Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prodaja u oktobru

Interesuje me kako vama ide prodaja? Meni u oktobru bas, bas slabo. Inace, ranije sam bas cesto kacila i na Limundo, ali vise nema one opcije za prebacivanje za Kupinda na Limundo, pa vise na Limundo i ne kacim. Na Kupindu imam jednu prodaju ili 2 u 6 meseci, tako da vise ne znam sta i kako. Vasa iskustva?
2021 10 15
> NShibridi: > Interesuje me kako vama ide prodaja? Meni u oktobru bas, bas slabo. Inace, ranije sam bas cesto kacila i na Limundo, ali vise nema one opcije za prebacivanje za Kupinda na Limundo, pa vise na Limundo i ne kacim. Na Kupindu imam jednu prodaju ili 2 u 6 meseci, tako da vise ne znam sta i kako. Vasa iskustva? Meni katastrofa...
2021 10 15
Ja ne pamtim kada sam nesto prodala. Pitaju svaki dan ali kako posalju poruku tako nestanu.
2021 10 15
Imate na instagramu stranicu koja prodaje Vasu garderobu. Vi joj posaljete slike, ona objavi na profil i kad prodaju posalju Vam podatke kupca. Vi joj prebacite na racun njen procenat. Ja sam skoro bas prodavala tako. Ja kazem cenu proizvoda, devojka okaci cenu sa njemu. Meni je to super jer meni je bitno da se otarasim toga sto ne nosim provizijom i super. Ima bas dosta profila samo kucajte prodaja ili tako nesto. A i mogu reci devojke koje vode te profile, lepo zarade. Njihov zadatak je da samo ubace slike cega prodajete. I kad im se kupac javi, Vama posalje podatke, a Vama novac kad legne, uplatite joj procenat .
2021 10 15
> Bojanaboka990: > Ja ne pamtim kada sam nesto prodala. Pitaju svaki dan ali kako posalju poruku tako nestanu. i meni, cak traze i broj racuna i onda muk 😂
2021 10 15
Kotrlja se...Malo se proda,pa zatisje i sve tako.Vec sam negde pisala,primetila sam npr na Limundu,ne kod mene,nego kod ovih velikih prodavaca i uopste,da vrlo slabo ima i pregleda koliko inace ima..Takodje neke krpe i obuca,dobrih brendova, po nekim stvarno dobrim cenama,stoje i uopste se ne prodaju.Cini mi se da ljudi kupuju samo neke trendaske stvari..Ovo ostalo ako naleti ljubitelj
2021 10 15
Po meni je to malo neodgovorno. -Ako vec trazis broj racuna logicno mi je i da kupis> Andra7: > > Bojanaboka990: > > Ja ne pamtim kada sam nesto prodala. Pitaju svaki dan ali kako posalju poruku tako nestanu. > i meni, cak traze i broj racuna i onda muk 😂
2021 10 15
Ja sam imala 3 prodaje u oktobru, ali polako odustajem od toga, resila sam da razmenim sve te stvari
2021 10 15
> Moderna11: > Po meni je to malo neodgovorno. -Ako vec trazis broj racuna logicno mi je i da kupis> Andra7: > > > Bojanaboka990: > > > Ja ne pamtim kada sam nesto prodala. Pitaju svaki dan ali kako posalju poruku tako nestanu. > > i meni, cak traze i broj racuna i onda muk 😂 pa naravno, al eto nema ih...mozda im se ne svidja broj evo ne znam 😂
2021 10 15
Meni su i septembar i oktobar odlicni. Potrudila sam se oko profila malo vise, ponovo lepo slikala oglase i obnovila ih. Samo da potraje 🥳
2021 10 15
Meni je tek od oktobra malo krenulo, unazad dva meseca bukvalno jedva, skoro ništa
2021 10 15
Septembar odlično.. Oktobar žalosno.. Raspituju se uglavnom, ćaskamo i ćao.. Da li im je dosadno, ili bi da me zajebavaju nemam pojma? 🤔 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/32ddd8854a23c34a360d7d3f29f8425e.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c964003457435f36c7f20be96455d409.jpg) A možda je žena samo htela moju kolažu da sazna😎😂 A ja nisam dobila ni hvala🙄
2021 10 15
Isto se i meni sve to desava,ama bas sve! Da traze mere i nestanu,da kazu kupuju i kada treba da daju podatke nestanu,da traze broj racuna i nestanu... Ne znam sta se desava,ali taman mi je u oktobru (na pocetku) malo krenula prodaja,i opet zatisje .....
2021 10 15
> Moderna11: > Imate na instagramu stranicu koja prodaje Vasu garderobu. Vi joj posaljete slike, ona objavi na > profil i kad prodaju posalju Vam podatke kupca. Vi joj prebacite na racun njen procenat. Ja sam skoro bas prodavala tako. Ja kazem cenu proizvoda, devojka okaci cenu sa njemu. Meni je to super jer meni je > bitno da se otarasim toga sto ne nosim > provizijom i super. Ima bas dosta profila samo kucajte prodaja ili tako nesto. A i mogu reci devojke koje vode te profile, lepo zarade. Njihov zadatak je da samo ubace slike cega prodajete. I kad im se kupac javi, Vama > posalje podatke, a Vama novac kad legne, uplatite joj procenat . Mozes li da mi kazes koji je insta profil u pitanju?
2021 10 15
> njelena360: > Meni su i septembar i oktobar odlicni. Potrudila sam se oko profila malo vise, ponovo lepo slikala oglase i obnovila ih. Samo da potraje 🥳 I meni, obnovila sam sve jesenje i zimske oglase plus dodala još nešto za zimu i pokupovalo se. Tako da ću letnje stvari odmah u maju okačiti, izgleda da je to caka. Mislim da mi dosta pomaže i VIP članstvo, imala sam nekoliko artikala sa baš dosta pregleda (stigle na prvu stranu), a i ovi ostali imaju dobre preglede
2021 10 16
1 2