Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Brisanje oglasa

Vec danima ubacujem na profil pakete odece. I svaki dan mi obrisu oglas. Naime, pre nego sto sam oglase postavljala procitala sam pravila i konsultovala se na forumu… Prvu sliku sam slikala sve zajedno, a ostale 4 po jednu stvar i napisala opis. (Paket je sadrzao razlicite marke, vecina stvari je bila M velicina i ponesto S) Obzirom da je paket, zaista ne znam kako drugacije da ga postavim…Inace posto je meni bio cilj da sve to rasprodam. Ja sam napravila paket od 20 stvari. Pa sam napravila i 2 paketa od po 10 tih istih stvari (Jer mozda nekome ne odgovara da uzima 20 stvari) Pa cisto da napravim mogucnost veceg izbora…Ne znam da li to moze biti razlog brisanja oglasa??? Iako je u tome ne vidim nikakav problem, jer su sva pravila ispostovana
2022 02 02
I meni sh obrisani oglasi, nekoliko sati nakon postavljanja Molim za pomoc
2022 02 03
i meni su obrisani oglasi, ali samo parfema koje sam prodavala iz svoje kolekcije, vidim da drugima nisu obrisani isti ili slični oglasi, ne znam zbog čega je to tako? Nisu problem slike, sama sam ih slikala telefonom
2022 02 03
I meni su obrisali 4 nova parfema, i jedan koji stoji već 10 dana. Zna li neko zasto??
2022 02 03
Meni vec nekoliko puta brišu dva oglasa za dva modela čizmica... Ne znam da li im slike deluju toliko dobro da su pomislili da su sa nekog sajta😂
2022 02 03
A opet kad udjem na mojekrpice, opet vidim dosta oglasa koji imaju slike sa sajta i to tako stoji najnormalnije… Ne znam vise kako da postavim oglas a da se ne obrise.
2022 02 04
Meni su obrisala sve parfeme, koji je razlog?
2022 02 05
I meni je izbrisano dosta oglasa koje sam danas popodne stavila..ne znam iz kog razloga, takođe je sve ispoštovano.. Sada sam opet postavila pa ću videti da li će ih ponovo ukloniti
2022 02 05
> volimmiku: > I meni su obrisali 4 nova parfema, i jedan koji stoji već 10 dana. Zna li neko zasto?? Potrebno je da slikate i napisete kod parfema, ili kako se vec zove taj broj. Obicno bude utisnut negde i crne je boje.
2022 02 06
> pettypirate: > i meni su obrisani oglasi, ali samo parfema koje sam prodavala iz svoje kolekcije, vidim da drugima nisu obrisani isti ili slični oglasi, ne znam zbog čega je to tako? Nisu problem slike, sama sam ih slikala telefonom Kopirala sam Vam tekst koji je objavio Admin *Da pojasnim, sve oglase za kozmetiku i parfeme gde nije slikan batch kod ( tako da se vidi) i rok trajanja predmeta ( takođe da se vidi) i ti podaci nisu navedeni u OPISU PREDMETA, brisaćemo i dalje*
2022 02 06
> JelenaB501: > Meni su obrisala sve parfeme, koji je razlog? Kopirala sam tekst koji je objavio Admin *Da pojasnim, sve oglase za kozmetiku i parfeme gde nije slikan batch kod ( tako da se vidi) i rok trajanja predmeta ( takođe da se vidi) i ti podaci nisu navedeni u OPISU PREDMETA, brisaćemo i dalje*
2022 02 06
Da li neko zna zasto brisu oglase odece. Makar da nas upozore gde gresimo kod oglasa.Obrisali su mi pola stvari sa profila.
2022 02 07
Meni su dva puta obrisali Mac senku gde se vidi batch code,slikano u mojoj sobi znači nije slika sa neta,ne kapiram o čemu se radi.
2022 02 08
I meni su po prvi put do sada obrisali post, doduse bila je flasica za vodu za koju nemaju kategorije pa sam stavila nesto drugo ali tagovi su bili tacni. Flasice zapakovane, ne otvorene, sve sam ja slikala. Jedino bi mi bilo logicno zbog kategorija ali opet vidim toliko laznih tagova i postovi i dalje stoje.
2022 02 09
Zdravo. Da li neko zna iz kog razloga su mi upravo obrisali preko 70 oglasa sa mojim licnim fotografijama? Hvala
2024 06 07
1 2