Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Na crnu listu..

Ne znam koliko je ispravno ali ovolika kolicina bezobrazluka gomile clanica koje ne odgovaraju na poruku ili ne reaguju na klik ZELIM je prevazislo svaku meru. E vala takve su meni za blok i samo takvi profili. Od sad ce svaka ista ici na crnu pa vi brisite. Ako zelim da kupim nesto zaista nemam nameru da cekam pola godine da se clan RESI da proda stvar koju stavi na prodaju ili da me stavi na besmisleno cekanje. Clanovi nikad gori...nikad.
2021 10 20
Ja sam u zadnje vreme ostavlja podatke za par premeta i niko mi nista nije odgovarao niti poslao A clanice su uredno online ‼️‼️‼️ Nista mi nije jasno 🤔
2021 10 20
A meni sve cise clanica se javlja sa zelim ovo, i po 3x u 3 dana, pa kad napisem da ostave podatke ili pitaju ako ih jos nesto zanima o predmetu, ne jave se uopste. Tako da kod mene ZELIM OVO bez pitanja/podataka ostaje na seen-u.
2021 10 20
Nije to za crnu listu, ali može u ovu temu: https://mojekrpice.rs/forum/t/443202/clanice-koje-ne-odgovaraju-na-poruke Napomena: Većina članica neće odgovarati na automatsku poruku želim, a da ništa nije dopisano, jer su, najčešće, spam.
2021 10 20
> precious: > clanica koje ne reaguju na klik ZELIM je prevazislo svaku meru A meni je pa "želim" bez dodatnog objašnjenja rak rana, hahaha, takvima najradije ne bih ni prodavala ,:) Je*ote jel toliko teško dopisati: Daj mi podatke za uplatu/Radiš li razmenu/Kupila bih/Mogu li dobiti mere?... A ne k'o neka mutavica - ŽELIM. E blago tebi, želim i ja svašta u životu :')
2021 10 20
Ja vec danima jurim clanicu da kupim cizme od nje. Čizme su kod njene mame, ne moze da ide zbog kise kod mame po njih. U redu je, proso je vikend, doslo lepo vreme, poslala ponovo poruku i evo ne pise nista a ulazi na sajt. Ocigledno je tesko da kaze da su cizme prodate ili jednostavno stoje tu kao reklama da vise ljudi pogleda njen profil. Sve prihvatam, demokratija, ali samo kazi, reci ne bole.😁😁😁
2021 10 20