Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prodaja u oktobru

Ja na forumu nisam bila bas bas dugo aktivna i genralno na dtugim sajtovima, nisam se bavila prodajom uopste. I sad u oktobru ubacim svuda stvarice i bas mi je fino islo ove nedelje
2021 10 16
Ja sam imala tri prodaje ali to je mnogo slabije nego ranije. Zato sam odlucila da se menjam jer mi stvari bezveze stoje ovako cu uzeti bar nesto sto cu nositi👌🍀
2021 10 16
Mene uglavnom pitaju za razmene.☺️ Prodaja, onako, slabo...
2021 10 16
Za sada oktobar slab. Vise sam prodavala na Limundu. Mada je i tamo bas opao broj pregleda.
2021 10 16
Meni nikako ne ide, ubacila sam par noviu stvarcica, probala nov nacin slikanja i ne vredi Stalno pravim i akcije na podforumu rasprodaje, ali imam osecaj da to tamo niko i ne gleda, nista tako nisam prodala
2021 10 16
Na Instagramu ide odlicno naravno ako date realne cene
2021 10 17
> mokelem: > Na Instagramu ide odlicno naravno ako date realne cene Sta su realne cene? Evo ja imam instagram i tamo kacim stalno akcije jer mi je lakse da okacim na stori, stavim nove pantalone sa etiketom koje su placeme 2300 za 300 i ne javi se niko, a model je aktuelan. Ranije mi je isla super tamo prodaja a poslednjih 7-8 meseci ne mogu nista da prodam
2021 10 17
Pa kao i ide, Gledam svima da izađem u susret, snizim cene i tako to. Evo skoro sam snizila članici za nove pantalone , prodala joj za 1000 ona za dva dana okačila na svoj profil i prodala za 1800 :') Snalaze se ljudi:)
2021 10 17
Do oktobra super a sad strašno 😭
2021 10 17
Onako, ranijih godina ovo je bio najbolji period za prodaju.. sad losije od ocekivanog, a nikad lepse stvari nisam imala na oglasima
2021 10 17
1 2