Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Parfem koji vas je odusevio

Iskreno me zanima jedna stvar, da li mozete da navedete jedan manje poznat parfem za kojim ste odlepile? Stalno se isti brendovi i nazivi ponavljaju, ali me zanima da l imate kao preporuku neki koji je manje prepoznatljiv. Moj predlog za tu kategoriju je Moschino gold, nema ko me za njega ne pita kad ga stavim, a nikad nisam cula da ga nekod drugi u mojoj blizini koristi. Koji je Vas neuobicajni predlog? :)
2022 02 07
Just Cavalli Her.. odavno je bio aktuelan, ali ja ga obožavam i dan danas.
2022 02 07
Jacomo Purple Silences, upoređuju ga sa Dior Addict, po meni je bolji od njega. Kad ga je probala kumina ćerka, koja nema isti ukus kao ja, što se tiče parfema, odmah je krenula da ga traži i naruči, ali nema ga nigde više. Imala sam neki Azzuro vanilla, svima je bio fenomenalan, sveža vanila, ne slatka. Gemma Di Paradiso Cavalli mi je odličan i svima ostalima je super, vanila koja nije slatka, dugotrajan i kvalitetniji nego mnogi skuplji, isto ga više nema u proizvodnji. Drugi Cavalli-jev, kog još ima u prodaji, Paradiso Assoluto mi je opojan i dugotrajan, kvalitet u odnosu na cenu, više nego odličan. Uz pola velike bočice, nabavila sam jos jednu, da slučajno ne nestane i taj 😅. Novelista Rouge Prive je dugotrajna *ratluk ruža*, 2 šprica i ne više, odličan ko voli jake parfeme sa ružom. nema ga kod nas. BLV II mirise čisto, sveže i divno, jedino što nije meni lično dovoljno intenzivan, ali univerzalno dopadljiv. Ko voli stari klasik Tresor, Volupte od Oscar De La Renta je skoro identičan, meni jos sočniji, a cena niža u odnosu na Tresor. S obzirom da se i meni svidja Moschino Gold, najviše iz cele linije Moschino, možda bi se i tebi svidelo nešto od ovoga što sam navela
2022 02 08
Hvala!!! Bas cu da popisem ividim da probam i pomirisem ove navedene 🌸> jacaikaja: > Jacomo Purple Silences, upoređuju ga sa Dior Addict, po meni je bolji od njega. Kad ga je probala kumina ćerka, koja nema isti ukus kao ja, što se tiče parfema, odmah je krenula da ga traži i naruči, ali nema ga nigde više. Imala sam neki Azzuro vanilla, svima je bio fenomenalan, sveža vanila, ne slatka. Gemma Di Paradiso Cavalli mi je odličan i svima ostalima je super, vanila koja nije slatka, dugotrajan i kvalitetniji nego mnogi skuplji, isto ga više nema u proizvodnji. Drugi Cavalli-jev, kog još ima u prodaji, Paradiso Assoluto mi je opojan i dugotrajan, kvalitet u odnosu na cenu, više nego odličan. Uz pola velike bočice, nabavila sam jos jednu, da slučajno ne nestane i taj 😅. Novelista Rouge Prive je dugotrajna *ratluk ruža*, 2 šprica i ne više, odličan ko voli jake parfeme sa ružom. nema ga kod nas. BLV II mirise čisto, sveže i divno, jedino što nije meni lično dovoljno intenzivan, ali univerzalno dopadljiv. Ko voli stari klasik Tresor, Volupte od Oscar De La Renta je skoro identičan, meni jos sočniji, a cena niža u odnosu na Tresor. S obzirom da se i meni svidja Moschino Gold, najviše iz cele linije Moschino, možda bi se i tebi svidelo nešto od ovoga što sam navela
2022 02 08
> HauteCouture20: > Iskreno me zanima jedna stvar, da li mozete da navedete jedan manje poznat parfem za kojim ste odlepile? > Stalno se isti brendovi i nazivi ponavljaju, ali me zanima da l imate kao preporuku neki koji je manje prepoznatljiv. > Moj predlog za tu kategoriju je Moschino gold, nema ko me za njega ne pita kad ga stavim, a nikad nisam cula da ga nekod drugi u mojoj blizini koristi. > Koji je Vas neuobicajni predlog? :) Koristim moschino gold i isto me pitaju svi za njega, a prsnem ga samo 2 puta
2022 02 08
L' Erbolario, Dalia. U razgovoru sa članicom koja se razume u parfeme sam istražila i isprobala razne L' Erbolario EdP-e i ovo je bila ljubav na prvo njuškanje :) Na meni jako postojan, predivan. Cenovno apsolutno prihvatljiv i generalno svako može naći sebi nešto od ove kuće. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/001a57e571243f92f91f73677c256408.jpg) Od takođe manje poznatih, Bruno Banani Woman, koristim ga povremeno u proleće i gotovo sam najviše komplimenata za njega primila od muškog sveta a imam itekako skupljih, luksuznijih i kvalitetnijih parfema, dobila sam ga kao poklon za rođendan.
2022 02 08
Balenciaga Florabotanica mene je oborio parfem svi su me pitali koji je to miris. Ali mu je cena prevelika to je problem. Da nije toliko skup verovatno bih ga imala uvek.
2022 02 08
Bruno Banani, roze bocica, ne znam tacan naziv 😊
2022 02 09
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/783de2c1cb4eeea2b07d4fee0c677c74.jpg) Ovo zlo Vise se ne proizvodi a cena skace li skace Toliko da me dusa boli sto sam ga ikad pomirisala i koristila
2022 02 10
Imam zelju da probam Gaultier 2 i neke L'erbolario. Ako su L'erbolario intenzivni, moraću da par uvrstim na listu želja. S druge strane sam se razočarala kad sam probala neke dostupne preskupe aktuelne parfeme. Tom Ford Lost Cherry i Bitter Peach nemaju nikakav intenzitet na meni, sam miris je lep. Givenchy Rosy Crush je na meni mirisao kao da sam imala nameru da smrdim. Gucci u providnoj zelenoj bočici nisam mogla uopšte da detektujem na sebi, pričam sa jednom ženom, kaže da joj se mnogo svidja, ali joj je preslab, ja kažem da ga uopšte ne osećam.
2022 02 10
Lep, dugotrajan, jeftin, Jana Dačović Bloom, dobila sam ga, iznenadila sam se. Letnji je, citrusan. Calvin klein Eternity rozi je divan.
2022 02 12
Imari Eliksir Avon, ko voli šećerleme, a hoće nešto jeftino da miriše čitav dan, traje li traje, meni presladak. Zorannah Gold jako dobar za nisku cenu, nije presladak, na sniženju bude oko 1000 dinara. Tesori linija parfimisanih dezodoranasa ima jako dobar odnos kvaliteta i cene, na sniženju oko 700 dinara budu.
2022 02 12
> jacaikaja: > Imari Eliksir Avon, ko voli šećerleme, a hoće nešto jeftino da miriše čitav dan, traje li traje, meni presladak. Zorannah Gold jako dobar za nisku cenu, nije presladak, na sniženju bude oko 1000 dinara. Tesori linija parfimisanih dezodoranasa ima jako dobar odnos kvaliteta i cene, na sniženju oko 700 dinara budu. Slažem se, zaboravih na Zorannah i Tesori👍
2022 02 12
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/e73ddfdcd0fcb4099c93f981246818da.jpg) Ima ih vise, recimo ovaj sto sam poslednji kupila. Nije mi bio poznat, nisam znala kako mirise ali je bio na snizenju za samo 8e 30ml. Ispalo je da je odlican, prelepo mirise i bas je dugotrajan. Nekoliko osoba me je vec pitalo koji parfem koristim.
2022 02 13
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1db0d064b2fc7fb8a07f47729b929993.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d1f78c9c8d213e55134d2a6c9dc561a0.jpg) Ima ih više ali evo npr ova dva..
2022 02 13
1 2