Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Krpice SR i Krpice HR

Da li neko zna: jesu li ista pravila funkcionisanja Krpica i za Krpice sr i za Krpice hr? Vidim na hr krpicama dosta oglasa sa dekantima parfema, semplovima, a kod nas je to zabranjeno. U cemu je fora?
2022 02 05
Pogledala sam njihov forum, nemaju stranicu rasprodaje za oglasavanje. Cak im je admin otvorio nove teme za razmenu garderobe kao i temu za razmenu za sve ostale stvari koje ne spadaju pod kategoriju garderoba. Deluje mi da je njihov forum aktivniji, a ima dosta lepih stvari. Da li je neko narucivao i kako ide slanje i uplata?
2022 02 05
Moje misljenje je da HR krpice dosta bolje funkcionisu. Sama cinjenica da ne mozete da postavite dekant parfema a kuhinjsku dasku smete sve govori... Cisto vredjanje inteligencije... Mozda bi bilo resenje privremeno da se otvori tema na forumu koja bi se bavila razmenom, prodajom dekanata i samplova recimo, tj gde bi se clanice pronalazile? Ukoliko nije vec pokusano?
2022 02 05
To za temu sa razmenom i prodajom dekanata je super ideja :)
2022 02 05
Poslala sam poruku Adminu i imejl Tipro Group-u (vlasniku MojeKrpice). Valjda ce neko od njih da odgovori. Kada/ako dobijem odgovor, objavicu ga ovde. Pozivam clanice i clanove koje interesuje ova tema da pisu Tipro Group-u. Veca je verovatnoca da reaguju ako dobiju vise poruka u vezi sa zabranom prodaje/razmene dekanata i semplova na MK Srbija, tj. normalnim funkcionisanjem prodaje/razmene dekanata i semplova na MK Hrvatska.
2022 02 06
Odlična ideja, prevare sa parfemima se dešavaju i bez dekantovanja. Ko želi da prevari nekoga na ovom sajtu i hoće bez nekih ozbiljnij posledica. Dozvolite da se kupuje dekant od proverenih članica. Ja recimo rado bih kupila dekant parfema kao Sisheido Zen ali ne bih uzela celu bočicu u parfimeriji jer volim da ih menjam, dosade mi itd.
2022 02 06
Slazem se, AppleRed. Ako nesto treba da se zabrani u vezi sa parfemima, onda je to prodaja praznih bocica: kupe prazne bocice, sipaju u njih neku tecnost, oglase za prodaju sa sve batch kodom i voila! sve po pravilima MK. Glupost. Kada potrosim neki parfem zadrzim poklopac, praznu flasicu stavim u kesu, razbijem je - to je moj majusni doprinos smanjenju prevara, posto sam vidjala prodaju praznih bocica parfema npr. na Zemunskoj pijaci (rasprostrto po trotoatima u blizini pijace: odeca, prazne parfemske bocice, kugla za luster i sl. - vrv izvadjeno iz kontejnera, pa se prodaje... a ima prodaje praznih bocica i na ovom sajtu).
2022 02 06
> saskabg: > Slazem se, AppleRed. > Ako nesto treba da se zabrani u vezi sa parfemima, onda je to prodaja praznih bocica: kupe prazne bocice, sipaju u njih neku tecnost, oglase za prodaju sa sve batch kodom i voila! sve po pravilima MK. Glupost. Malo skretanje sa teme, ali kako to rade? Pitam zato sto imam parfem kojem se pokvarila prskalica i sad ga samo gledam i nerviram se. Kako da ga prebacim u neku drugu bocicu tj da deo sa prskalicom skinem? Kako oni tako lagodno sipaju sve i svasta a ja ne mogu glupu prskalicu da skinem? :')
2022 02 06
Ja to ne znam, misslana, a oni koji znaju ne verujem da ce podeliti sa tobom svoje umece :D
2022 02 06
A kako dekantujete? kapiram da nekako morate da prespete ostatak iz originalne boce u manju?
2022 02 06
Ja to radim isprskavanjem iz originalne bocice, tj. uprskavanjem u dekant bocicu. Neki parfemi, tj. njihove originalne bocice imaju bas difuzne prskalice (ono kad prsnes pa se parfem razleti u milion minijaturnih kapi i napravi parfemski oblak) i njih mi je teze da dekantujem jer se jedan deo parfema razleti po vazduhu. A opet neki parfemi imaju manje difuzne prskalice i takve parfeme je lakse dekantovati.
2022 02 06
Iskreno, Primetila sam i da imaju stvari koje mi se vise dopadaju… Mislim razumljivo je, blizina italije itd 😅
2022 02 07
> saskabg: > Ja to radim isprskavanjem iz originalne bocice, tj. uprskavanjem u dekant bocicu. > Neki parfemi, tj. njihove originalne bocice imaju bas difuzne prskalice (ono kad prsnes pa se parfem razleti u milion minijaturnih kapi i napravi parfemski oblak) i njih mi je teze da dekantujem jer se jedan deo parfema razleti po vazduhu. A opet neki parfemi imaju manje difuzne prskalice i takve parfeme je lakse dekantovati. Tek mi je sad jasno. Jos se razmisljam kako su ljudi provalili na koji nacin se skida prskalica i ladno dekantuju, a ja ne mogu da izvucem sadrzaj :') Palo mi je cak napamet i da odnesem u one radnje sto prave parfeme (mislim da je jedna na Bulevaru) i tu da pitam da mi skinu prskalicu, mozda da mi prespu u njihovu bocicu pa da resim problem :/
2022 02 07
Eee ako uspeju oni da ti otvore parfem, javi ovde, pls. U svakom slucaju, dobra ideja.
2022 02 07
> saskabg: > Eee ako uspeju oni da ti otvore parfem, javi ovde, pls. > U svakom slucaju, dobra ideja. Hocu ;)
2022 02 07
1 2