Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Sta raditi

Molim Vas, recite mi sta da radim? Pre 19 dana sam clanici Doollyy12 uplatila novac na racun...Sve ovo vreme dobijam po par kratkih recenica tipa poslace, nije joj dobro, doslo do greske..... U svakom slucaju posle 17 dana sam joj rekla da mi vrati novac na tekuci racun ,posto mi predmet ,ocigledno, nece poslati... Ni to nije uradila... Sta mi je ciniti? Hvala...
2021 10 24
nazalost verovatno je u pitanju prevara i novac ni necete videti...
2021 10 24
Preti tuzbom,reci da ces poslati opomenu pred tuzbu
2021 10 24
Pa je l imala utisaka? Svakako je Vama povoljnije, tj. postarina je manja kad uplatite unapred, ali ovo je vec previse. Koji je iznos u pitanju?
2021 10 24
Dajte joj rok do sutra pa ako ne uplati negativan utisak sa obrazloženjem. Dajte link članice.
2021 10 24
> JelenaSimo: > Molim Vas, recite mi sta da radim? > Pre 19 dana sam clanici Doollyy12 uplatila novac na racun...Sve ovo vreme dobijam po par kratkih recenica tipa poslace, nije joj dobro, doslo do greske..... > U svakom slucaju posle 17 dana sam joj rekla da mi vrati novac na tekuci racun ,posto mi predmet ,ocigledno, nece poslati... > Ni to nije uradila... > Sta mi je ciniti? > Hvala... Zalosno koja po redu prevarena devojka ...zao mi je sto vas je zadesilo to sr....da se ne izrazavam ...do kraja ...Skoro sam komentarisala da ne treba uplacivati novac unapred ali uvek se nadje neko da kontrira ..tipa sta fali ..sto ne uplatiti itd...prosto ne moze se verovati ...cast izuzecima ima na sajtu divnih clanica sa kojima sam i sama saradjivala ali ...uvek postoji ono ali ..sta ...da li vam je toliko puno da platite pouzecem ..nekih 200-300 dinara vise ili da se ovakve stvari desavaju ...meni iskreno smeta kad mi stigne poruka UPLATA PA SLANJE ..ma ajde ..njeno je da mi ponudi DVE opcije a moje da izaberem koja mi odgovara ..i na ovaj moj komentar naci ce se neka da prokomentarise kako treba uplacivati unapred Ovaj sajt nije sigurica ....NAZALOST
2021 10 24
> Lisa_stye: > nazalost verovatno je u pitanju prevara i novac ni necete videti... I meni je vec jasno...Ali mislila sam da moze na neki pametniji nacin da se resi... Hvala najlepse...
2021 10 24
> NShibridi: > Pa je l imala utisaka? Svakako je Vama povoljnije, tj. postarina je manja kad uplatite unapred, ali ovo je vec previse. Koji je iznos u pitanju? Cao! U pitanju je 1800 din.. .Nije da ne mogu bez tog novca ali mi je bas krivo...Vise zbog toga sto me majmunise vec 19 dana... Ima jedan negativan utisak iz kog moze da se vidi da nije posten igrac jer nije podigla porudzbinu i to je uradila sa namerom(to sam tek posle videla) .... ali imam i ja neg utisak iako sam uradila sve korektno , nista skriveno, poslala i dodatne fotografije,snizila , ali je devojka bila nezadovoljna i htela da se osveti za svoju losu procenu... Inace ona nije htela da salje pouzecem ...samo uplata na racun... Sama sam kriva ....Vama hvala najlepse...
2021 10 24
> ninanica: > > JelenaSimo: > > Molim Vas, recite mi sta da radim? > > Pre 19 dana sam clanici Doollyy12 uplatila novac na racun...Sve ovo vreme dobijam po par kratkih recenica tipa poslace, nije joj dobro, doslo do greske..... > > U svakom slucaju posle 17 dana sam joj rekla da mi vrati novac na tekuci racun ,posto mi predmet ,ocigledno, nece poslati... > > Ni to nije uradila... > > Sta mi je ciniti? > > Hvala... > Zalosno koja po redu prevarena devojka ...zao mi je sto vas je zadesilo to sr....da se ne izrazavam ...do kraja ...Skoro sam komentarisala da ne treba uplacivati novac unapred ali uvek se nadje neko da kontrira ..tipa sta fali ..sto ne uplatiti itd...prosto ne moze se verovati ...cast izuzecima ima na sajtu divnih clanica sa kojima sam i sama saradjivala ali ...uvek postoji ono ali ..sta ...da li vam je toliko puno da platite pouzecem ..nekih 200-300 dinara vise ili da se ovakve stvari desavaju ...meni iskreno smeta kad mi stigne poruka UPLATA PA SLANJE ..ma ajde ..njeno je da mi ponudi DVE opcije a moje da izaberem koja mi odgovara ..i na ovaj moj komentar naci ce se neka da prokomentarise kako treba uplacivati unapred > Ovaj sajt nije sigurica ....NAZALOST Cao! Potpno ste u pravu...Ona je trazila uplatu na racun...Moje je bilo da pristanem ili ne... Ja licno vise volim pouzecem sem kada neko bas insistira... Sama sam kriva i znam da je vec kasno ali mislila sam da ,mozda , neko ima resenje... Svaka skola se placa... Hvala najlepse
2021 10 24
Sta je tu je sad jedno iskustvo vise na zalost bezvezno ..nije ni malo 1800 dinara ..ne znam ali uplatu unapred o toj opciji ne zelim da razmisljam ..jer boze moj ona ne veruje vama a vi treba da verujete njoj . u ostalom ne moram da kupim to sto mi se dopada ..opet kazem to je moj stav ..stvar principa ..ja ponudim clanicama da li zele na racun ili pouzecem njihovo je da odaberu kako zele ...
2021 10 24
To da li neko šalje pouzećem ,nije garant da neće doći do prevare.Kao što je bilo primera,dobijete nešto sasvim drugo od onog što ste naručili. Nažalost se svelo na sopstvenu procenu,i sreću.
2021 10 24
> ninanica: > Sta je tu je sad jedno iskustvo vise na zalost bezvezno ..nije ni malo 1800 dinara ..ne znam ali uplatu unapred o toj opciji ne zelim da razmisljam ..jer boze moj ona ne veruje vama a vi treba da verujete njoj . u ostalom ne moram da kupim to sto mi se dopada ..opet kazem to je moj stav ..stvar principa ..ja ponudim clanicama da li zele na racun ili pouzecem njihovo je da odaberu kako zele ... Bas tako....Nisam do sada razmisljala na takav nacin ali potpuno ste u pravu....
2021 10 25
> AppleRed: > Dajte joj rok do sutra pa ako ne uplati negativan utisak sa obrazloženjem. Dajte link članice. Cao! Ja ne znam gde se nalazim...Toliko me izbacila iz takta ....Malopre mi je uplatila 1600 umesto 1800...Kaze toliko sam joj uplatila!!!! Ja nisam sacuvala uplatnicu jer nisam ni sanjala da postoje takvi ljudi Cak je i tu morala da zakine.... Ne znam zbog cega neko ne sankcionise takve clanove...20 dana vec se borim sa njom...neverovatno....Zove se DOOLLY12.... Ni izvinjenje ni bilo sta....mislim da je psihopata teski!!!
2021 10 25