Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako vam ide prodaja na instagramu?

Planiram da otvorim nalog, pa ako neko može da mi kaže nekoliko saveta...
2021 10 28
Meni nikako, nista nisam prodala, ni tu, ni na fejsu po grupama Samo ovde 😊
2021 10 28
Ni meni nikako Ja to drzim samo kao jedan album, da bi devojke odavde mogle tamo da vide vise fotki
2021 10 28
U poslednje vreme veoma loše, reach je katastrofalan ako ne plaćate reklame 😐 Ali nije tako uvek, u talasima ide, kako kad 🙂
2021 10 28
Ja Vam predlažem da date svoje stvari nekim stranicama na instagramu koje već imaju dosta pratilaca... Meni su tako dosta stvari prodale, nova sam ovde pre neki dan sam otvorila a na svojoj instagram stranici jos uvek radim
2021 10 28
> comi_20: > Ja Vam predlažem da date svoje stvari nekim stranicama na instagramu koje već imaju dosta pratilaca... Meni su tako dosta stvari prodale, nova sam ovde pre neki dan sam otvorila a na svojoj instagram stranici jos uvek radim Da li nam mozes mozda preporuciti profile koji bi bili zainteresovani za takvu vrstu saradnje? :)
2021 10 28
_styleshop_20 _markirane_stvari_iz_ormana_14 za_stvarcice_nova_sansa_ _ormaric_mimii __polovne__stvarcice__ Za markirane i skuplje stvari buy_from_friends Dala sam Vam stranice sa kojima sam ja radila i jos uvek radim, jedini da su ispali skroz korektni...Ima jos dosta ali nisu provereni tako da srecno devojke ❤️
2021 10 28
I ja imam dosta followera na instagramu medjutim nista, verovatno da nisam dovoljno aktivna 🥺 A i dosta je do onih plaćenih promocija...
2021 10 28
> comi_20: > _styleshop_20 > _markirane_stvari_iz_ormana_14 > za_stvarcice_nova_sansa_ > _ormaric_mimii > __polovne__stvarcice__ > Za markirane i skuplje stvari buy_from_friends > Dala sam Vam stranice sa kojima sam ja radila i jos uvek radim, jedini da su ispali skroz korektni...Ima jos dosta ali nisu provereni tako da srecno devojke ❤️ Po kojim cenama roba ide inače? :")
2021 10 28
> petrakojic: > > comi_20: > > Ja Vam predlažem da date svoje stvari nekim stranicama na instagramu koje već imaju dosta pratilaca... Meni su tako dosta stvari prodale, nova sam ovde pre neki dan sam otvorila a na svojoj instagram stranici jos uvek radim > Da li nam mozes mozda preporuciti profile koji bi bili zainteresovani za takvu vrstu saradnje? :) https://instagram.com/odeca_nova_polovna?utm_medium=copy_link
2021 10 31
Meni na fb skroz ok kacim na dve grupe oglase i solidno čak mnogo bolje nego na krpicama u zadnje vreme imam i inst ali nisam mnogo aktivna vise sam na fb
2021 11 02
> KupiJeftino8871: > Meni na fb skroz ok kacim na dve grupe oglase i solidno čak mnogo bolje nego na krpicama u zadnje vreme imam i inst ali nisam mnogo aktivna vise sam na fb A koje tačno grupe koristiš na fejsu?
2021 11 14