Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Slavi li ko?

Jel slavite Novu godinu? Idete negde ili mozda kucna varijanta? Sta oblacite? Ja sam ove godine ipak skliznula u novogodisnje raspolozenje i stvarno mi je ceo decembar nekako veseo i saren :)
2021 12 25
Znaci nisam jedina😊 Ne pamtim da sam bila ovoliko euforicna pred novogodišnje praznike. Slavim u kućnoj varijanti sa društvom i nadam se da ce nam baš biti lepo...
2021 12 25
Ja sve vreme cekam temu "Pohvalite se Novogodisnjom jelkom" 🤣🤣🤣 a teme nema. Jedva cekam slobodne dane i odmor i lencarenje i domacu kuhinju 🌺❤️🌺❤️🌺❤️
2021 12 25
Hehehe jelka ove godine sljaaaaaasti!!!! Klinci imali gomilu novogodisnjih aktivnosti u skoli-kicenje, humanitarni bazar, cestitke....svi smo porodicno pravili, cak se i tata umusavio sa sljokicama x-) Uzivali! Mi sa standardnom ekipicom kumova i klincadije spremamo kucnu zurku. Navalila sam na You tube tutorijale za secerne ukrase za kolace. Kad je dotle.doslo.... :')
2021 12 25
Kućna varijanta, muž i ja, ruska salata, meso i pivo :') jelka je okićena pre mesec dana ali euforija nuuulaaa, još kad vidim ove nezapamćene gužve u SVIM radnjama, prepune ulice, saobraćajne gužve, zastoje, kolapse... svi pomahnitali kao da 1. januar neće svanuti, moram priznati da mi se malo smučilo. Više se radujem prvom i drugom januaru kad sve to malo utihne, nego samom dočeku, ne znam, čini mi se nikad nije ovolika ludnica bila...
2021 12 30