Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevara od pre neki dan.

Priča o Dijani Marinković. Zar ona nije prodavala LV torbu i blokirana je.Evo je torba ista , spuštena za 1000 din. sa istim serijskim brojem kod ove korisnice sajta.
2021 11 17
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/fddfc85b8d8578cb9f51c3819de5dd94.jpg) snezanakockar prodaje istu torbu sa istom serijskim brojem.
2021 11 17
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/a2471df162d05ddb81bfd497001bcf05.jpg) blueskyno1
2021 11 17
45000? 45000? Eeeee...eeeee...E.😯😳🥺😭
2021 11 17
Evo je moja nesudjena torba. 🤣🤣🤣🤣
2021 11 17
Pričam sa cerkom koja je u inostranstvu, postoje personal shopperi koji pregledaju autentičnost ovakvih komada, što znači da se i kopije rade sa svim kodovima unutra, oznakama na zipu i ostalom, saffiano koža ili kakva god. Polovne se prodaju po skoro istoj ceni kao i novi komadi, jer je svaka autentična, zato im i jeste cena visoka. Čisto da napišem za devojke koje se usuđuju da plate 400 evra, pogotovo još na ovaj način, preko sajta na kom haraju prevaranti- možete misliti ako vam uopšte stigne torba, da ste kupili original, ali sam viđala u bloku kod Kineza u jednoj skupoj radnji jako dobre kopije urađene u koži, pa nemojte misliti da se lako stiže do originalne LV torbe i bolje tamo uzmite na licu mesta, da bar imate torbu, dobru kopiju kožnu, koja se ne razlikuje od originala i samo personal shopper može da primeti detaljnim pregledom, što ne može na ulici da utvrdi 😅. Ovako možete ostati bez novca i bez torbe. Meni su ovakve kupovine ovde van pameti. Budite realni, kupujte kad možete da se lično nađete i za ovakve komade uvek uzmite rezervu, koliko bi platili u slučaju da nije original, a da izgleda tako. Imate i jeftinije kopije isto kvalitetno odradjene, kozne. Normalno da ima toliko prevaranata, kad imaju mušterije. 45000 za mačku u džaku, hej Srbijo, medju šljivama!
2021 11 18
Upravo tako, ja ne znam da li je ovo bolest kod nas da se svi pale na 'markirane' stvari. Ako neko ima da izdvoji 400€ za torbu zaista ne vidim razlog da kupuje preko ovakvih sajtova. Ako vam ipak nije bitno da bude original samo da izgleda kao onda tek ne vidim poentu. Kupite iz Pazara odlične kopije za 10% te cene. Poenta, ko hoće oriđiđi nek kupi na pravom mestu, kome nije bitno, ne bacajte novac. Pamet u glavu! Ps. Ima korektnih prodavaca markiranih stvari i na ovom sajtu.
2021 11 18
> AppleRed: > Upravo tako, ja ne znam da li je ovo bolest kod nas da se svi pale na 'markirane' stvari. Ako neko ima da izdvoji 400€ za torbu zaista ne vidim razlog da kupuje preko ovakvih sajtova. Ako vam ipak nije bitno da bude original samo da izgleda kao onda tek ne vidim poentu. Kupite iz Pazara odlične kopije za 10% te cene. > Poenta, ko hoće oriđiđi nek kupi na pravom mestu, kome nije bitno, ne bacajte novac. Pamet u glavu! > Ps. Ima korektnih prodavaca markiranih stvari i na ovom sajtu. Nema je nigde u LV radnjama , pamet sam ukljucila, kopije ne nosim, vise volim dobru torbu iz Zare nego kopiju. ❤
2021 11 18
😂 Mene prosto fascinira očajno loša prezentacija stvari na ovom sajtu, a koje se prodaju za više stotina evra. Jedna od mogućih pet fotografija je fotografija prstiju u senci, a i opisi su... no comment, ali prolazi!!!
2021 11 18
Moja poznanica ima original LV tasnu.Platila ju je nesto strahotno,bas u radnji, pre ne znam koliko godina.Cak je nesto nije ni nosila ali izgleda da je imati LV stvar prestiza.Pitala me da postavim da je prodam za 700e,...Mislim se ja,treba da se nalazim na ulici sa nekim NN licima,da vrsimo transakciju od 700e,ukoliko to neko uopste hoce i da plati..Onda moze da ispadne i problem,npr neko kaze nije original hocu novac nazad,a torba je sigurno original, u medjuvremenu,mozda osteti torbu.Ako saljem postom,moze i da se zagubi paket..Sve u svemu nisam pristala..Svaki scenario na koji sam pomislila je mogao da dobije los epilog,a pricamo o velikim parama. Generalno niti bih kupila tako skupu stvar na ovom sajtu,a ne bih ni prodavala.
2021 11 18
Upravo, ko ima da izdvoji 400 na pretpostavku, neka izdvoji 1500 na siguricu- za mesec, dva, pet.. pa u radnju. Em skupo, em novo. Ja sam mozda stipsa, zeznem se za manje svote, ne pada mi na pamet da nosim LV kad nisam javna ličnost, ali poenta je da nema poente kad nisi siguran šta dobijaš i da li uopšte dobijaš, a gubiš možda dosta. Jelena, ja iste filmove imam u glavi 😅 Možda bih oglasila skupu tudju stvar, ali kontakt telefonom (gubljenje živaca) i nalaženje sa mnom JOK. Generalno, ja se čak i divim ovima sto uvaljuju za velike sume, stvarno treba imati jaja, a i ne globe sirotinju (sem onu koja ne jede, da bi kupila firmiranu stvar). Je li mozda dotična članica bila u nekom riality-ju? Seća li se ko? Čini mi se da su komentarisali i ostavljali linkove u temi davno, za neku što je harala po sajtovima, a našla se i kao *srpska diva* 🤗
2021 11 18
> jelena2606: > Moja poznanica ima original LV tasnu.Platila ju je nesto strahotno,bas u radnji, pre ne znam koliko godina.Cak je nesto nije ni nosila ali izgleda da je imati LV stvar prestiza.Pitala me da postavim da je prodam za 700e,...Mislim se ja,treba da se nalazim na ulici sa nekim NN licima,da vrsimo transakciju od 700e,ukoliko to neko uopste hoce i da plati..Onda moze da ispadne i problem,npr neko kaze nije original hocu novac nazad,a torba je sigurno original, u medjuvremenu,mozda osteti torbu.Ako saljem postom,moze i da se zagubi paket..Sve u svemu nisam pristala..Svaki scenario na koji sam pomislila je mogao da dobije los epilog,a pricamo o velikim parama. > Generalno niti bih kupila tako skupu stvar na ovom sajtu,a ne bih ni prodavala. Slazem se u potpunosti👍
2021 11 18
@Jacaikaja..Znas koju sam filmcinu razvila.ahahahah.Prva je bila transakcija na ulici neko ti otme tasnu ili uvali lazne novcanice.Ma ne mozes da zamislis,kakve sam sve scenarije razvila.Normalno,sa negativnim epilogom.Na sve to torba nije moja,ne daj Boze nesto,treba ja iz dzepa da vadim 700 e..Neka hvala ,:)
2021 11 18
I ja imam na pretek inspiracije- šta bi bilo, kad bi bilo, mogla bih da pisem trilere. Kad je nešto za treću osobu, a novac je u pitanju ili skupa stvar, ubeđena sam da ću iz dobre volje nadrljati 😄 Ili će iskočiti nepredvidjen feler ili će me opljackati. Prosledjivala sam jednom odredjenu sumu novca dalje, recimo za dve LV 😆. Mislim da sam *izmislila* dodatnu pregradu u torbi 😂
2021 11 18
> jacaikaja: > I ja imam na pretek inspiracije- šta bi bilo, kad bi bilo, mogla bih da pisem trilere. Kad je nešto za treću osobu, a novac je u pitanju ili skupa stvar, ubeđena sam da ću iz dobre volje nadrljati 😄 Ili će iskočiti nepredvidjen feler ili će me opljackati. Prosledjivala sam jednom odredjenu sumu novca dalje, recimo za dve LV 😆. Mislim da sam *izmislila* dodatnu pregradu u torbi 😂 Ahahahahah tacno znam o cemu pricas :')
2021 11 18
1 2