Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Univerzalna velicina????

Jedino što je po meni realno uni to su neke haljine koje su preko grudi na "žabicu" a dole se šire, e one stvarno mogu da idu od xxs do xxl i svima ok stoje :)
2021 12 03
> pufnastapufnica: > Mislim da su uni sve stvari koje ne poseduju etiketu sa brojem, šta drugo da napišu nego uni hahah :D To mi je još uvek bolje (bar znaš da zaobiđeš u širokom luku) nego kad napišu L (i fakat je na etiketi L) a stigne neki prcvoljak, ne mogu maltezera u to da obučem a ne sebe. Na temu trenerke, evo ja se recimo užasavam oversized mode koja je u poslednje vreme očito jedina opcija pa sam tako i kada sam imala 85kg (da bi mi stajalo NORMALNO) kupovala dukseve i trenerke veličine XS! > I onda neko nek mi kaže da su veličine bilo čega merodavne.... XS i 85kg... Tacno.Ja recimo obozavam Air Sttep obucu,znaci kalupi su skoro kod svakog modela razliciti.Uopste ne moze da se precizno kaze ako je 36, duzina gazita varira od 22.5-23.5.Bez mere nista
2021 12 03
> jelena2606: > Gledam neke prodaje na fb,a i neretko cujem..Kakve su to uni velicine od s-xl.Npr trenerka... ja nosim S,meni ako je donji deo ok..onome ko nosi XL,to su maltene helanke i to ako je visoka budu 3/4..Kapiram za neke bagi modele pa moze ko zeli komotnije ili suknja A kroja sa lastisem..ali trenerka?Ili uska haljina..pa ona kada se rastegne do xl bude providna..U cemu je fazon?Jel kupujete te kao uni velicine? Slazem se ,jednom sam porucila donji deo trenerke sa instagrama UNI velicinu. Ja nosim XS ,S. Kao dzak je bila . Nikad vise univerzalno ne kupujem 😂
2021 12 07
Davno sam citala jedan casopis, gde je u rubrici o modelima pisalo kako su standardne velicine samo S, M i L. Da svaki X (iliti Extra) koji se dodaje oznacava nesto van standarda (bilo ka manjem ili vecem broju) i da to ne potpada pod univerzalnu velicinu. Uni velicina je M (jaci S, slabiji L) i u UNI ne treba da se pronalazi niko ko u velicini nosi oznaku X. Ja sam se do sad sa UNI velicinama susrela samo kada se radi o pamuku, viskozi, elastinu (haljine dzemperi...) zaista nikad nisam videla UNI jaknu, bundu, pantalone...
2021 12 07
1 2