimo da prodjemo jeftinije,narod generalno nema para i sve to razumem. Ali evo sta ne razumem. Masovno se desava u poslednje vreme da me pitaju za popust,koji dam,onda kukaju da li moze jos malo nize,ne mogu da se uklope drugacije,kriza,opremali decu za skolu,tu se razmeni jedno deset poruka i ja uglavnom popustim. Zatim stize poruka: Evo mojih podataka, posaljite sutra pouzecem,da stigne do 12h. Ja im skrenem paznju,misleci da ne znaju,a potaknuta njihovom kuknjavom kako nemaju i kako im je bitan svaki dinar,da je bolje da uplate pre slanja.Tako stede na usluzi otkupa u proseku 200 din a negde i vise zavisi sta se salje.Plus da ako ide do 19h jos je jeftinije. I na to dobijem odgovor: Ne brinite,znam, nije problem kolika god da je postarina, samo posaljite. Pa ako ti nije problem da das za postarinu 500 umesto 250 din koji K mi kukas u 10 poruka kako je kriza,nemas i kukumavcis da ti spustim cenu za tih 100 ili 200 din? Ljudi su polupani,to stoji. Ali su i bezbrazni koliko su teski. Drugo objasnjenje nemam.
2021 09 23
Nisam.Iskreno,malo mi je falilo ali bilo mi je glupo. Ispalo bi ko da tretiram clanicu,da je beda neka,jer ton poruke je bio u fazonu Nisam siromasna da nemam za postarinu. I to sam par slicnih ovakvih slucajeva imala u poslednje vreme. Odbila sam clanicu koja je za haljinu od 700 din rekla da zeli da je kupi,poslala podatke i napisala Posaljite mi racun da Vam sutra uplatim 500 din.Da li je to ok? Ja pitam kakvih 500 din i sta da li je ok? Dobijam odgovor: Pa 500 din za haljinu,toliko sam spremna da je platim. Na to sam samo napisala da je cena haljine 700 a ako joj ne odgovara,neka potrazi na sajtu neku za 500.
2021 09 23
No stres to je svakodnevna pojava po sto puta mi se dešava. 🤷🏼‍♀️ šta da se radi.
2021 09 23
Jeste svakodnevna,samo mi ljudi nisu jasni. Kukas nekoj nepoznatoj osobi kako nemas,molis je da spusti cenu a onda kao: Postarina 500 dindzi?Nikakav problem. Sta pije kafana,ja placam za sve 😂
2021 09 23
Ima mnogo pogrešnih ljudi ovde a ima i mnogo mnogo kul ljudi, kao i u životu 😊🎻
2021 09 23
Da,ima bas divnih osoba,ali ima i bezobraluka na tone.
2021 09 23
> Nensina: > kod mene su stvarno simbolicne cene.Sve clanice koje su kupovale od mene znaju da uvek izadjem u susret. Meni se cini da se Vi opet reklamirate. Da otvarate teme sa tom namerom. Pre neki dan ste otvorili nesto tipa "decije, novo, a niko ni da pita" Ako nije tako, izvinite. Ali 100 ljudi - 100 cudi, cemu nerviranje. Niko Vas ne tera da se sazaljevate i spustate cene.
2021 09 24
Kao sto rekoh vec,ovde ne pomaze nesto puno ni placanje promotivnih artikala koliko vidim po pisanju clanica a ne reklama na forumu koji ne koristi ni 30 posto clanica. Nemam potrebu da reklamiram da dajem popust,jer kod mene na profilu svakako stoji da je svaki dogovor moguc. Vise sam pisala o tome kako neko nema problem da se blamira,ne misleci o tome sta ce taj neko koga molis za popust a onda ti postarina nije problem pomisliti. Isto tako mi nije jasno odredjivanje cene koju zelis da platis bez pitanja da li to odgovara prodavcu. Cisto me zanimalo da li neko ima slicna iskustva ili samo ja na ovom sajtu licim ljudima na punjenog majmuna.
2021 09 24
> Nensina: > Kao sto rekoh vec,ovde ne pomaze nesto puno ni placanje promotivnih artikala koliko vidim po pisanju clanica a ne reklama na forumu koji ne koristi ni 30 posto clanica. > Nemam potrebu da reklamiram da dajem popust,jer kod mene na profilu svakako stoji da je svaki dogovor moguc. > Vise sam pisala o tome kako neko nema problem da se blamira,ne misleci o tome sta ce taj neko koga molis za popust a onda ti postarina nije problem pomisliti. > Isto tako mi nije jasno odredjivanje cene koju zelis da platis bez pitanja da li to odgovara prodavcu. > Cisto me zanimalo da li neko ima slicna iskustva ili samo ja na ovom sajtu licim ljudima na punjenog majmuna. Niste usamljeni slucaj. Ima ovde svakakvih, zaista. Ponekad me i nasmeju postenu a ponekad i iznerviraju, npr pet poruka pitanja o predmetu a onda ni jedno obicno-hvala.
2021 09 24
Da,to je opstepoznato. Kad posaljes odgovor na upit,mere ili bilo sta sto se trazi,retko od koga ces dobiti hvala.
2021 09 24
Kakav bezobrazluk sa njene strane, nemam reci zaista > Nensina: > Nisam.Iskreno,malo mi je falilo ali bilo mi je glupo. > Ispalo bi ko da tretiram clanicu,da je beda neka,jer ton poruke je bio u fazonu Nisam siromasna da nemam za postarinu. > I to sam par slicnih ovakvih slucajeva imala u poslednje vreme. > Odbila sam clanicu koja je za haljinu od 700 din rekla da zeli da je kupi,poslala podatke i napisala Posaljite mi racun da Vam sutra uplatim 500 din.Da li je to ok? > Ja pitam kakvih 500 din i sta da li je ok? > Dobijam odgovor: Pa 500 din za haljinu,toliko sam spremna da je platim. > Na to sam samo napisala da je cena haljine 700 a ako joj ne odgovara,neka potrazi na sajtu neku za 500.
2021 09 24
Ja ne mogiu da zamislim da vidim haljinu na Vasem profilu koja kosta 1000 din,javim se i kazem da zelim da je kupim i pri tome ne pitam da li mogu da dobijem popust. Zatim posaljem svoje podatke,trazim broj racuna za uplatu i napisem Vam: Sutra Vam uplacujem 700 din,jel to ok? Znam da nas ima raznih i stvarno sam tolerantna osoba ali ovolika kolicina bezobrazluka i bahatosti me ostavlja bez teksta i na to nikada necu moci da se naviknem.
2021 09 26