Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Iskustva za torbu

Pozdrav, zanima me da li je ikako moguce da moljci ili bilo kakav insekat pojede torbu? Naime, u ormaru mi je dosta dugo stajala original Guess torba. Posle nekog perioda resih da je izvadim kad ono ima sta i da vidim, cela ispucala. Ono sto je najbitnije u celoj ovoj prici je da je torba zaista bila nova, nosila sam je max 5x do posla i original je 100%. Inna slici se vidi da je ona oljustena, ali se vidi da torba nije iznosena za svega 5x nosenja. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/564c51a244e74e1e88502ce33ef19a60.jpg)
2022 01 19
Meni se to desavalo, ali sa No name torbama. Ako ste je puno platili i ne biste da je bacite, odnesite je kod nekog tasnera. Trebalo bi samo taj donji deo da se sredi, a i lepa je, bas, bas.
2022 01 20
Sva eko koža puca i raspada se s vremenom, ja sam skoro bacila Zarine duge čizme i jaknu, doduše držala se 3 godine što je za veštačku kožu zadovoljavajuće. Jedini brend čije mi stvari od eko kože nisu popucale je Koton. Čak i ovo Zarino što je duže trajalo sam kupila u Madridu i sve što sam tamo kupila, govorim o Inditexu koji jeste iz Španije, je kvalitetnije nego roba koja ovde stiže. Jedini savet koji iz iskustva mogu da dam, na osnovu toga što sam primetila po pitanju eko kože jeste da se nosi učestalije, jer kada duže stoji samo, brže se raspada. :/
2022 01 20
Na Guess torbe se masovno žale i u drugim državama. Pročitala čak i na forumima iz Amerike i Australije iste komentare. Cene im nisu opravdane kvalitetom osim ako je čista koža a toga je sve manje.
2022 01 20
Slazem se sa @Kfashionista -to nije ni od kakvog insekta vec od stajanja. Materijal pocne da se kruni kao prah i potpuno se ogoli taj spoljni sloj. Ne znam da li to moze da spreci ucestalo nosenje, ali sve sto nije prirodna koza zapravo spada u "potrosnu robu"
2022 01 20
Sta god da dugo stoji propada,cak su meni i cizme od velura ispucale od stajanja... za kozu nema logike,to je koza....
2022 01 20
Da slazem se da cene nisu opravdane kvalitetom. Ranije sam dosta bolja iskustva imala sa guess, imam modele koji i dalje traju, i koji su u odlicnom stanju, a nosene su vise nego ova. Pri tome, iskreno nemam prevelika ocekivanja da mi torba traje 10 godina, vec mi je apsurdno da torba koja nije nosena, tako odjednom propadne .AppleRed: > Na Guess torbe se masovno žale i u drugim državama. Pročitala čak i na forumima iz Amerike i Australije iste komentare. Cene im nisu opravdane kvalitetom osim ako je čista koža a toga je sve manje.
2022 01 20
Guess je u Americi kao kod nas Terranova npr. Nisu sve torbe od iste vrste eko kože. Eko koža puca i ljušti se posle oko 5 godina uglavnom, sama od sebe. Može da izdrži i 8. Događa se retko da bude čitava baš dugo, ja npr. imam veliki novčanik i 2 male torbe, koje su čitave već 15 godina, što me zaista čudi. Ranije se više pazilo na kvalitet, a jeste i do toga gde je šta kupljeno. Sad u invazivno potrosačkom društvu, retko šta traje, poenta je da se kupuje novo svake sezone ili na 2-3 godine. Kad se puno robe proizvodi, kvalitet se osiromašuje.
2022 01 20
Slazem se u potpunosti. Ja takodje imam neke koje traju vise godina, a nosila sam ih dosta puta. Zaista se dosta proizvodi, velikom brzinom se menja moda i onda dolazi sve vise do loseg kvaliteta. > jacaikaja: > Guess je u Americi kao kod nas Terranova npr. Nisu sve torbe od iste vrste eko kože. Eko koža puca i ljušti se posle oko 5 godina uglavnom, sama od sebe. Može da izdrži i 8. Događa se retko da bude čitava baš dugo, ja npr. imam veliki novčanik i 2 male torbe, koje su čitave već 15 godina, što me zaista čudi. Ranije se više pazilo na kvalitet, a jeste i do toga gde je šta kupljeno. Sad u invazivno potrosačkom društvu, retko šta traje, poenta je da se kupuje novo svake sezone ili na 2-3 godine. Kad se puno robe proizvodi, kvalitet se osiromašuje.
2022 01 20
meni se apsolutno isto dogodilo sa guess torbom... Nisam je nosila par meseci i kad sam je izvadila iz garderobera pocela je da se ljusti, ispucala je i kruni se.. nije joj bilo spasa, a jako je skupo plaćena.. najlosije iskustvo imam sa njihovim torbama
2022 01 21
Guess torbe su se inace jako lose pokazale.Moja sestra je kupila njihovu torbu,original,dobro je platila,da bi posle par puta nosenja,ona pocela da puca oko rucki,pa kais i na kraju je bacila,oprostila se oda para i kupila drugu,naravno ne Guess.Tako da me ovo ne cudi.Nikako ne preporucujem njihove torbe pa ni stvari poput odece,obuce
2022 01 21
> MALAODSTILA: > Slazem se sa @Kfashionista -to nije ni od kakvog insekta vec od stajanja. Materijal pocne da se kruni kao prah i potpuno se ogoli taj spoljni sloj. > Ne znam da li to moze da spreci ucestalo nosenje, ali sve sto nije prirodna koza zapravo spada u "potrosnu robu" Ma ne može ništa da spreči, upotreba može samo malo da prolongira, jer tipa kada dugo stoji, pogotovu dako se stvar presavila u nekom delu tu će garantovano prvo pući gde je prevoj. Opet kažem to je moje zapažanje iz iskustva pošto sam sa stvarima kao kolekcionar hahaha i stvarno sve čuvam i pazim do te mere da imam stvari iz osnovne škole koje su mi još uvek kao da su juče kupljene. Medjutim sa tom eko kožom definitivno pomoći nema.
2022 01 21
Ja uglavnom ne kupujem nista od eko koze.Medjutim imala sam bas Guess tasnu,fantasticnog kvaliteta,da nije pisalo unutra da je eko koza ne bih ni znala,mislila bih da je prava.Takodje pantalone sam imala 15 god od eko koze,nista im ne fali..Mislim da postoje te neke eko koze koje su odlicnog kvaliteta...Medjutim kako to znati unapred.? Takodje dve Desigual tasne isti model drugi dezen jedna se oljustila,a drugu zaovem krmaca,posto sam joj dusu vadila nosenjem i nista joj ne fali,nije se okrznuo deo gde je skaj...Definitivno,je kupovina stvari od eko koze lutrija.
2022 01 21
Meni je drugarica kupila u Italiji na putovanju neku firmiranu torbicu od eko koze na poklon, negde u septembru. Posto je bila letnja, ja je upakovanu odlozila, kao za prolece/leto i kad sam je izvadila, ona je bila skroooz oljustena. Da covek ne poveruje sta se desilo za nepunu godinu, a ko zna koliko je i gde i kod njih (u radnji) stajala... Da, definitivno je rizik...
2022 01 21
Da moguce je,isto se meni desilo sa Guess torbama zato ih vise apsolutno ne kupujem i ne znam cemu tolike cene. Meni se to desilo sa svakom njihovom torbom,sve su ispucale,a poslednju koju sam kupila je bukvalno sedmi dan ispucala i rasila se u delu gde su drske zasivene i onda su drske visile onako,ali bukvalno posle nedelju dana. Guess je smece po meni.
2022 01 22
1 2