Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevara na sajtu

Ova članica https://mojekrpice.rs/jekacpekac91-200730 mi je ukrala 10.000 rsd tako što je zahtevala uplatu unapred, za DKNY sat. To je bilo pre mesec dana, sat naravno nikad nisam dobila, niti novac, samo neistine sa njene strane. Imam uplatnicu i sve dokaze o prevari i slučaj ću da prijavim policiji. Bilo bi dobro da je admin blokira.
2021 12 29
> LaHabanaCubana: > Ova članica https://mojekrpice.rs/jekacpekac91-200730 mi je ukrala 10.000 rsd tako što je zahtevala uplatu unapred, za DKNY sat. To je bilo pre mesec dana, sat naravno nikad nisam dobila, niti novac, samo neistine sa njene strane. > Imam uplatnicu i sve dokaze o prevari i slučaj ću da prijavim policiji. > Bilo bi dobro da je admin blokira. Jako mi je zao, iznos je poprilicno velik za nas standard zivota u zemlji da bi bio ukraden. Tako ruzno, podmuklo i pokvareno. Moje misljenje je da nikada te vece iznose ne treba placati unapred pa ma kako da vam se stvar svidja i ma kako da prodavac insistira. Naravno da ima postenih clanica ali bas zbog ovakvih, ja ne bih placala velike pare unapred. Prijavite, i treba.
2021 12 29
Jako dugo koristim sajt i nikad mi se nije desilo, ali više ne uplaćujem unapred niti kupujem skupe stvari. 10.000 je puno za mojekrpice.
2021 12 29
> LaHabanaCubana: > Jako dugo koristim sajt i nikad mi se nije desilo, ali više ne uplaćujem unapred niti kupujem skupe stvari. 10.000 je puno za mojekrpice. Slazem se apsolutno! Za te pare, sve mi znamo gde nove stvari mozemo naci a ovaj sajt je kapiram napravljen za prodaju sa realnim cenama. Nadam se da cete joj naplatiti sudski ovu prevaru jer to zasluzuje svako ko se kradjom bavi.
2021 12 29
Prijavite to, imate njene podatke i broj računa a i dokaz da ste uplatili. Mesec dana da ne pošalje sat je previše a koliko vidim još uvek stoji u prodaji ako je to taj sat 😖
2021 12 29
> LaHabanaCubana: > Ova članica https://mojekrpice.rs/jekacpekac91-200730 mi je ukrala 10.000 rsd tako što je zahtevala uplatu unapred, za DKNY sat. To je bilo pre mesec dana, sat naravno nikad nisam dobila, niti novac, samo neistine sa njene strane. > Imam uplatnicu i sve dokaze o prevari i slučaj ću da prijavim policiji. > Bilo bi dobro da je admin blokira. Mnogo mi je žao što ste tako prošli. Ja sam prošla slično ali sam sat dobila koji je "nov" a kad je stigao nije radio. Stavim mu renatovu bateriju ali čas radi čas ne, danas je konačno stao. Žao mi je samo što se moje dete razočaralo i plakalo, inače ima neko gore ko to jako dobro reguliše. Vi obavezno u policiju. Za te pare bi joj u kući otišla. Nadam se da će sve biti ok. Pozdrav od srca
2021 12 29
Naravno da treba da prijavite policiji...obavezno....sramota kakvo ponasanje
2021 12 29
> MilkaCanic: > Prijavite to, imate njene podatke i broj računa a i dokaz da ste uplatili. Mesec dana da ne pošalje sat je previše a koliko vidim još uvek stoji u prodaji ako je to taj sat 😖 Da, to je taj sat, članica još uvek zahteva uplatu unapred koliko vidim. Imam sve screen shot-ove i račun da sam uplatila. Trenutno prolazim kroz užasan period u životu pa nisam mogla da se nateram da idem u policiju i prijavljujem. Ali prijavicu je. Bukvalno je ukrala poklon od mog muža.
2021 12 29
> TreasureCaravan: > Obavezno idite u policiju i podnesite prijavu, oni ce je krivicno goniti jer je iznos veci od 5000 Nadam se da će je goniti, mislila sam da neće jer je online privatna prodaja, ali ovo je ipak krađa. 10.000 dinara nisu male pare ni za bogatije zemlje, ljudi se muče da zarade. Ne podnosim nepravdu i lopove.
2021 12 29
Bilo bi dobro da je blokiraju, to ste upravu.. A jeste li je prijavili adminu?
2022 01 04