Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Bahatost kojoj se (ne) može stati na put?

Upravo sam dobila osvetničku negativnu ocenu od članice kojoj sam ostavila neutralnu, u skladu sa pravilnikom. https://mojekrpice.rs/ticana9-63754/feedback?tab=1 https://mojekrpice.rs/help/46/koje-su-moje-obaveze-kao-kupca Interesuje me da li postoji način da se proces ocenjivanja "oteža", u smislu da je, za ostavljanje negativne ocene, potrebno prethodno dostaviti dokaze o saradnji ili izostanku iste, priložiti komunikaciju iz inboksa, navesti argumente, pa onda u razumnom roku (recimo, 2-3 dana) da se dobije odobrenje za negativno ocenjivanje. tako bi se, automatski, eliminisala mogućnost osvetničkih negativnih ili da vam negativnu ostavi dupli/ tek registrovani profil samo zato što je ta opcija tako lako dostupna. Šta mislite o ovome?
2022 02 12
Na KP negativne ocene, pre objavljivanja, moraju biti potkovane dokazima ostecene strane i odobrene od strane administratora.
2022 02 12
> Majda87: > Na KP negativne ocene, pre objavljivanja, moraju biti potkovane dokazima ostecene strane i odobrene od strane administratora. eto, upravo na to mislim. sad treba da gubimo vreme, i ja, i admin kojem ću se žaliti da mi ovu negativnu obriše, za nešto što je lako sprečiti, u startu.
2022 02 12
To je ono: "zasto jednostavno, kad moze komplikovano".
2022 02 12
> EsBeBe: > Upravo sam dobila osvetničku negativnu ocenu od članice kojoj sam ostavila neutralnu, u skladu sa pravilnikom. E upravo sam na ovo mislila kad danas napisah da mi se ne ulazi u celu komplikaciju, ja dam negativnu zasluzeno, ona meni vrati osvetnicku, pa ajde juri admina da je ukloni, dokazuj...
2022 02 12
> pufnastapufnica: > > EsBeBe: > > Upravo sam dobila osvetničku negativnu ocenu od članice kojoj sam ostavila neutralnu, u skladu sa pravilnikom. > E upravo sam na ovo mislila kad danas napisah da mi se ne ulazi u celu komplikaciju, ja dam negativnu zasluzeno, ona meni vrati osvetnicku, pa ajde juri admina da je ukloni, dokazuj... mala ispravka, ona je dobila NEUTRALNU, a ostavila mi NEGATIVNU. lako je dokazati kad imaš šta, problem je kad nemaš, a bahatiš se. na neke "članice" vredi izgubiti malo vremena, pogotovo ako im nije prvi put.
2022 02 12
obrisana mi je negativna, rekordnom brzinom. :D
2022 02 12
Van pameti. Traženje podataka i dobijanje istih nije igra, niti bezazleno. Po meni to je već deo procesa kupoprodaje. Neutralna je sasvim na mestu i po pravilima. Bravo za brzu intervenciju.
2022 02 12
> > > EsBeBe: > mala ispravka, ona je dobila NEUTRALNU, a ostavila mi NEGATIVNU. lako je dokazati kad imaš šta, problem je kad nemaš, a bahatiš se. na neke "članice" vredi izgubiti malo vremena, pogotovo ako im nije prvi put. Pardon,moja greska 🙈 Ali dobro da je ipak sve brzo reseno 😊
2022 02 12
> EsBeBe: > obrisana mi je negativna, rekordnom brzinom. :D Dobro da Vam je tako brzo rešena situacija, ja još uvek čekam. Ovo je sramota šta pojedinci sa sajta rade.
2022 02 12
> EsBeBe: > obrisana mi je negativna, rekordnom brzinom. :D Srecan nastavak poslovanja. 😂
2022 02 12
Divno da vam je obrisana negativna Apel da se uvede opcija "BLOK" kao na svim normalnim sajtovima,da se stane na put dokonim zenama Pun mi je inbox tih sto traze podatke,pa nestanu. Dobro je da sam videla da mogu da im ostavljam neutralnu ubuduce.
2022 02 13
Vaša neutralan je na mestu.. A dotična gospođica kao mnoge ovde nema potrebe da trači tuđe vreme.. Ako nemaju novca, onda i nema potrebe da traže broj računa.. Ako su neodlučne onda neka se prvo dogovore same sa sobom i svojom glavom.. Ništa mi nije gore nego kad dam broj računa, a članica ispari..
2022 02 13
hvala svima na podršci. volela bih da se naši predlozi u vezi sa ocenjivanjem sprovedu u praksu.
2022 02 13
Slazem se, trazenje licnih podataka i broj ziro racuna nisu bezazlene stvari jer zaista moze da dodje do zloupotrebe podataka, ali nazalost to je na MK cesta pojava. Potpuno je u redu sto ste ostavili neutralnu ocenu jer ocene bi i trebale da budu neke smernice za potencionalnog kupca i prodavca u kupoprodaji.
2022 02 20