Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Oprez!!! Pazite se onih koji traze poklone!

Pazite se clanica koje zahtevaju poklone i nikad ih ne podignu! Paket se naravno vraca sa duplom postarinom.
2021 10 08
Zahtevaju poklon.....e pa svasta cuj zahtevaju poklone ...verovatno im spustite i cenu i jos zahtevaju poklon ...cudne su pojedine clanice na sajtu ...
2021 10 08
Poklanjam stvari od klinca s vremena na vreme, ali vidim iste clanice sto zahtevaju poklone... I opet im poklonim... Ono jednom, dva puta, pa vise i ne podizu... Ljudi smo da bi smo se razumeli, zato postoje reci.
2021 10 08
Meni fascinantno kad traže poklon za dete a na profilu imaju odeću i to za nekoliko hiljada dinara. Moja logika bi bila da ponudim nešto sa profila i da bude razmena, ali to sam ja.
2021 10 08
To su samo 700 din, 2 kraft piva, nista strasno. Strasna je neodgovornost da se neko potrudio da ti posalje, da ceka red u postu...da oduzimas vreme nekome... Empatija nam je na nivoUUU!
2021 10 08
Ko zna, možda zamišljaju da bi trebalo da platite i ptt!!! 😂🤣
2021 10 08
> REASHOP: > Ko zna, možda zamišljaju da bi trebalo da platite i ptt!!! 😂🤣 x-)
2021 10 08
Hvala na savetu, bas mi bude lose kada vidim da se trazi poklon, jos spisak navedenog sta im treba sa punim profilom skupocenih stvari!
2021 10 08
> Kupina: > Hvala na savetu, bas mi bude lose kada vidim da se trazi poklon, jos spisak navedenog sta im treba sa punim profilom skupocenih stvari! Idemo dalje, da se još malo čudimo...
2021 10 08
Unapred se izvinjavam clanicama koje imaju dobru nameru i zele nekome da pomognu/usreće, ali verujem da imate nekoga u okruženju kome biste to nešto poklonile. Ovde se poklanjanje pretvorilo (ne kod svih) u davanje krš stvari samo zarad razmene utisaka. Ili pak u trazenje, od strane osoba koje mozda imaju i vise nego sto im je potrebno. Kad hocu da poklonim ovde, to ucinim iskljucivo uz neku kupovinu. Necu da se bavim lažnim potražiocima svega i svačega.
2021 10 08
> Milica9933: Ovde se poklanjanje pretvorilo (ne kod svih) u davanje krš stvari samo zarad razmene utisaka. To mozda kod onih koje stave da poklanjaju samo kome nisu, pretpostavljam da je razlog utisak jer se utisci ne mogu ponavljati (valjda 2 max i to kao kupac jedan i kao prodavac drugi)
2021 10 08
Esprit21, retko ko šalje poklone koje oglašava istom članu. Uvek čeka da se javi neko sa kim nema utiske.
2021 10 08
Slala sam istim članovima, nisam imala problem da mi se vrati pošiljka, da jesam ne bih je primila i toliko, njegova/njena sramota, ali verovatno više ni neću poklanjati jer nakon svega ružnog ovde to ne planiram dalje da činim. Bolje staviti uz kontejner pa neka pokupi ko želi i ko to radi. To sam i pre par mes. uradila kada su masovno nam brisani predmeti, slikala sam sta imam iz komode za prodaju a šta mi je bilo nestalo sa profila, drugarice kojima se svidelo šta im se svidelo, uzele su, drugo sam poklonila kontejneru iako su bili novi i kao novi predmeti, nemam vremena da slikam, merim, opisujem a dve godine čuči na profilu, ćao. Velika većina članica kaže da poklanjaju članicama sa kojima nisu sarađivale a pravila u pdf Poklanjam kažu da se poklanjaju bezuslovni pokloni. Eto, to je onda uslov i znamo zašto, nemam problem sa tim ali tako je kako je i kako god, svako radi kako misli. A da ima grebatorki, ima, kao i što ima divnih članica.
2021 10 08
Ja sam recimo mnogo puta poklonila istoj clanici koja je ovde prozivana da ne preuzima. Meni se od nje nikad nije vratio paket.I opet bih joj poklonila. Isto tako sam i ja uzimala na poklon vise puta od istih clanica i nikad mi se nije desilo da ne preuzmem paket... Te stvari i dan danas koristim i ja i deca... Ima nesto sto mi je bilo malo, to sam dala dalje ili probala da prodam da bih kupila deci ono sto im treba. Jer svakako kad poklonim, prodam, sta ce biti sa tim predmetom, mene vise ne interesuje. Da li ce se prodati, poklanjati, to vise me ne zanima. Isto mislim i kad uzmem ja na poklon ili kupim.Ne mislim da su vecina clanica grebatorke, jer i sama sam uzimala vise puta, a i dalje koristim te iste stvari.
2021 10 09
Ima nas raznih. Mada mi nije jasno da neko ima pun profil stvari i trazi da mu se pokloni.Logicnije bi mi bilo da ponudi zamenu.
2021 10 09