Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kvalitet rada sajta

Poštovani admini i poznavaoci internet prilika , Obraćam se nekome od vas i najiskrenije molim za krajnje jasno objašnjenje - zašto postoje ovoliki problemi u funkcionisanju sajta i zašto se to dešava u određenim vremenskim intervalima??????? Te ne možeš da se uloguješ,te prevrne sliku,te izbacuje ERROR,te ne možeš da postavim oglas,te se zabaguje itd.... Zašto je toliko nemoguće da ovaj sajt konačno radi kako treba,a ne kao probni i eksperimentalni program?????
pre 25 dana, 15:27
Zato sto sajt koristi besplatan domen,nije siguran i u njega je utroseno 10 e sve ukupno. Da se ne lazemo...
pre 25 dana, 17:33
Ja ne mogu poruke da saljem. :|
pre 24 dana, 09:59
Sajt baguje svako malo ozbacuje eror 502,gro ljudi ne moze da dodaje predmete,neki slike,masa njih se zali da ne moze da posalje poruku ili da im se primljene poruke ne ocitavaju niti im stizu obavestenja. Sve u svemu sajt je malo jaci od kisele vode...
pre 24 dana, 11:33
Jos se nije popravilo, na poruke mogu da odgovorim, ali da prva posaljem jok.
pre 23 dana, 00:16
Puno clanica odustaje od sajta jer lose radi,a to je bas steta.
pre 23 dana, 13:50
I ja sam slala poruke adminima u vezi sajta ali nikakav odgovor nisam dobila ...kao sto kaze Nensina realno ulozili su 10e da naprave sajt i ocekuju da radi punom parom ... Godinama sam na sajtu . i radio je besprekorno ..ali ovi nazovi admini su ga upropastili ....totalno
pre 23 dana, 18:10
Mislim da admini samo treniraju strogocu od kad su zaposlili nove pre par meseci.One prosle niko nije video ni cuo 5 godina. Verujem da na sajtu rade programeri ali bez nekog veceg ulaganja ne moze se nista postici. Kada je napravljen sajt nije bilo ovoliko sajtova i radio je relativno ok.Ali besplatni domen i host uvek lose radi.Zato ga ni jedan ozbiljan sajt ne koristi.Pri tome vremenom su se svi sajtovi osavremenjivali da bi mogli da rade. U ovaj niko ne ulaze a zele da uzmu novac za reklame.Niko nije napravoo ovaj sajt jer mu je dosadno,nego da zaradi. Ali kako sve vise clanica odlazi sto zbog stalnog bagovanja sajta sto zbog admina, mislim da ce i ove reklame vrlo brzo izgubiti,jer na sajtu kome pada posecenost tesko da ce se iko reklamirati. Ok,zarade oni nesto i na promotivnim artiklima,ali to je sitna lova.Eventualno time plate admine.I to je to.
pre 23 dana, 18:31
Izasan i spor sajt
pre 22 dana, 10:46
Uzasan i spor sajt
pre 22 dana, 10:46
Da probamo ovako, navedite 1 (i slovima, jednu) opciju na sajtu koja je napredak u odnosu na period P. N. A. (Pre Novog Apdejta) i koja radi, ono, bez zamuckivanja, konstantno. Ja ne mogu. Muka, bruka i sramota.
pre 22 dana, 10:51
Ni ja.Ni jedna. Baguje logovanje Poruke kasne ili ne stizu. Cesto se ne moze uci u razgovore. Ne mogu da se dodaji predmeti. Ne ucitavaju se slike. Svako malo iskace EROR 502.
pre 22 dana, 18:44
Ja sam imala uplaćene promocije za septembar, ni jednu nisam mogla da aktiviram.
pre 21 dana, 03:53
Meni jako kasne poruke,sad su mi stigle 2 od juce.
pre 21 dana, 11:36
Jel mogu kod vas da se postavljaju oglasi - kod mene je nemoguca misija
pre 21 dana, 11:40
1 2 Sledeći